- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
B-L-A-C-K #4388 üzenetére
Isten ments. Ezt ő maga írta közvetlen azután hogy azt tanácsoltam neki hogy állítsa meg a proci ventijét. Erre te ezután leírtad nagyjából ugyanazt amit én. Azért írtam neked azt amit mert gondoltam átsiklottál a hozzászólása felett.
Nem trollkodás. Tényleg leettem és tényleg zárlatos lett. A kérdés az hogy mennyibe kerülhet a javíttatása. Lehet, hogy szakember számára könnyen javítható. De az is lehet, hogy nem. Biztos van valaki a ph-n aki ilyesmivel foglalkozik.
(#4389) bitpork:
Én játszottam mindegyikkel és szerintem a F3 veri az előző két részt. Sokan csak azért nem szeretik mert szakítottak a hagyományokkal és izometrikus helyett FPS nézetben kell nyomni. Van olyan összetett rpg mint az első két rész. Persze az tény hogy nem körökre osztott a harcmenet viszont ezt hivatott enyhíteni a VATS. Az összes kiegészítőjével együtt pedig jóval több anyag van benne mint az első két részben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged