- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz hszilard666 #95276 üzenetére
én itt egy nemkívánatos személy vagyok
-
törölt tag
válasz hszilard666 #95272 üzenetére
3 után átpengettünk m1rűl az m3-ra , de semmit nem vettem észre belaüle
amugy hol jó még látni?
-
törölt tag
e vót az okja máma nindennek e Á Ó
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #91897 üzenetére
Hát majd írok ha ott leszek, aztán mókás lesz
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #91833 üzenetére
Te melyik emeleten kempelsz ? egyébként én csak évi 2-5 napot töltök itt tesómnál mikor jövök az évi alvin bulimra
nem lehetett nagy dolog mert azóta se találtam róla hírt. keresztapám meg egy kicsit odébb házmester, és mondta hogy volt már ilyen náluk is , de nem hír értékű a dolog csak olyan erős a biztonsági ajtó hogy egyszerűbb nekik daruról bejutni ha valami van. lehet hogy valaki rosszul lett vagy valami. csakhát én vidéki gyerek egyből dijundisu akciófilmes jelenetre gondolta,
-
törölt tag
Igen jó ez a tir kratulálok hozzá
Na de nem akarok zavarni csak gondoltam mekkérdem utoljára tud e valaki valami infót a tegnap est tűzoltós buliról a Füredi utcába. Én a 7 ből néztem az Örs felé, nemtom az most a 8 vagy 6
Nagy katyvasz nem lehetett mert nem találtam róla semmit a neten
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudjátok mi folyik épp a füredi utcába? tűzoltók daruról másznak be egy 2. emeleti lakásba, most kukkolom az ablakon
-
törölt tag
válasz Magnum_ #60182 üzenetére
Most hogy mondod itt a PH-n biztos ezt gondolhatja a sok IT-s infós emberke, aki tudja mi az a CRM
Azaz ügyfélkapcsolat kezelő rendszer ?
Egyébként én egy motorról kaptam a nevet. Honda CRM. rólad meg a számkiszervezett sorozat jutott eszembe, mikor a csávónak azt mondja olyan a bajsza mint a tom szeleté.
-
törölt tag
hét vége felé személyes átvétellel keresek GTA / max payne cuccokat ! ( mindent a játékon kívül )
-
törölt tag
A mediába majd benézek. tudom hogy drága, de nemsokminden kell. még 24v transmittert keresek, mert az ritkább mint a 12voltos.
Igazából kamionba kéne ami kicsit jobb zeneileg is. hétvégenként zene, meg játékra jó legyen, és azt se bánnám ha át tudnám alakítani 12vagy 24 voltosra.
-
törölt tag
gútn tág !
Pénteken immáron tizenkettedjére utazom fel szokásos évi Alvin koncertemre, és szeretnék venni egy frankó divatos férfi bőrdzsekit. árkád környékén van valakinek tippje hol keressem?
Plusz kérdésem hogy melyik a legnagyobb raktárkészlettel rendelkező számtech üzlet BP-n ? Nem tudok előre lerendelni semmit, viszont kéne pár jelentéktelen apróság. autós laptop töltő, egér, meg valami zsebhangfal. E mellé még eszembe fog jutni majd néhány teljesen felesleges hülyeség.
-
törölt tag
válasz GabN73 #39615 üzenetére
http://szakoe.hu/vizsgakerdesek/ ez a hivatalos! ha regisztrálsz bármennyi tesztet csinálhatsz . nagyon jó szerintem. NEm kell variálni hogy kinek indul e el a másolt lim lom program. Ez a tuti. Jó pont hogy végre mindenkinek ingyen elérhetővé tették
-
törölt tag
Jóreggel városiak
Van valakinek eladó 60gb pendrive? a legolcsóbb érdekelne
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest