- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
Ļantos #53851 üzenetére
tipp: Gyari tarcsa, betet. E39-re en is korbe vettem ~1 eve. Sose razott, raz, akar 200-rol fekezel akar 80-rol. Nem huz semmerre, nem nyikorog, fog ahogy kell. Anno nekem is ATE(vagott) volt ugyan es azzal se volt gondom de mar azok se jok allitolag utobbi par evben minosegre. Szerintem utangyartottbol csak azokat erdemes venni amik sport tarcsak, lyugatottak, esetleg ketreszesek, az lehet jo minoseg? Persze az megint annyi ft lesz mint a gyari. Fektol fuggetlen, en ahogy tapasztalom, utangyartott markabol a lemforder, meyle termekei valalhatok.
Csak egy pelda. Anno gyorsan kellett egy kis kuplung munkahenger. Brembo volt polcon. 1 evet birt. Konkretan eltort. Utana ment bele a gyari(sachs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged