Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
Ļantos #53851 üzenetére
tipp: Gyari tarcsa, betet. E39-re en is korbe vettem ~1 eve. Sose razott, raz, akar 200-rol fekezel akar 80-rol. Nem huz semmerre, nem nyikorog, fog ahogy kell. Anno nekem is ATE(vagott) volt ugyan es azzal se volt gondom de mar azok se jok allitolag utobbi par evben minosegre. Szerintem utangyartottbol csak azokat erdemes venni amik sport tarcsak, lyugatottak, esetleg ketreszesek, az lehet jo minoseg? Persze az megint annyi ft lesz mint a gyari. Fektol fuggetlen, en ahogy tapasztalom, utangyartott markabol a lemforder, meyle termekei valalhatok.
Csak egy pelda. Anno gyorsan kellett egy kis kuplung munkahenger. Brembo volt polcon. 1 evet birt. Konkretan eltort. Utana ment bele a gyari(sachs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest