Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
második találkozás is megvolt, még mindig tündér a lány de nagyon erős személyiség, annak ellenére milyen kis ártatlannak látszik, kíváncsi vagyok lesz-e a dologból bármi komolyabb.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szab.tam
nagyúr
ebben a topikban már mindenkinek télen pengeti a pöckét a tavasz tündér?
nyáron sorban mehetünk paraszt lagziba...paraszt lagzi.
ezt mikor írjuk egyben, és mikor külön? ( )fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Magnum_
nagyúr
Ma beba volt. Holnap utolso nap az osztalyomon. Para. Joejt.
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
Nah, keddig a metró közelébe sem megyek. Gyógyulni kell, koki vagyok.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Nem ittunk együtt.
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt!!
MurdR: Jobbodj!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #38221 üzenetére
Majd akkor leszek jobban, ha az az R520 ami Nálad van, az az én polcomon lesz.
-
Magnum_
nagyúr
Hangover. Reggelt. Metron csak alvo emberek. No true love.
-
Magnum_
nagyúr
Aaaaaaa! Most buktam el liciten egy csoda citizent... utolso 3mp-ig enyem volt, lassan frissitettem, 1s-ne ratett valamo kis kcsog 50centet es elvitte...
-
Magnum_
nagyúr
Leendo divizio vezetom email uzenete, cc osztalyvezeto: orulunk, hogy csatlakozol, udv a fedelzeten!
Ez kedves.
-
MurdR
veterán
Csak nekem tűnik olyan tökéletesnek ez a nő? (00:11-nél)
-
Melack
veterán
Ha valakinek a cégen keresztül lehetősége van olcsón Windowst beszerezni, szóljon nekem legyen kedves. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #38234 üzenetére
Nem. De csak azért, nehogy különlegesnek érezd Magad, mert szerintem nem tökéletes
nemértem.
Mindegy, kell és kész.
Fognám, és
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Mercutio_ #38236 üzenetére
Én nem tudtam a háttérre figyelni
Itt viszont a "kis" szőke háttértáncoslánykát MurdR-kedném meg (01:21)
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #38238 üzenetére
Én anélkül is különleges vagyok
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #38233 üzenetére
gyúrsz az ingyenes 10-esre?
@aizen92: nem volt időm követni az infókat, nagyságrendekkel kevesebb időm van annál sajnos, mint hogy update legyek ilyen kérdésekben, meg kövessem azt az öt gyorsan pörgő topicot ami a témával most foglalkozik.
ez az egy év mit jelent? indulástól egy éven belül váltani kell hogy ingyenes legyen örökre, vagy egy évig használhatod, aztán perkálni kell?
meg woland emlegetett valami olyasmit, amit nem értettem, hogy gyakorlatilag egy bármilyen windows (értsd itt: 30 napos trial vagy esetleg aktivátorozott msdn-es)-ra fel fog menni és nem is fog nyavalyogni az új. (mert hogy a 8-asnál is ez volt, hogy gyak egy vérpistike editionra is feltehetted)
no warez, persze, csak nem tudom, hogy jól értettem-e amit írt.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #38242 üzenetére
sok minden kell ahhoz, hogy tényleg legál legyen a win, az viszont úgy már nem olcsó. amikor én jártam utána a témának, akkor az volt a kánon, hogy ezek a 15-20k körül beszerezhető licenszek nem igazán kóserek.
a vállalati mennyiségi kulcsosok nyilván nem, mert soha nem lesz a tiéd, az oem esetében meg ugye elvileg géphez kötött a dolog, meg sem veheted. ettől még átmennek a gyönyörű valódi előny windows értékesítő eszköz tool wunderbaron csak éppen nem leszel licensztulajdonos.
de mondom, hülye vagyok a témához, csak ráérek így reggeli után hülyeségeket beszélni.
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #38244 üzenetére
Még annyi kiegészítésképpen, hogy egy 12 hónapos időszak alatt egy diák 5 példányt vásárolhat.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest