Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na ebbe kössetek bele...
-
válasz DeFranco #4348 üzenetére
A toast nem több és nem kevesebb mint egy bonyolultabb pirítós. Ahhoz nem szokás kóbászt önni. Vagy netán felétek a rántotta is dinnyével ,meg disznósajttal készül, me csak?
A wellington-t is csirkéből csinálod me az neked jobban ízlik?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Huma
addikt
-
válasz DeFranco #4354 üzenetére
Már aki...mert én mást nem nagyon Mindenben igyekszünk az eredetihez legjobban közelítőt legyártani, mert nem viczből az ami. Nem vonom kétségbe a kreativitás szükségességét, de ha már változtatunk akkor ne úgy hívjuk mint ami nem. Ezért írtam azt is a mi ragu levesünk nem teljesen az hanem ahhoz hasonló. Meg a kaszabimbamról is hogy átmenet a kaszabimban meg a tortilla között.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #4356 üzenetére
OK, elfogadom, egy kérdésem van: tudsz adni egy definíciót, wikilinket, akármit adni ami tartalmazzak az eredeti toast receptjét?
Nem trollkodom, komolyan kérdem, hogy van-e ilyen.
És akkor ezen túl csak a bárányhússal és fűszernövényekkel töltött maceszt hívjuk szendvicsnek?
Továbbra sem trollkodom, kérdezem. El tudom fogadni, hogy te csak az eredeti alapanyagokból készült akármit hívod bárminek, csak akkor definiáljuk a peremfeltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
33 éves vagy, de egy 8 éves gyerek nem ír ilyen baromságokat mint Te. De csodálkozol ha mindenhonnan kiutálnak...Állandón beszéd kényszered van, a mondani valód 90% értelmetlen, de mondod, csak mondod csak mondod. Mindenhez értesz, mindenhol jártál már, mindenhol dolgoztál már, mindent mindenkinél jobban tudsz...
Nem akarlak megváltoztatni mert nem vagy a gyerekem, de ez a 3 éves agyi szinten lévő gépsonkás beszólásod után kénytelen voltam leírni amit gondolok rólad...
[ Szerkesztve ]
-
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #4362 üzenetére
"Mindenhez értesz, mindenhol jártál már, mindenhol dolgoztál már, mindent mindenkinél jobban tudsz..."
És ez ennyire hihetetlen lenne? Amúgy hol sugalltam én ilyesmit? Szóba sem kerültek ilyen dolgok."Állandón beszéd kényszered van, a mondani valód 90% értelmetlen"
Nincs is. Csak most épp ráérek ezért irkálok többet az átlagnál.
Nem kell mindenben az értelmet keresni.(#4366) B-L-A-C-K:
Akkor jó, ha jó kedved. Remélem tudod hogy csak viccnek szántam.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #4372 üzenetére
A gázolaj nem túl éghető, inkább lakbenzint javaslom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #4375 üzenetére
Ohh, gasoil-nak láttam. Mondjuk az meg diesel lenne, de már mindegy. A petróleum viszont fain
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz etejedu #4378 üzenetére
Ebben az aspektusban átértelmezve az arckifejezését inkább töröltetném a moderátorokkal
üd,v föccer
-
Tim82
félisten
Ki is derült, másfél órát Skyrim-ezett a gépen a barátnőm, bírja a terhelést, csak zajos. Ezt még nem tudom, hogy a táp vagy a gyári Intel hűtő okozza, a régi házban is zajongott a gép, de most jó pár fokkal hangosabb. A hőfokok rendben vannak hwinfo64 szerint, hűvös a gép.
Szerintem ezzel már nem foglalkozom, valamikor úgyis lesz itt is egy fejlesztés/platformváltás, szeretném meglepni majd egy Sandy/Ivy Bridge alapú Pentium-mal + hozzávaló mATX alaplappal. A jelenlegi abban sem az igazi, hogy alig van az alaplapon USB tüske, még +2 kellene, egy hátlapi extra porthoz és egy kártyaolvasóhoz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Huma
addikt
Biztos Skyrim-ezett? Nem a Sims volt az?
Ha tippelnem kellene akkor a gyári hűtő a zajforrás. Egyszerűen kiderítheted. Állítsd le a ventit menet közben. Nem lesz semmi baja. Vagy ha ez nem olyan egyszerű akkor bekapcsolás előtt fogd le vagy húzd ki a lapból a csatlakozót. Terhelés nélkül nem lesz semmi baja rövidtávon.
Milyen karakterrel nyomja amúgy a Skyrim-et? Fogadjunk hogy a macskással.
Nekem valahogy nem jött be az a játék pedig nagy rpg fan vagyok. Mondjuk nekem az egész Elder Scroll széria nem jön be. Witcher 1-2, Dragon age 1 megvolt?Azok szerintem sokkal jobban sikerültek. Nincs bennük nyílt világ viszont a hangulat és a sztori is ütősebb. Főleg a Witcheré.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tim82
félisten
Nem nyert, általában nord karaktereket csinál. A "macskás" fajt amúgy khajit-nek hívják, fyi.
Dragon Age megvolt, Witcher évek óta vár a sorára, hogy majd egyszer játszom vele.A viszonylag közeli fejlesztés miatt annyira nem lényeg, hogy ezzel foglalkozzak már.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Huma
addikt
Witchert vétek halogatni. Az egyik legjobb rpg amivel valaha játszottam.
A Dishonoredet is ajánlom. Elég sok rpg elemet tartalmaz. Iszonyatosan jó játék lett.(#4384) B-L-A-C-K:
Nem akar ventilátort fogdosni mert nem lényeg.más:
Pár éve úgy nyírtam ki az egyik vinyómat hogy leettem párizsival. Szerintetek mennyibe kerülne a javítása? A nyákra esett és zárlatot kapott.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Szerintem jó helyek kapirgálsz a táppal mert a skyrim alatt sokat vesz fel minden. Nekem a corsair táppal halkult le. Na nem nagyon de elfogadhatóra. Ha nem 420vxet veszek hanem mondjuk 600-ast akkor tuti nem pörögne a ventije.
(#4385) Huma: Vaják kaka. Fallout 1 a kiráááááály!
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Huma
addikt
válasz bitpork #4386 üzenetére
Fallout 3 a király. Az is nagyon jó rpg. A new vegasban pedig olyan rpg elemek vannak amik ritkaságszámba mennek a pc-s szerepjátékoknál. Pl enni, inni ill aludni is kell. (Tudom, hogy ilyen pl a Morrowindben is van az ivás kivételével)
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
B-L-A-C-K
titán
"Nem akar ventilátort fogdosni mert nem lényeg."
Na már látom ott tartunk más nevében is megválaszolod a dolgokat, azért ez már nem semmi...
más:
Pár éve úgy nyírtam ki az egyik vinyómat hogy leettem párizsival. Szerintetek mennyibe kerülne a javítása? A nyákra esett és zárlatot kapott.Látod pont ilyenekről beszéltem, felesleges trollkodáskat csinálsz, mert azt hiszed vicces 33 évesen. De sajnos inkább gáz mint poénos...
[ Szerkesztve ]
-
-
Huma
addikt
válasz B-L-A-C-K #4388 üzenetére
Isten ments. Ezt ő maga írta közvetlen azután hogy azt tanácsoltam neki hogy állítsa meg a proci ventijét. Erre te ezután leírtad nagyjából ugyanazt amit én. Azért írtam neked azt amit mert gondoltam átsiklottál a hozzászólása felett.
Nem trollkodás. Tényleg leettem és tényleg zárlatos lett. A kérdés az hogy mennyibe kerülhet a javíttatása. Lehet, hogy szakember számára könnyen javítható. De az is lehet, hogy nem. Biztos van valaki a ph-n aki ilyesmivel foglalkozik.
(#4389) bitpork:
Én játszottam mindegyikkel és szerintem a F3 veri az előző két részt. Sokan csak azért nem szeretik mert szakítottak a hagyományokkal és izometrikus helyett FPS nézetben kell nyomni. Van olyan összetett rpg mint az első két rész. Persze az tény hogy nem körökre osztott a harcmenet viszont ezt hivatott enyhíteni a VATS. Az összes kiegészítőjével együtt pedig jóval több anyag van benne mint az első két részben.[ Szerkesztve ]
-
-
-
LÁZ
addikt
válasz bitpork #4393 üzenetére
nabazz, elő is veszem mingyá, gog-on a fallout kolleksön volt ingyé, le is csaptam rá, F2 instencsászár, miután anno meglett, még a havernál is felrakattam, amikor rossz volt a gépem, ott toltuk, zseniális
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Huma
addikt
válasz bitpork #4393 üzenetére
Ez kimaradt tartalom? Nem utólag készített?
(#4394) LÁZ:
Az nekem is megvan. Valaki azt írta, hogy csak ideiglenesen kaptuk meg gog-on és majd törölni fogják. De lehet hogy félreértettem valami. Mondjuk nekem megvan eredeti cd-n mindkét rész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest