Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
válasz
puttputt
üzenetére
ott még nem jártam idén elv. gondolom szingapúr után jön.

viszont ez nem is vészes annyira. így, hogy megtettem jó pár kört, kezd kitisztulni, hogy hol mennyire lehet kihasználni a pályát.
látom te is 20%-on mész.
azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
mephi666: akkor belefér. én ha olyan pálya van, amit utálok, ráadásul még a körülmények sem kedveznek, akkor "leszarom", és nullázok, csak, hogy menjen tovább.

amúgy azt hittem, hogy nehezebb lesz az ai legend ellen versenyezni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
nekem is bejött
amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...