Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #4050 üzenetére
Ha esetleg mégis beülős vacsorás lenne, akkor tudtam volna ajánlani a Kaltenberg éttermet az Iparművészeti Múzeumnál, de így nem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
Nemá' ez nekem új... én az AM3-as (kisebbik, Athlon II X2-höz adott) hűtőre is úgy teszem fel, hogy szívja. Talán úgy is volt a rajzon, amit adtak hozzá.
Első venti befelé, hátsó venti kifelé, táp felül magán keresztül szintén kifelé, videokártya fúj a kártyától el, proci fúj a bordától el...
-
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #4046 üzenetére
Vígszínházzal szemben a török kajázda?
Két szerencsen a nagymező elején (oktogontól pár perc)?#4053: Azt is vedd figyelembe, hogy a ventik általában dott irányra vannak optimalizálva, ha fordítva" rakod fell a hatásfoka sokkal kisebb lesz.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #4057 üzenetére
Milyen ez a két szerecsen? Mit tud?
És azt honnan tudom, hogy melyik irányba van optimalizálva?
@bitpork: szeretek alkudni, eladóként is vevőként is, régen még a boltban is alkudtam amikor kamasz voltam és pofátlan, ettől mindenki mindent annyiért ad amennyiért akar. Eladás ugyanez, nem szoktam drágán adni semmit, nem is szokott fenn lenni 1-2 napnál tovább ha valamit felrakok. Rugalmasan állok hozzá, alacsony áron adom, ezt is várom el vásárláskor is.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #4046 üzenetére
Színház? Van aki még jár ilyen helyekre?
Pár éve én is voltam egy előadáson, de eléggé kilógtam a tömegből. Mindenki szmokingban volt meg estélyiben. Én meg egy szakadt bőrnadrággal nyomultam. Alul is volt valami, de arra már nem emlékszem.
Senki sem mondta, hogy ki kell öltözni.Venti témához pedig csak azt tudom mondani, hogy megfordult már a kezeim között vagy 20 gép, de mindegyiknél a bordára fújta a levegőt a venti. Általában sokkal hatékonyabb mintha szívná.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Mercutio_
félisten
Ja, sőt néha még opera előadás is bejátszik
Valami puccos helyen/darabon lehettél általában szövetnadrág-ing, esetleg zakó/öltöny játszik.DeFranco: Liszt Ferenc tér tele van ilyen beülős helyekkel, a Gozsdu udvar és környékén is van rengeteg romkocsma és egyéb hely, körúton Blaha-wesselényi közötti szakaszon dettó, aztán a Rákóczi tér jobb sarkában van egy cseh söröző Bohémia, és egy másik (pivo.hu) a wesselényi elején a székely búdó mellett, lent a pincében.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz DeFranco #4058 üzenetére
Én meg jó vevő és eladó vagyok. Nem alkuszom. Cserébe a tisztességes árat adom és kérem.
De találtam valamit ami az ünnepi hangulathoz passzol és utálni fogtok miatta
A színházban meg néha van dress code ám...
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Huma
addikt
válasz Mercutio_ #4061 üzenetére
Keszthelyen voltam és valami apácás vígjátékot adtak. A jegyeket ingyen szereztem, szóval nem tudom mennyibe kerültek. Mondjuk ha nem lettek volna ingyen akkor sem emlékeznék az árra.
Lehetséges hogy a többiek vitték akkor túlzásba. Vidéken hajlamosak az emberek kiöltözve megjelenni ilyesféle helyeken. Én még szóbeli vizsgára sem öltöztem ki sokszor. Azt mondtam, hogy otthon maradt az öltönyöm. Problémám egyszer sem volt ebből kifolyólag.Viszont egyszer voltam egy John Williams előadáson/koncerten a budai várban. Na oda fölvettem egy normálisabban kinéző, kötött pulcsit. Persze kölcsön volt mivel nekem nincsenek normálisan kinéző ruháim.
(#4062) DeFranco:
Mi ez az ellenséges hangnem? Miért kamuznék?Oktogonnál ott van a Zeneakadémia. Mellette van egy sétáló utca. Az tele van vendéglátóipari helységekkel.
Van ott egy Hooters is. Egyszer mindenképp érdemes betérni oda.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #4061 üzenetére
Szerintem akkor elmegyünk a Liszt Ferenc térre, és körülnézünk ott... ha az nem, akkor keresünk egy rántottcsirkés tábornokosat...
@Huma: Magadnak köszönheted, folyamatosan jössz a képtelen hülyeségekkel, és ha van egy őszinte pillanatod azt is csak arra használod fel, hogy valaki szóba álljon veled, a következő pillanatban már megpróbálsz hülyét csinálni belőle megint. Pár topicot már széttrollkodtál, nem véletlen vették el az egyénidet sem, sőt, kifejezetten türelmesek voltak veled. Amúgy nem volna veled bajom, nem a személyeddel van a probléma, hanem a viselkedéseddel.
Szmoking meg estélyi, mi? Ja, aztán kiderül, hogy mégsem Keszthely, hanem Füred, és nem apácás vígjáték, hanem Anna-bál, és nem is vendég voltál hanem csak be kellett vinned a hangosításhoz a kábeleket, de amúgy stimmel a sztori. Egészen addig, amíg elő nem jössz azzal, hogy ha már ott voltál akkor megnyerted a Nobel-díjat (makaó nevű kártyajátékon) meg átúsztál vele a Balatonon.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #4065 üzenetére
Én is a Liszt Ferenc térre gondoltam. Ott van a sétáló utca. Elég sok külföldi jár oda, szóval lehet hogy húzósak az árak.
Viszont tudok egy jó éttermet egy utcányira onnan. (kb 4 perc gyalog)
A Király utcában van és jobb kéz felé esik ha a Liszt Ferenc tértől jöttök. Sajnos nem emlékszem a nevére pedig már vagy 15-ször kajáltam ott. Van egy galériája meg asztalok és székek, szóval könnyű felismerni.
Normális a kiszolgálás és nincsenek elszállva az árak. A kaja is jó.Az OFF-hoz:
Szerintem rosszul ítéled meg a dolgokat. De inkább hagyjuk. Már megszoktam, hogy folyton félreértenek.szerk: Most olvasom a szerkesztésed.
Sok mindent ellehet mondani rólam de azt nem hogy hazudós vagyok. Általában mindig igyekszem igazat mondani. Kivéve persze ha valami képtelen poént mondok, de akkor úgyis direkt úgy csinálom, hogy mindenkinek leessen, hogy csak kamuzok a vicc kedvéért. Pl a facebook szerint a NASA-nál dolgozom.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #4067 üzenetére
Megnéztem a térképet és aszerint a Frici Papa Kifőzdéje lehet az amiről én írtam. Viszont nem sima kifőzde hanem normális pincéres kiszolgálás van. Leülsz egy szabad asztalhoz és a pincér egy percen belül már ott is van hogy felvegye a rendelést. Csak ne dél körül menjetek mert akkor eléggé tele szokott lenni a hely.
(#4068) B-L-A-C-K:
Tudom, hogy rosszul csinálom a dolgaimat, de attól még igaz amit mondtam. Én nem akarok változtatni mert ilyen vagyok. Ilyen a természetem. Más meg nem ehhez van hozzászokva, ezért általában nem veszi a lapot. Nagyon kevés ember van akivel megtalálom az összhangot.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
A szerepjátékos témával mi a helyzet? Valahogy elsikkadt a sok kajálda közt. Bárki beszállhat. Nem feltétel hogy legyen szerepjátékosi múltja, az bőven elég ha érdekli a téma. Hamar bele lehet tanulni.
Csajoknak kedvezmény jár.Amúgy elég kevés a női szerepjátékos, de csak azért mert nem tudják, hogy milyen jó móka. Ismertem olyan csajt aki azt sem tudta hogy eszik e vagy isszák, mégis elsőre beleszeretett a játékba. Ráadásul úgy hogy a fantasy nála egyet jelentett a Harry Potterrel.
-
Huma
addikt
válasz DeFranco #4070 üzenetére
Pedig, ha logikusan végiggondolod akkor nem mindegy.
Ha átfújsz rajta akkor a légáramlat teljes egészében átmegy a bordán, nagyjából az egész felületet érintve.
Ha viszont szív akkor semmi sem akadályozza meg hogy nagyrészt csupán a venti közeléből szívja a levegőt. Tehát nem az egész hűtőn keresztül hanem csak a ventihez közeli részen áramlik át a friss levegő.
Persze így is hűt mivel a fém jó hővezető, de szerintem szinte biztos hogy romlik a hűtési teljesítmény valamennyit.szerk:
Vagy te most arra vagy kíváncsi hogy honnan tudod meg hogy az adott venti szívó vagy nyomó?
Szerencséd van mert ezt az egyetemen elég részletesen tanították. A venti lapátjának alakjából tudsz következtetni.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Szoktatok olvasni? Ha igen akkor ajánlhatnátok valami jó könyvet amit "kötelező" elolvasni.
Olyasmire gondolok mint pl ezek a művek: Legyek Ura, Vörös Oroszlán, Zabhegyező, Svejk.
Ezeket már olvastam természetesen. A Svejk mondjuk határeset volt.Tudom, hogy van könyv topic, de gondoltam inkább itt kérdezek rá először.
-
Tim82
félisten
A Rejtő-összes most már (újra) letölthető a MEK OSZK-ból.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
A legjobb hazugság, ami részigazságokat tartalmaz....az meg szerintem evidens, hogy nem Frei írja, csak a nevén jelenik meg.
-
Huma
addikt
Ezek megvoltak. Legalábbis a többség. Nem merem kijelenteni, hogy nem maradt ki pár Rejtő mű.
(#4076) LÁZ:
Ezek is megvoltak.(#4077) Melack:
Frederick Forsyth? Tőle még nem olvastam könyvet.
Freit inkább hanyagolnám. A Frei Dossziés felsülése óta számomra teljesen hiteltelen. És nálam még csak nem is a bérgyilkosos epizódnál bújt ki a szög a zsákból hanem a japános résznél.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
macilaci78
nagyúr
Szerepjátékra csak én vagyok fogékony, én is inkább csak a régi D10 MAGUS-ra.
Ismertem csajt, aki dzsad férfi bárdot játszott, aki annyira töketlen és frigid volt, hogy a csapat többször is majdnem rajta vesztett. Nálunk volt egy íratlan szabály, férfi játékos férfi JK-t hoz, női játékos női JK-t.
Pedig egyszer úgy kipróbáltam volna egy boszorkányt, de az a gond, hogy egy életútjáték során a magas szintű boszorkányt morálisan semmi sem tartja vissza attól, hogy szépen kényelmesen a befolyása alá vonja a parti férfi tagjait. Éppen ezért amikor életútjátékba kezdtünk, a wier nekromantám már az első találkozástól kezdve tudatosan kezdte befolyásolni a boszorkányt asztrális hatásokon keresztül, mígnem egyszer csak megtanult rendesen tetoválni...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #4080 üzenetére
Hirtelenjében másfajta befelyezésre számoltam
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
macilaci78
nagyúr
Nyilván a megfelelő asztrál bélyegekkel gond nélkül lehetett ügyködni. E mellett ugye a pszi-pajzsot is a nekromanta építette a boszinak.
Olyan 3. tapasztalati szinten derült ki, hogy a karakterem nem egy sima írnok, hanem konyít valamit a pszihez, 5. szinten az is kiderült, hogy a mágiához és 8. szinten lett egyértelmű, hogy használni is képes ezeket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Huma
addikt
válasz macilaci78 #4080 üzenetére
Az én csapatomban van két ügyvéd is. Az egyik egész normális, de a másik... Majdnem mindig keresztbe tesz a csapatnak valami hülyeséggel. Ráadásul sosincs képben semmivel. Aztán mikor megszorulunk akkor elkezd sipákolni hogy "most végünk", "most aztán meghalunk". Arról nem is beszélve hogy folyamatosan csal.
No persze én is megérem a pénzem mivel pár meleg helyzetből kihúztam már magam és otthagytam őket. Természetesen a zsákmány elosztására visszaértem.
De ez bőven belefér az általam alakított karakterekbe (tolvaj, boszorkánymester, útonálló harcos).Az új mágus hamarosan megjelenik. Eredetileg karácsony előtt jelent volna meg, de eltolták az időpontot. Áttették tavaszra. Mi most szombaton játszunk utoljára a mostani mágussal és áttérünk D&D-re amíg meg nem jelenik az új.
-
Huma
addikt
Isaac Asimov nem a műfajom. Tudom, hogy sokan alapműnek tartják a műveit, de szerintem elavultak. Végülis elég régen írta őket és ami régen reálisnak tűnt sci-fiként az manapság már egyáltalán nem az.
De bevallom nem vagyok teljesen tisztában a munkásságával, szóval lehet hogy tévedek.(#4085) macilaci78:
Úgy tudom hogy nem rendelhető elő. De ez nem 100%. Azt viszont biztosan tudom hogy digitálisan egyelőre nem tervezik kiadni. Azt mondták, hogy talán majd idővel.
Gondolom a wareztől tartanak. Hozzáteszem hogy joggal.Erről jut eszembe, hogy van két kuponom amivel 1000Ft-al olcsóbban lehet vásárolni az üzletükben. A múltkor szereztem őket a társasjáték kiállításon.
-
werszomjas
addikt
9. kerület - Rákóczi híd - 11. kerület - Budaörs - M1 autópálya környékén tud valaki helyet, ahol tudnak nyomtatni A1 vagy A0 méretben AutoCad-ből?
üdv
-
werszomjas
addikt
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz werszomjas #4091 üzenetére
Ma arra sétáltam és mintha azt írták volna, hogy van nyomtatás.
Valamint vagy a Lónyai Kinizsi sarkán láttam még egy nagy fénymásolós szalont, gondolom nyomtatni tudnak ott is.
Itt is van Ez a legjobb neked szerintem.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
Lenne ismerősnek egy 180*200-as matrac - hova lehet az ilyeneket lepasszolni? Mondhatnám, hogy bárki vihetné, ha kell, de azért ki van már feküdve szépen..
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
werszomjas
addikt
válasz tomcsi23 #4095 üzenetére
1ft-ért fel a vaterára, csak személyes átvétel, és majd a vevő ingyen elviszi, sőt ha szerencséje van, még néhány ezret is kaphat érte.
Én ezt 8000ért eladtam, 1ft-ról, pedig a kidobás szélén voltam.
Persze egy kép jó lenne az állapotáról.
cekkk# köszi, ez a Lónyay utcai jó lesz
üdv
-
föccer
nagyúr
válasz tomcsi23 #4095 üzenetére
Tétényi úti hulladék lerakóba. Szerintem 500 ft-ért le lehet adni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Agostino
addikt
ez itt
ugyan ezt szoktam csinálni. konyha átalakítás után elég sok lerongyolódott faanyagot fogtam és kiraktam a kukák mellé. mondanom sem kell reggelre nyoma sem maradt. azért persze egy ekkora matrac nem egyszerű, mert súlya is van. tényleg talán apródra fel, valami ár neki aztán várni kell csak.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Huma
addikt
válasz Agostino #4099 üzenetére
Attól függ hogy hol lakik az illető. Egy matracra szerintem lenne jelentkező. Ami meg másnak érték azt kár szeméttelepre juttatni.
Pl a visszaváltható üvegeket nem szoktam szelektívbe dobni hanem csak leteszem melléjük. Ha fél óra múlva visszafelé jövök már nincsenek ott. Amúgy is felesleges lenne beledobni mivel a csövik állandóan felborogatják a kukát és kiszedik belőle a használhatót. Aztán meg minden csupa üvegszilánk.Amúgy elég durva dolgokat dobnak ki egyesek. Mikor szeméttelepen dolgoztam láttam pár érdekes dolgot. Még tízezrest meg egy ötezrest is találtunk. (Külön-külön) Bár valószínűleg ezeket nem szándékosan dobták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest