Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
-
puttputt
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Pontosan. Barcelonában egész szép előnyöm volt, a boxban addig nem engedtek ki, amíg le nem tisztult... visszaértem az utolsó helyre.

Értem én, hogy ne legyen boxbaleset, de ez már kicsit túlzás.
(A pilóta a valóságban már kiszállt volna és nyomott volna egy "barackot" a nyalókás emberre, az kétségtelen.)A másik gondom továbbra is az időmérőn (néha a versenyen) a kicsúszásból eredő büntetés ("-levágás" miatt).
Illetve az a rengeteg füves terület, vagy nehezen lekezelhető rázókő amin simán elszánkázik a csodás Lotus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polonic
félisten
válasz
F_Zolee
üzenetére
Írtam már a multiról, igaz pár szót.
Games for windows live rendszert használ a játék a multiplayerhez.4 mód van.
- sprint: 3 körös verseny.
- endurance: 20 körös vagy 20%-os verseny, nem tudom melyik, ezt még nem próbáltam
- időmérő
- grand prix: 15 perces időmérő, 7 körös verseny, egy kötelező kiállással. -
polonic
félisten
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nagyon jó a multi. Nemrég írtam be. Azért rimánkodok, hogy menjünk már multizni.
De úgy látszik senki sem akar két emberen kívül.
Vagy sokan lopott játékkal játszanak. 
Ez nem számít. Angol címmel kell beregisztrálni. Itt van egy leírás mi ez és mit kell csinálni angol regisztrációhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Óra topik
- Linux Mint
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED UX3405CA - Ultra 9 285H 32 GB RAM 2000 GB SSD - ~ÚJ
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10510U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- I7-3770
- TUF F16 FX608JH 16" FHD+ IPS i5-13450HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy sokan lopott játékkal játszanak.