Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
A mesterséges intelligencia nehézséget lehet valahol állítani. Mert az úgy nem annyira nagy kihívás, hogy a 24. helyről a Virginnel első lettem Sakhirban. úgy, hogy Hamiltont, Alonso-t stb. úgy előztem meg, mintha most vezetnének először autót.

-
7600 GS
addikt
Észrevettem egy eléggé nagy bugot a játékban, amit remélem hogy a patch orvosolni fog. Amikor kicsúszok, és jönnék vissza a pályára, és véletlen kimegyek a másik versenyző elé, belémjön oldalról és mindene leszakad, én meg mintha semmi sem történt volna, sértetlen autóval megyek tovább. Másnál is előfordult már ez a jelenség?
-
7600 GS
addikt
Hát emberek, ez a játék egyszerűen ZSENIÁLIS!! Sidewinderrel akkora élvezet tolni, hogy alig bírom letenni.
Még a 28 éves bátyám, akit azért nem olyan sok játék köt már le, egyszerűen piszkosul élvezi.Lenne néhány kérdésem: Azt hol tudom megnézni, hogy a versenyhétvége alkalmával hány szett gumim van még? A motor elhasználtságát jelzi valahol a játék? Illetve nekem kell jelezni adott esetben a cserét, vagy azt a játék végzi el automatikusan?
Marci
-
7600 GS
addikt
Üdv emberek!
Megvettem ma eme remekművet, hogy legyen valami elfoglaltságom az őszi szünetre
. Van valami dolog, amire a Windows Live-nál figyelni kéne? Illetve van néhány tanácsotok, ami hasznos lehet egy nagyon lelkes kezdő számára? 
Marci
-
7600 GS
addikt
Üdv Urak!
Van valami lista arról, hogy melyik kormányokat fogja támogatni a játék. Remélem a jó öreg Sidewinderemmel működni fog.

Marci
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Még a 28 éves bátyám, akit azért nem olyan sok játék köt már le, egyszerűen piszkosul élvezi.