- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
A mesterséges intelligencia nehézséget lehet valahol állítani. Mert az úgy nem annyira nagy kihívás, hogy a 24. helyről a Virginnel első lettem Sakhirban. úgy, hogy Hamiltont, Alonso-t stb. úgy előztem meg, mintha most vezetnének először autót.
-
7600 GS
addikt
Észrevettem egy eléggé nagy bugot a játékban, amit remélem hogy a patch orvosolni fog. Amikor kicsúszok, és jönnék vissza a pályára, és véletlen kimegyek a másik versenyző elé, belémjön oldalról és mindene leszakad, én meg mintha semmi sem történt volna, sértetlen autóval megyek tovább. Másnál is előfordult már ez a jelenség?
-
7600 GS
addikt
Hát emberek, ez a játék egyszerűen ZSENIÁLIS!! Sidewinderrel akkora élvezet tolni, hogy alig bírom letenni.
Még a 28 éves bátyám, akit azért nem olyan sok játék köt már le, egyszerűen piszkosul élvezi.
Lenne néhány kérdésem: Azt hol tudom megnézni, hogy a versenyhétvége alkalmával hány szett gumim van még? A motor elhasználtságát jelzi valahol a játék? Illetve nekem kell jelezni adott esetben a cserét, vagy azt a játék végzi el automatikusan?
Marci
-
7600 GS
addikt
Üdv emberek!
Megvettem ma eme remekművet, hogy legyen valami elfoglaltságom az őszi szünetre
. Van valami dolog, amire a Windows Live-nál figyelni kéne? Illetve van néhány tanácsotok, ami hasznos lehet egy nagyon lelkes kezdő számára?
Marci
-
7600 GS
addikt
Üdv Urak!
Van valami lista arról, hogy melyik kormányokat fogja támogatni a játék. Remélem a jó öreg Sidewinderemmel működni fog.
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest