Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
Jó volt tényleg.
Semmi gond.
Én is ilyet csináltam most. Suzukában voltunk. Beszéltem egy arab sráccal, írta, hogy fair play legyen, mondom persze, természetes. Írja, hogy hátulról szoktak mindig belemenni. Írom neki, hogy én sem szeretem a lökdösődést. Megyünk a hídon, gyors balos jön, utána jobb-bal lassító, na ott féktávon úgy nekimentem.Legközelebb is játszhatunk!
-
Davzone
senior tag
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
számít az erősség,ha ugy van beálitva.
a kocsikat random kapod de van olyan hogy minden kocsi equal tehát nincs különbség csak a külsőben.
Ha keresel game modot kitudod választani hogy ez a fajta legyen e vagy a reális,viszont akkor ha virgint kapsz nem leszel elsőAki xboxon tolja azoktól kérdezem hogy nálatok is akad a game?
Bizonyos pályákon vannak pontok ahol extrém módon leesik az fps.
pl catalunya célegyenes ráfordito,monaco utolsó előtti kanyar,europanagydij célegyenes ráfordító.
Illetve van hogy megkaad a game 3-4 másodpercre majd megy tovább mintha misem történt volna.Ez a legidegesítőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest