- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Megértem az indulatodat, de ezek a hibák -véleményem szerint- már nem lesznek javítva, sajnos!
Most már koncentráljanak az F1 2011-re és az majd legyen olyan hogy:-a 2010 MINEN ismert bugját javítják, időmérő, verseny, boxutca, etc...
-a játék remekül, 50+ fps-el fusson egy átlagos 2magos játékgépen, de semmivel sem rosszabbul mint a dirt2!Szerintem.
-
Zoo123
senior tag
"Megnezne valaki, hogy az 1.00-ban alapbol a hardware_settings_config.xml-ben benne van-e a "<track_info_system type="gpu" />" (gondolom igen, mert ott voltak pocsolyak a palyan.)"
A patch után újraraktam a játékot mert nem tetszett amit művelt. Így most az 1.0-s változat van fent és nem, nincs benne az említett sor a config file-ban.
Viszont van pocsolya, és pont olyan szarul fut mint neked, versenyközben olyan 30-35 fps-el, ha elhúzok a többiektől akkor 40 körül, ami még mindig kevés.Ez van, de a játék élvezetes és remélem hogy az F1 2011-ben már javítják ezeket a hibákat!
-
Ice!?
őstag
én még nem patcheltem.
ha olyan durván kilógna, biztos jelezték volna már. lehet, hogy tényleg cska a játékban túlozták el, és a valóságban jóval keskenyebb, vagy vastagodó az a "fal", és ezért nem zavarja őket.
aha, elvileg úgy van kialakítva, hogy ha nekimennek, csak megdobja őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest