Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Nálunk is tervben van egy beszerzése. A hozzáértők nagyon dicsérik.
Viszont a Szarvasit annyira nem.Bár mondjuk az is kérdés, hogy valaki kávét akar inni, vagy jó kávét akar inni.
Mert, ha az előbbi kategória, akkor mindegy milyen kávéfőzőt vagy kávét vesz. Lehet a kávéfőző egy gagyi kínai a kávé meg egy agyonpörkölt robuszta ... -
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #38443 üzenetére
Kávés topikba érdemes tényleg benézni....utána kicsit átétékeled a 13.5K-t.
Az olcsó kínaival sok a baj. Tapasztalatból mondom... Ha érdekel részletesebben akkor mesélek...
Ezért szerzünk be egy brikkát...Persze ha pénz beszél akkor ezeröté egy olyat amit macilaci ajánlott, "majd jó lesz ez" alapon...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #38453 üzenetére
Azért ezt egy sima rátolatásból nehéz összehozni, már ha erre utal a bocsi.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
föccer
nagyúr
válasz Balathruin #38462 üzenetére
Hát, azért nem volt egyszerű a történet az 100. De azért ha némi idegeskedés árán is, de sikerült összehozni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
válasz Balathruin #38464 üzenetére
Hát, ott az utca túloldalán igen erősen felemrült benne a kétség, hogy kell-e nekem az az átalakító-e vagy sem. Teljesen a Blöff, ominózus dakotatelep jelenete volt előttem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Agostino
addikt
sziasztok urak
volna valakinek itt egy fogyasztásmérője elektromos hálózatra? kicsit sokallom szüleim házának elektromos fogyasztását, érdekelne mi viszi el a legtöbbet... csak a hétvégére kérném kölcsön, sör, bor, csoki cserébe.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
GabN73
addikt
Tim!
Megvan még az R61-es? -
Agostino
addikt
válasz CoolBoy323 #38469 üzenetére
köszi, nagyon rendes tőled, láz felajánlása nyert időben. ha nem leli akkor te vagy a soros
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Tim82
félisten
válasz GabN73 #38470 üzenetére
Igen, megvan még. (Ha valaki lefoglalta vagy megvette volna, a hirdetés tükrözné... )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
CoolBoy323
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
bitpork kollégával mi lett? Már lassan 2 hónapja be sem jelentkezett....
-
Tim82
félisten
Jut eszembe, érdekel valakit egy ilyen headset? Bontatlan csomagolásban, asszem, két-három hónap híján két év garancia van rá. (Nekem felesleges, csak áll a fiókban.)
A forgalmazónál jelen pillanatban ennyi az ára, mindenhol 6k fölött van, én meg 5k-ért adom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt mindenkinek!
Live-Die-Respawn
-
MurdR
veterán
Jóreggelt!
Irány a szőnyeg széle.
Tök jó, hogy beteg vagyok, le is adtam a tegnap előtti napomat, de azért ''vezetői értekezlet''re megjelenés kötelező. Alig várom. Másfél órán keresztül hallgathatom, hogy mennyire nem ér a munkánk egy forintot sem.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
GabN73
addikt
Nabámmeg, a tejjel nincs minden rendben... Na már mind1 ...
-
Balathruin
veterán
Suli van. Még negyed óra kezdésig.
-
föccer
nagyúr
Üdv a klubban. 7 éve vagyok cégnél, 1 napot voltam táppénzen, az is csak azért, mert a Zsuzsa erősködött, hogy de márpedig írassam ki magamat a dokival.
üdv, föccer
-
Melack
veterán
válasz Balathruin #38495 üzenetére
Aztán eljő a sötét középkor, tollal és ceruzával! Rettegj!
Jahbammeg, nem, ez a 21. sz.
Talán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
GabN73
addikt
válasz Balathruin #38495 üzenetére
Ez olyan kis aranyos.
-
GabN73
addikt
válasz Balathruin #38499 üzenetére
Ménem' pattantál le?
Én most örülök hogy 1 hétig nem kell oktatási intézmény közelébe mennem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest