Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drago1
tag
válasz
CharlieDrop #53893 üzenetére
5 perc a cser ,ebben benne van az is hogy a régit kiszeded,csavarhúzó van alul 2 db kis lyuk oda bedug azt légzsákot kipattintja csatik széthúz ,aztán egy csavar és már kint is van.
Ha kulcs nélküli indításos akkor azért a kulcs ne legyen a közelben és akkor nem kell lekötni az akku sarut ,nem lesz hiba .
Valamelyik elő van valamelyik nincs ,legalább is f30 -nál az enyém 2015-s de nem volt ,igazából nem nagy dolog a vezeték a komfort modulba,csak hétfőn jön a sport belső ülés szettem derékfújós,combtámaszos azt is vezetékelni kell a derék fújás miatt ,így majd egyben meg csinálom ,de az 5-6 óra hossza .
Kormányra vágytam nagyon meg a sport ülés szettre mert hosszútávon ,nem jó a derekamnak a sima ülés ,ültem sport line ülésben azok kényelmesek voltak ,a sima ülés nem tart oldalt semmit :/
-
Drago1
tag
Végre bekerült az M-es kormány F1 váltóval
A kormányt fogja ez ember ha kocsiba ül ,hát jobban esik ezt tekergetni mint az előzőt
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok. Van egy kiszemelt autóm. Mire kell figyelnem pluszban? Autó kipróbálva, azt nézve.
[link] Előre is köszönöm! -
Chris0321
veterán
válasz
Ļantos #53883 üzenetére
Én 2015-ös Conti téligumival kaptam az autót, jelenleg is az van rajta és semmi problémát nem tapasztaltam pedig mentem párszor szakadó esőben nem is túl lassan. Az előző kocsimon, ami igaz csak egy Lada volt 8 éves Kleber téli volt fenn és azzal sem volt semmi gondom.
-
Chris0321
veterán
válasz
CharlieDrop #53880 üzenetére
Jelenleg két választási lehetőségem van a hátsó gumi méretében a ContiSportContact 5 és a PremiumContact 6. Nem tudom jön-e ki új gumi a Contitól így szezon előtt és még nem döntöttem el a kettő közül melyiket válasszam.
aero.: Úgy vettem az autót majd egy éve, hogy a nyári szett csak a tavalyi évre elég és mivel kétszéles cserélgetni sem lehet a tengelyek között. Persze a két tengelyen lévők nem egyszerre lettek véve, ha jól emlékszem nem is ugyan az a típus csak a márka egyezik.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Chris0321 #53878 üzenetére
Lehet, hogy nincs, mégis én határozottan érzem amikor már a téli lefutott 2-3 szezont, hiába jó még a proflmélység de akkor is a szerkezete "üvegesebb" mint az újnak. Esőben katasztrófa. Nem a felsőkategóriásak vannak nekem, hanem középső árból szoktam nézni mondjuk az tény.
Más. Haverom vett egy kocsit és a felni ami volt hozzá style 172 19", neki nem kellett így megvettem. Eredetileg csak 18-ast akartam de ha már itt van, 100-at nagyon megérte a szett új Hankook gumikkal még befektetésnek is. Hátul 255
Komolyan elgondolkoztam rajta így 3 nap használat után, hogy lehet visszateszem a 17-es kerekeimet mert a szar utakon megöl, olyan közvetlen átadja az úthibákat, sajnálom a kocsit kb. [kép]
-
Skimaster
senior tag
-
Chris0321
veterán
válasz
szimi57 #53876 üzenetére
Tudtommal nincs külön téli gumira időkorlát, a gyártók szerint 10 évig megfelelő tárolás esetén lehet használni a gumit. Van pár éves téli szettem, az is Conti. Plusz nyáron style 68-as felni van fenn, peres gumikkal és hátul 245-ös gumikkal és ezt nem akarom télen használni.
-
szimi57
őstag
válasz
Chris0321 #53872 üzenetére
Én megfontolnám a négy évszakost. Két és fél éve azzal került hozzám, benne van több mint 40 e. Szerintem még egy 20 e-t elmegy, de lehet többet is. Sokan 5-6 éves téli gumikkal járnak télen, ami már rég nem téli gumi. A törések 99.9 százaléka nem a féktávolság függvénye.
-
Chris0321
veterán
válasz
szimi57 #53871 üzenetére
2002-es, 2001 végén gyártott. Megnézték mindkettőt a múltkor és csak az utas oldalit kellett cserélni.
Más: Kell vennem egy új szett nyári gumit mert pechemre cserés mind a 4 és azt szeretném tudni, hogy érdemes-e várni hátha kijön új fajta abroncs vagy lesz szezon előtti leárazás? Continentál márkát néztem, jelenleg is az van az autón és meg vagyok vele elégedve.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Voltam az e46-ommal légzsákcserén, 1 óra időtartamot mondtak én 1,5 órára számítottam. Kellemes 2,5 órát töltöttem a szervízben, a végén már eléggé idegesen de a légzsák cserélve és közben bőven volt időm fórumozni így megtudtam, hogy lehet kicserélni a műszerfalon a díszléc tartó patentokat (függőlegesen behelyez majd csavarhúzóval elfordít vízszintesre lehetőleg meleg autóban mert úgy könnyebben megy) és mi a tüskére rászorult patentok levételének módja (tüske megfog fogóval majd a patent letekerése). -
Drago1
tag
válasz
FIREBLADE78 #53856 üzenetére
Hogyne 2 liter olaj 50 ezer ft hogyne számítana ,50 ezerbe került egy db féktárcsám annak még örültem is,de 2 liter olaj 50 ezer 4 db ici pici flakon ?!Ez nem esik olyan jól
Ma megyek fel Pestre M-es F1 váltós kormányért 170 ezer ft ,az sem érdekel de 2 lityi olaj ......... mi van benne titánpor?
-
Puma K
nagyúr
válasz
molnarpeter #53865 üzenetére
Köszi a topik linket!
Még annyit kérdeznék itt a témával ha már BMW gumiápoló, hogy van olyan hely ahol külön ezt használják ha oda viszem, hogy ápolják körbe az autót kívül-belül?
-
Chrys_
addikt
válasz
molnarpeter #53865 üzenetére
Én valami SONAX cuccot vettem rá. Fogalmam sincs, mi van vagy mi nincs benne, de direkt erre a célra a találták ki, biztos jó. Havonta egyszer kenem be vele a gumikédereket. Eddig nem tapadtak össze, és új szakadás sincs rajta.
-
Puma K
nagyúr
Nézegetem a mikroszálas törlőkendőket-kesztyűket, mert a mostaniaknál hatékonyabbat keresek.
Jelenleg 5db 30x30, 2db 15x15-ös mikroszálas kendőket és 1db kézre húzható mikroszálas kesztyűt használok.
A kendőket sima kínai-vietnámi vegyes boltban vásároltam, a kesztyűt meg az OBI-ban.Wash & More önkiszolgáló autómosóban mosom az autót (E39) ami után félre állok és az ajtók-csomagtartó széleit-peremeit a kédereket-filcet áttörlök úgy hogy közben 2-3db 30x30-as kendő már kellően megszívja magát.
Ha csak nedves és nem piszkos a kendő felülete akkor az esetlegesen összerugdosott részeket az ajtókon és a keretben áttörlöm vagy ha port látok akkor is átmegyek az adott felületeken az ajtók esetén.
Ha ezzel megvagyok akkor az ablakokat, külső visszapillantókat és a napfénytetőt kívülről belülről áttörlöm egy újabb kendővel és ha még akad némi száraz rész akkor az ajtókereteket és a csomagér részénél is körbe törlöm a kéder mentén.
Viszont ilyenkor már eléggé el szokott fogyni a tiszta-száraz kendő így van mikor a már első körben használtakhoz nyúlok hogy adott felületeket még egyszer áthúzzak... de persze ilyenkor száradás után látható foltok maradnak...
A kesztyűvel a lámpatesteket szoktam áttörölgetni és adott részeken esetleg a kasztnit is ahol látok még vízcseppeket.
Nézegetem az akár 80x50cm-es méretű kendőket, hogy ebből 2-3db-ot vásárolva talán az egész autót át tudnám törölni kívülről-belülről úgy hogy semmi folt ne maradjon...
Ki milyen méretű mikroszálas törlőkendőt használ, amivel biztosra szárazra és szép tisztára tudja törölni az autóját mindezt karcolás mentesen?
+1
A gumi szigeteléseket-felületeket ki mivel ápolja-védi?
-
negro
őstag
válasz
Ļantos #53851 üzenetére
tipp: Gyari tarcsa, betet. E39-re en is korbe vettem ~1 eve. Sose razott, raz, akar 200-rol fekezel akar 80-rol. Nem huz semmerre, nem nyikorog, fog ahogy kell. Anno nekem is ATE(vagott) volt ugyan es azzal se volt gondom de mar azok se jok allitolag utobbi par evben minosegre. Szerintem utangyartottbol csak azokat erdemes venni amik sport tarcsak, lyugatottak, esetleg ketreszesek, az lehet jo minoseg? Persze az megint annyi ft lesz mint a gyari. Fektol fuggetlen, en ahogy tapasztalom, utangyartott markabol a lemforder, meyle termekei valalhatok.
Csak egy pelda. Anno gyorsan kellett egy kis kuplung munkahenger. Brembo volt polcon. 1 evet birt. Konkretan eltort. Utana ment bele a gyari(sachs)
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Drago1 #53855 üzenetére
Há ezt nemigen méregették felrakáskor. Viszont ami aggasztó, hogy nem csak fékezéskor ráz hanem 80-as tempótól folyamatosan. Előtte vadiúj ATE tárcsák voltak, berázott fékezésnél, felszabályoztattam mejd egy laza belefékezés 100-nál s ismét rázott. Megkapta a Zimmermant, az is elkezdte. Most azt nyomozom, hogy a futóműben van-e valami problémám, meg mitől lehet ennyire felhullámosodni a tárcsáknak
-
Drago1
tag
Nekem F31 en van Zimmermann sport tárcsák lyuggatott ,semmi bajom vele ,pedig kapott sterimolt a forró féktárcsa és túlélte ,mondjuk db -ja 50 ezer felett volt alu öntvényes ,az E87 -en meg textarok vannak már mentek 40 ezer km eddig semmi .
Nekem úgy lett felrakva hogy féknyereg szétszed megtisztít ,aztán összerak és műszerrel bemérve,szerintem az se mindegy hogy rakják fel.
-
Drago1
tag
Sziasztok az létezik hogy f31 2015 xdrive differenciálműbe való gyári olaj 0,5 liter 11900 ft
-
Ļantos
aktív tag
A vadonatúj Zimmermann tárcsák párezret bírtak, megint ráz fékezéskor
Menet közben 80-tól folyamatosan remeg, ráz, gumik jók, felnik most lettek nézve, kisúlyozva. Kérdezném, hogy lengőkarszilent okozhatja, vagy van más tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest