- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #16640 üzenetére
Mondjuk kicsit utána nézhetnél, 2x D Fine Plus képes magát tartani egy JBL Boombox ellen.
2 Dockin D Fine+ gegen JBL Boombox im Outdoorvergleich [deutsch]Melyik lenne az alis doboz? Akciós D Fine EVO egy Charge 5 áráért kapható.
Akkor inkább azt venném mint a JBL Charge 5-őt.
#16642hcol7
Szerintem az a lényeg vettél egy terméket és elégedett vagy vele.
Nem kell impulzus vásárlást csinálni csak mert van rá lehetőség.
Van egy adott igény azon alapján kell hangszórót vásárolni, nálam a jó hangzás volt és hogy ez ne menjen a hordozhatóság kárára.
Ezek szerkezet terén ugyan úgy épülnek fel vagy egy Litium akku pak amire vigyázni kell.
Például nyáron 40 fokba ne hagyjuk a hangszórót a napon, jó esetbe csak az akkumulátor károsodik rossz esetbe fel is robban.
Télen meg tartósan nem lehet kint 0 fok alatt, egy hideg garázsba is megkotlik az akku.
Szerintem ahogy írta most ne a márkát nézzük hanem az adott termék gyenge pontját.
Oluv amúgy ki próbálta a Xtreme 4-et és úgy látom a minimális fejlesztéseken kívül nem lép nagyot ezzel előre a JBL. JBL Xtreme 4 - still extreme?
Oluv után így nem igazán esett le az álam. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #16633 üzenetére
Azért én lekopogom a D Fine 4 éves lassan és semmi baja.
Azért hogy tudjuk a pontos hiba lehetőség ráta lenne nem mindegy.
Mert mondjuk 1000 gyártásból 50 hibás azért az már nem kis szám.
Csak hát a gyártó az ilyeneket meg tartja magának ez a gyártási titok.Nyilván jó hangja van a Boomboxnak de azért tegyük hozzá nem mindenkinek kell ilyen nagy hangerő meg hát ez nem is az a kompakt hordozható darab.
Ha egy gyártó adott terméke ár-érték arányba jó és meg fizethető miért ne lehetne ajánlott darab?Bár ahogy írtad a Tronsmart/Dockin esetébe is felmerül sajna a minőségbeli kérdés.
Amazon.de oldalon valóban sok a negatív tapasztalat.
Geekbuyon is írta egyik tag a Tronsmart T7 pár hét után kuka.Láttam pár JBL Teardown videót azért látszik rajta több anyag kerül bele mint egy Dockinba/Ankerbe stb. Nyilván ennek a cégnek nagyobb a költségvetése így elvárható jobb mérnők jobbat tervez stb.
"Apósomnak van T6-ja, szerintem konkrétan hallgathatatlan."
Ebben egyet értek sajnos a tronsmart valóban nem a jó hangminőségről híres.Én azért nem fikáztam a JBL-t havernek van egy Xtreme 2 ami valóban azt mondom jobb mint a Motion Boom. Oda raktam mellé, de 3X áron ez el is várható jobban szóljon mint egy 30E kínai hangszóró. Apám tesójának van egy Partybox 110 ami szintén jól és szépen szól, csak hát itt már a hordozhatóság nem egyszerű.
Jó a JBL de most ha valaki mondjuk hobbi szinten akar zenét hallgatni és van egy adott keret nem biztos fizet 3-4X felárat 30-50%-al jobb hangzásért.
Nekem ott a D fine Plus lefekvés elött hallgatok rajta zenét vagy néha máshol is.
2 Kg még pont hordozható, ha kell hangos és elég szép elegáns.
Úgy látszik én is tudatosan használom és nem fogtam ki hibás darabot.#16635pècsimunkás
Nekem is 3 év 3 hónapja van meg, azóta elég sokat ment és úgy érzem még sokat is fog bírni. Még úgy gondolom ha egy idő után meg adná magát az akku még simán cserélhető, 3X18650-es cella kell hozzá és jelentősen kitolná a hangszóró élet tartalmát.Nekem személy szerint az tetszett a Dockinba teljes hangerőn is elég jól meg tartja a basszust. Sok hangszórót próbáltam, de sok-sok model 80%-tól már korlátozza a mély hangok jelenlétét.
Persze Oluv is mondta néha a D Fine hangjára Boomy de akinek bejön együtt lehet vele élni.
Aztán ott lenne a D Fine Evo is amibe már az alján kereszül cserélhető az akku pack. -
carl18
addikt
válasz
Arween #16618 üzenetére
Bőven rossz ha egy új hangszórót bontani kell hogy működjön.
Akku idő amúgy hány óra? Láttam a Tronsmart T7-et is szidta pár tulaj, mert valakinek pár hónap után bedöglött.Már lehet kapni a Boom 2-őt tegnap volt rá nyítás akció 99 euro ami egész jó ár.
Persze Alan/Oluv tesztjét kivárom, kíváncsi vagyok hogyan értékelik.
A hangszóró súlya is 1,7 kg környéke szóval még simán hordozható.Csak úgy látom a Motion Boom plus ha csak 10 euroval drágább már lehet jobban megéri, ha nem olyan fontos a hordozhatóság. Kicsit gondolkodtam van-e valami hangszóró ami ki lehetne próbálni de nincs mit.
Tronsmart T7-et és a Bang Se-t meghallgatnám élőbe, de a Motion Boom veri ezeket bőven így nem igazán lehet rájuk mondani vállalható kategória.
Max akkor lenne jó a SE ha tudná fél hangerőn a 24 órás akku időt.
De a egyéni EQ-s Motion Boom is max 10 órát ment 50-60% körüli hangerőn.Ott a Dockin D FIne Evo 143+szállítás (13 Euro) (Vége 62,000ft)
Jó a Dockin de nekem már nem feltétlen éri meg a 62E forintos vétel árat.
Persze a forint is gyenge....Majd 400 forint megint egy euro.
A D Fine Plusznak semmi baja így úgy vagyok vele használom amig működik.
Akkor már lehet jobban jár a ember egy Motion Boom Plus-al vagy egy Boom 2 hangszóróval. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16558 üzenetére
Majd meglátjuk 1 hónap és jönnek a tesztek róla. Csak úgy látom a passzív membrán körüli ledre volt költségvetés.
Mondjuk egy hangszóró esetén sose rossz a jobb codec. De csak akkor ha a telefon is támogatja.
Még kérdés a Boom 2 mérete és súlya, mert lehet nehezebb lesz mint a Motion Boom plus.
(Hosszú távú élet tartalom) Ha mondjuk veszek egy Bluetooth hangszórót 10 évre.
Most még overkillnek tünik a LDAC de később jól jöhet hangminőség szempontjából.
Mert akkor nem panaszkodhatsz a régi hangszóródra ezért rossz a minőség. -
carl18
addikt
Nekem Dockin D Fine Plus van ami tudja az APTX codeget, a gyártó ki adta a EVo modelt 5.0 bluetooth APTX nélkül. Ez most 140 euro plus shipping.
Ahogy írod egy adott árkategória felett már elvárható a gyártó ne sporoljon minden apróságon. Főleg igaz ez egy JBL/Bose/HK termék esetén ami már bőven a prémium liga.Anker Motion Plus APTX codeg mellet volt 99 dollár/euro.
Szóval ha ilyen árú terméket lehet olcsón APTX codeg mellet gyártani, így 3-4 év elteltével már egy adott minőség felett már alapnak kéne lennie.A Boombox 3 már lazán az a kategória ami megérdemli a jobb hang codeket.De a JBL még se rakta bele, ismeretlen okok miatt.
Az Anker hangszórója Motion Boom2 biztos marad SBC, Motion Boom/Motiom Boom plus se kapott extrát csak a sima bluetooth modult 5.0 mellet.
Anker 130 euroért árulja majd az új hangszórót, amibe akár beleférne a APTX....
De szerintem a Motion X600-at nem akarják ezzel kanibalizálni.(Kínai nagyker áron mennyi plusz pénz lehet a APTX Codeg?) Fél dollár 50 cent?
100% Original BTM525 QCC5125 BT module Support APTX-HD/APTX-LL Optional I2S/Analog/SPDIF output (ár) 100 - 999 pieces$1.99
Ez alapján nem elérhetetlen pedig. [link] -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16553 üzenetére
Még lehet simán jó!
A kép alapján tetszik, ez alapján basszusba verheti az Xtreme 4-et.
Ez már talán tudja azt hogy a D Fine méltó utodja legyen.Bár pár dologra kíváncsi vagyok gondolom Codec (SBC). (ettől még szólhat jól)
APTX kimarad mert akkor kanibalizálja a Spatial audió szériát.
Motion X600-nak kell a tér, remélem nem lesz benne semmi szándékos limit.JBL Xtreme 3/4 se ke kapott más Codecet ettől még lehet jó a hangja.
Az akku idő 17 óra gondolom led nélkül érthető, magyarán egyéni EQ+LEd majd 10 óra alatt lesz.
Xtreme 4 2XWoofert kap, -
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16539 üzenetére
A Harman Kardonon gyárt még mondhati elegáns hangszórókat.
De úgy az Anker hangszórón is látszik (Made In China)
Volt Motion Boom nekem is és az anyaga olyan gagyinak tünt.
Mint ha itt sporolna a gyártó, hangja nem volt rossz.
De jobban tetszene ha a Dockin írányába mennének, nézzen is ki valahogy az a hangszóró.
-
carl18
addikt
válasz
Ganjalf #16536 üzenetére
A Wildbox nekem is tetszik hangzásba, Alan tesztje szerint Xtreme 3-at képes odaverni mélyebb a basszus stb. Csak nekem a külalak nem jön be, valahogy olyan kínai beűtése van.Aztán a RGB Led a passzív membrán körül se pont tetszetős nekem.
Én ha hangszórót választok nyilvák elsőnek a hangra megyek, de azért legyen már kicsit kreatívabbak.
Nekem Dockin D Fine + van jelenleg a gyártó BT 5.0 mellet Evo név alatt forgalmazza.
De úgy a szó szerint a Dockin baromira modern szép és elegáns.Motion Boom ehhez képest baromira ronda.
Egy fokkal szebb a Mifa.
De még ez se perfekt!
Jobban tetszene egy hevederes kivitel.
Már 2024 van még se igazán jött mostanság semmi új.
Jött a HK Go&Play 3 és nem rég bejelentették a Xtreme4-et.
De ennyibe kimerült a változás.
Anker elment a spatial audió irányba, azóta ezt a marketinket tolják ezerrel.
Világ legjobb hangzása, valaha volt legjobb audió élmény.
X600 még se tud versenybe basszus terén a Motion boom ellen, mi fajta útod ez?
X600 Woofere kisebb, esetleg nem lehetett volna ezt úgy megoldani a Motion Boom Wooferét úrja felhasználja és a X600-es így jelenik meg és 2 magas sugárzó és basszus terén se lenne vissza lépés. -
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16514 üzenetére
Genius is árul még aktív hangfalat számítógép mellé, de azok minősége elég borzalmas.
Az a kategória amit ha ingyen adnak se használom.Már ránézésre is gagyi!
3 év és gatya olyan rossz minőség tönkre megy.
Nekem is volt Genius 2006-ba lett véve 2009 fele megadta magát.
Asztal alatt vannak a SONY LBT709 hangszórói. 30 évesek elmúltak mindegy mennyit hallgatom egyszerűen nem mennek tönkre.
Még valahol olvastam hogy sokan ha egy termék hosszú távú élet tartalmát keresnek inkább vesz régit mert azok egy életre szóltak.
Nekem is az a terv majd keresek valami tagot aki képes ezeket felújítani.
Aztán ha ez meg volt szerintem ez életem végéig ki szolgál. -
carl18
addikt
Üdv!
Igazság ma futottam bele egy kis érdekességbe.
Árukeresőn kerestem volna számítógéphez tiszteséges minőségű hangszórót asztalra.
Monitor mellé hogy szemből jöjjön a sztereó.
Elsőnek 20E alatt néztem, gondoltam ezekbe nem kell akku így biztos van jobb mint egy bluetooth hangszóró.
Genius SW-2.1 350 Aktív hangfal (14E+Posta)
Logitech Z200 2.0 (980-000810/1/3) Aktív hangfal (10 watt) 15E forint.
Esetleg ez is vicc
Genius SP-HF500A II 2.0 (31730032400) Aktív hangfal (100hz-) nyít a basszus.
Már azért is nevettek mert a 430 grammos Earfun Go képes volt 80-hz lejátszani.
És ez kompakt méretbe akkumulátorrol.És ez a 20E alatti kategória, ennyiért van W-King D8 mini ami szerint mind hangerőbe mint basszus terén oda veri a 2 fent említett hangszórót.
Igazság szerint a Dockin D Fine szintjét kerestem volna pc hangszóró formájába.
Ami mind basszus mélységbe mind hangerőbe legalább azonos a Dockinnal.
Ha már néha oda tekerném a hangerőt.
Az egyik ami állitólag jó is az Edifier az ez alatti kategóriák mind szemetek.
Egyik havernak van Edifier Edifier 1280T
Ez nekem is tetszik 34E forint idehaza, valahogy majd mondom hadd nézzem már meg közelebbről.Hangszóró topikba bírtam egy Edifier hova sorolható? Harman Kardon Go&Play? JBL Xtreme?
Megmondom ősszintén ami most nagyrészt 20E alatt van számítógép hangszóró ipari hulladék kategória nagy részük.
2009 fele volt Genius 2.1 valami 5-6 watt volt a teljesítmény, és max hangerőn azt tudta amit egy Nokia 5700 Xpress music mobil. (Havernak az volt és össze néztünk)
Menny már ez a max hangerő?Csak arra akartam kilyukadni a Bluetooth hangszórók milyen nagyott fejlődtek.
Egy Tribit Maxsound plus a méretéhez képest igen tiszteségeset szól.
És tegyük hozzá ez jack kábel mellet pc hangszóró ha akarod hordozhatód. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #16492 üzenetére
+ Még Referencia gyanánt.
A srác akinek eladtam a Motion Boomot hasonló hobbit csinál mint én vesz bluetooth hangszórókat teszteli.Aztán neki is volt D Fine és rákérdeztem ha a kettő közül melyiket hoznád ki győztesen?
Azt írta szerinte is a D Fine jobban szól, szóval így simán merrem mondani 2.0 a Dockinnak.Bár most én is ott vagyok nem váltok semmire mert nem igazán látok előrelépést.
Motion Boom már volt, aztán nincs semmi amire azt mondom ez kell nekem.
Gyártóknak Harman Kardon hangzást kéne fél áron piacra dobni.MInt ahogy anno a Dockin D fine 1 verte meg a JBL Xtreme 1-es verzióját.
Sajnos sok sok hangszórót kipróbáltam de a Harman Kardon öblös basszusát semmilyen más gyártótól nem hallottam viszont.
Tesómnak Onyx 3 van, szó szerint mély ládás basszusa van nekem nagyon tetszet.
Csak a HK hátránya a hurkalé akkumulátor.Onyx 5-6 Meg még jobb, az konrkétan keményen szól.
Onyx 6 és Xtreme 3 fej-fej mellet Onyx 6 tiszta győztes volt.
Csak hát a hordozhatóság szempontjából jobb a JBL.Rég írtam a topikba, de jól esik néha írkálni!
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16491 üzenetére
Azért nem kell túl nagy kijelentést tenni. Csak volt pár a kezem közt és ahhoz képest jó hangot adott ki magából.
A D8 nem rossz de nagyobb mint a Dockin inkább ilyen munkás hangszórónak lenne jó.
Amúgy ha 4db jó kell akkor szerintem is 4 Motion Boom a legjobb ár-érték arányba.
4 Egyéni EQ-s Motion Boom biztos tiszteséges BASS teljesítmény produkál.
+1
Nekem is volt T6 Max az a kategória amire csak kidobod a pénzed kategória.Most kicsit kategórizálok. (Power level Dragon ball Z)
1,5-2,5kgs liga.
T6 MAX 15 egység.
W-KIng D8 40 egység
Motion Boom 50 egység.
Dockin D Fine 60 egység.Nem tudom hogy máshogy adhatnám át ezek között lévő ürt.
Anker/W-King/D8 részemről ajánlott.Nyilván lehet van a topikba egykét marketinges akik nyilván anyagi okok miatt a Tronsmart szerint jó. De a teszek jó része részemről fizetett sponzoráció.
Itt volt T6 MAX tesa és ez max porfogónak volt jó vagy dísznek.
Én cseréltem egy HDD-re haverral, de még 6000 ft-ba se éreztem ezt jónak.
Nyilván minden embernek más az adottsága, aki eddig made in china 2X3 wattos hangszórókat használtak kamu 18650-es akkuval (500Mah)
Azoknak megváltás lehet a tronsmart, de ha egy adott árkategóriába (15 ezer magyar forint) Nyilván az ember ha jobbat kap akkor azt veszi.Én leírhatom a véleményem nem ebből élek, egy forintot se kaptam egyik gyártótól se.
Egyenlőre nekem a Dockin vált be, minden hangszórónak meg vannak a hibái.
Oluv szerint a D Fine Basszus Boomy, de legalább jelen van.Nekem az nem tetszett sose ha teljes hangerőn eltüntek a basszusok.
Inkább úgy állok hozzá legyen 5 Decibelel halkabb de maradjon hallható a basszus.
A TOZO PA1 is egész jó bevált 12E-be vettem tavaly.
Élőbe a saját méretkategóriájába bármelyik Tronsmart mellé oda merném rakni.De ez olyan mint a videókártyáknál, valaki boltból megveszi a GT 1030-at túlárazva aztán arra eszküszik mert neki elég és jól megy.
Én meg mondom kicsit többért lett volna 1660 Super, és a két kártya között lévő erő különbség más dimenzió.Egy tag nem rég csinált házilag valami vállalhatót (Diy modding)
T6 Max ami tutira jobb mint a gyári, csak én úgy állok hozzá.
Mert vegyek egy ipari hulladékot amit még nekem kell javítanom hogy jól szóljon?
Idő és energia pazarlás, részemről ez ilyen dolog.
Aztán ott a akciós Motion Boom ami a Tronsmart T6 Max ára.
És az gyárilag jól szól egyéni EQ mellet meg még többet is tud.
Arról ne is beszéljünk valami oknál fogva kis hangerőn is abnormális mellegedés jött a T6 MAX Talpából. (Tervezési hiba?) Olcsó munka?
Szerintem ez csak egy kínai gyárba gyorsan összedobták hangolás nélkül.
Azt raktak bele ami kénzél van, nincs ezzel gond csak aztán fizetett videósok ne akarják már ezt eladni mint bestbuy kategória meg igy meg úgy jó a hang.
Alan meg Oluv jó ki indulási pont lehet ha egy hangszórót akarunk szemügyre venni.
Ha egy gyártó szemetet gyárt azt nem érdemes venni, mert ha veszed nincs oka ezen változtatni. Én személy szerint inkább olyan cégnak adom a pénzem akik rá is szolgálnak valamilyen módon. -
carl18
addikt
Na most nézzem a JBL valami meg újúláson ment keresztül.
A JBL Xtreme 4 akkuja belemehet a Partyboxba is, így ha van otthon mind kettő lenne tartalék akku. + Ez a AI boosted music Qualityre is kíváncsi leszek nagyon.
24 órás akkumulátor időt ígér a JBL ami mondjuk úgy ha 50% hangerő mellet valóban tud 24 órát az már jónak számítana.
Az AI most nagyon nagy dívat, akkor úgy látszik lassan elterjed a hordozható hangszórók piacán is. Mert leraksz egy hangszórót egy adott helyre és AI alapján ha érzékeli milyen az akusztika nyilván magát hangolhatja az adott zenéhez.
Most egy Bluetooth hangszórónál talán a fő baj van egy stock gyári EQ/DSP.
Ami gyakorlatilag minden stylus esetén így szól, mert valjuk be zenei stylusonként igen eltérő mikor hogy jön elö a torzítás.
Nem csak az Extreme kapott cserélhető akkut, a Dockin D FIne Evo/D Fine 2+ is kapott lehetőséget otthoni akkumulátor cserére. + A Dockin új töltési szabványa is már TypeC portos.
Úgy látszik csak igaz hogy az unio elvárásai teljesülnek a hordozható hangszóróknál is.
Cserélhető akku és Type C amit az EU elvár és mondhatjuk jogosan.
De tény és való ez sok esetbe előny, mert ha most megkotlik a D Fine+ hangszóróm adaptere kicsit macerás és drága lenne új töltött szerezni hozzá.
Ha viszont Type-C portos lenne a mostani telom gyorstöltöje és képes akkár tölteni.
Akkus dolgaim amik manapság vannak kizárolag nagyrészt már Type-c.
Az EU tudtommal ezel hogy minden gyártó egy szabványt használ a fölösleges szemét gyártást szórírja vissza. És igaz is nekem is van már itthon 4 USB adapter.
A Xtreme 4 mondjuk a gyártó leírása szerint újra hasznosított anyagokból készült javarészt. Arra kíváncsi leszek az élet tartalomra lesz-e hatással.
Fog-e hamarabb kopni törni stb? -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #16432 üzenetére
-
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16429 üzenetére
Videó amit linkeltem volt Teardown 3d-be
csak végig kellet volna nézni.
Xtreme 2-3 2X70mm woofer volt, a 4-es talán 75mm? -
carl18
addikt
válasz
Janika(1982) #16427 üzenetére
Lesz benne cserélhető akkumulátor!
Azért ilyen fura Tömzsi.
JBL Xtreme 4
2 Woofer 2 Tweeter.
Az alján két csavart ki csavarsz és könnyebben lehet majd akkut cserélni.
Ez mondjuk tetszik, jó írányba halad ezzel a cég. -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #16423 üzenetére
Láttam, kíváncsi vagyok.
#16424F.B.I.
Kompakt hangszóró de nyilván a fizika korlátai vonatkoznak rá.
Ha nagy előrelépés lenne hangzás terén akkor igen.De vajon tudja majd mint a pár éve vásárolt (430G) Earfun Go?
Kétlem, Earfun Go 80hz-t is meg tudott szólaltatni.Ha már az új széria!
Az Xtreme 4 sokkal érdekesebb.
JBL Xtreme 4: Bluetooth-Lautsprecher mit AI-Sound und Auracast-Funktion -
carl18
addikt
Unakaöcsémnek megjött a karácsonyi ajándék a W-King D8 mini.
Kipróbáltam már ha volt rá lehetőségem.
A maga 15E forintos árkategóriájában igen tiszteségeset szól.
2EQ mód van rajta amit gombal lehet váltani, nagyobb hangerőn is egész jól megtartja a basszust. És hazai boltbol jár rá 2 év bolti garancia, ami úgy egy fajta biztonságot is add.
Nagyon megnézném egy Tronsmart T7 hogy küzd ez ellen, ha egyáltalán állva marad.
Mert az is majd nem ez a árkategória. Szóval ha nem lenne hangszóróm és olcsón kéne valami a D8 Minire simán adnám a voksom.
Akku időről mondjuk nincs teszt így azt nem tudok mondani.
Egy kb a JBL Charge teljesítmény szintje lehet, gondolom a Motion Plus legyőzi.
De szerintem ez a hangszóró sok-sok márkát odaver ebbe az árkategóriába.Tesóm kérdezte 20E-ig milyen hordozható hangszóró van ami karácsonyig megjön és jól szól. Körül néztem és a D8 minin kívül nem sok alternatíva volt ami valóban jól is szól nem csak marketing van körülötte.
Mert oké lehetett volna ajánlani T7-et is, de aztán ha nem úgy szól meg torzít akkor én égek hogy miért ilyen gagyit ajánlok.
Bluetooth Név alatt (W-King D8 mini-1)-et írt szóval lehet ez már egy ráncfelvarott verzió.(A számítógépen töltünk bluetooth hangszórót offtopikhoz hozzá szólva, van itthon 3 töltő adapter is amin tudok tölteni bluetooth hangszórókat. A P30 Pro töltöje meg visszafele komptabibilis. Szóval én eddig sose használtam asztali gépet akkus dolgok töltésére.
)
A Dockinnak külön 15 voltos adapter van így aztán nincs is lehetőségem mással tölteni.
Ha a Tozot töltöm mindig csak adapterről töltöttem, fogyasztás mérőn az aktuális fogyasztást is láttom.#16348
D8 Mini most jött unokaöcsémnek. Pont az árkategória amit téged érdekel. -
carl18
addikt
Jött az ankertől Soundcore Glow. Ár 100 euro, ennyiért nem túl nagy durranás.
Soundcore Glow: best budget 360 degree speaker or get the Bose Revolve+? 1 hour of fun!Úgy látszik az Anker nem jó írányba megy, ez ennyi pénzért tudhatna többet.
Akkor inkább egy 63 euros Motion Boom stb.Vicces a 3 éves Motion Plus még mindig bajnok az árkategóriába.
Lehet az anker is tudja és elmentek a "marketing" írányba. -
carl18
addikt
Nem rég láttam a Bang se elég olcsón megy. Ilyen 14-15E táján jön eun belülröl ami a legolcsóbb ajánlatt a 2kg-os kategóriába.
Eladóm a Tribit Maxsound Plust lehet teszek vele egy próbát!
Dockint a minőségi kialakítása miatt sajnálom be retkelni.
Egy D Fine Evo most akció nélkül olyan 57E forint, akció nélkül annyit azért most nem szívesen adnák ki. A Motion Boom fekete pénteken ment 24E táján az mondjuk elég jó ár.
A Bang se biztos nem egy audiophill hangszóró, de ha olcsón kell nagy hangerő akkor elég jó opció. A kérdés élőbe hogy szól vagy mik a korlátai.Mert 15E forintig nincs olyan sok alternatíva, meg elég méretes darab.
MotionBoom/DFine/JBL Xtreme méret/súly kategória. -
carl18
addikt
válasz
Richard! #16204 üzenetére
Facebook marketplace!
Néha én is nevetek néhány hirdető milyen árat kalkulál.
Nem rég találtam egy "laptop hirdetést" ( Eladó "Leptop")Már neve is jó.
Megnéztem a hardver 1,4 ghz celeron, valami 2005 tájékán gyártot 512mb ram, rossz akku windows xp. 20E forint.Én meg fogtam a fejem, aki ezt megvesz megérdemli a sorsát.
-
carl18
addikt
Fekete Pénteken nagyon jó áron ment a Motion Boom, már elgondolkodtam rajta vegyek-e egyet. 64 euro, de nyilván erre lehet rá megy egy kis posta díj is.
Kár az anker nem folytatta a Motion Boom vonalat, A ronda műanyag fogot kéne arról hangfalról eltávolítani, + kapjon 2 Tweetert és én simán élném.
Alan tesztjébe durva a Mifa Wildbox több basszust tud mint az Xtreme 3, csak kár az is baroma ronda. Olyan félig kínai beütés van, főleg az RGB ledek miatt is.
Nyilván alapjáraton egy hangszórót az átlag ember a hangjáért vesz, de nekem azért fontos a külső is.
Idén lett 3 éves a D Fine Plus, úgy látszik bírja ez az akkumulátor is elég jól bírja.
Azért vicces így 2023 végén se sok új opció van ebbe a méretbe lecserélni.
Az anker számomra egy fajta csalodás, az új vonal amerre elindult.
Most a X600 esetében, ahogy látam a Motion Boom elleni tesztet konkrétan nem látom indokoltnak a felárat.
Inkább a Motion boom kaphatott volna tuningot és APTX/LDAC codeket.
Mert kis esztétíkai tuning és már is versenybe lenne a V2. -
carl18
addikt
válasz
AndrewTdi #16163 üzenetére
Tudtommal a Vifának van lányos színbe Helsinky de az plusz 100E forint kategória.
Aztán, a kisebb noname gyártók is árulnak 30-40euro környékén lányos színbe bluetooth hangszórókat, de hogy annak milyen hangja lesz jó kérdés.Aztán van pár ismert gyártó, anker és társai akik 20E alatt jó pár hangszórót árulnak.
Earfun Uboom L, Earfun Uboom, Soundcore boost, Tribit Maxsound Plus.
Ez néhány példa arra mi az ami elfogadható áron van és elég jól tudnak szólni.A W-King D8 Mini nem szép ,de az áráért elég jól szól és a 2 év garancia ami jár rá itthon elég jó dealnek tünik.
TRONSMART T7 LITE 24W HORDOZHATÓ KÜLTÉRI HANGSZÓRÓ RÓZSASZÍN
Mik a elvárások? hordozhatóság számít? hol fogják használni.
Egy súly/méret kategória elvárás, ha mindenhova magammal viszem kategória kell akkor az mindenkép az 1 kg alatti liga.
Nekem a TOzo PA1 600 gramm durván, és táskába bárhova magammal vihetem.
Így mondhatni, jól is szól meg könnyen hordozható.
A Dockin D FIne Plus a nagyobb hangszóróm, csak az már 2 kg így az nem szívesen hurcolásznám magammal mindenhova.Earfun Uboom L talán 60 dollárért ment fekete péntekes akcióba, az közel a 20E kerethez.
Az Oluv firmware esetén elég jó balancos hangminőséget tud nyújtani, sok teszt alapján elég tiszteséges minőséget kap a ember azért a árért. -
carl18
addikt
válasz
Arween #16160 üzenetére
Számít a hordozhatóság?
Ha nem akkor a Bang se ára a 14E forintért nem tűnik rossznak, de nem hallottam még.Mert lehet olcsó de kapugaranciás, magyarán ha be adja 3 hónap után nem tudsz nagyon semmit se csinálni. 15E forintért van W-King D8 mini, hazai 2 év garanciával.
Szóval a D8 Mini valahogy biztosabb ezért az árért a szemembe.#16161AndrewTdi
Hang és a design nem mindig jár kéz a kézbe. A "Woman design felárat megkérik a gyártók". Szóval lehet választani, lehet lányos és szólhat szarul.
Lehet unalmas kinézet jó hangal, és lehet jó hang és lányos kínézet de prémium felár ellenébe.Szóval dönteni kell.
20E forintért, lehet annak is örülni ha kapsz normális hangzást. -
carl18
addikt
Írtam oda, nem este tőle hanyat. A tesztelő szerint már 60% mellet is torzít, akkor olyan jó nem lehet.
#16136Topsp3d
Lehet csak egy Reset/Hardreset kell a hangszórónak. De ha azok után se javul akkor lehetséges a bluetooth modul adta meg magát, annak tönkre menetele okozhat csatlakozási gondokat.#16137Atish19
Érdekes lesz, kíváncsi vagyok mit tud majd. De semmi teszt és leírás nincs róla így elég nehéz be határolni mit tud majd élesbe.Bár tény elég hordozhatónak tűnik, így mozgathatóságra nem lesz panasz akár még jó is lehet.
-
carl18
addikt
Rég írtam, gondoltam benézzek már a topikba.
Ki emlékszem még a Divoom Onbeat 500-asra?
Nem a legjobb hangú hangszóró, de elég bass heavy és van egy videóm ami az alatt lett felvéve. A hangszóró a fal tövébe volt maxon, és kajak most a videót vissza nézve ez elég durván szólt annó a divoom.
Mezőkövesd Shuffle, Divoom OnBeat 500 2ND sound test.Bár nagy hátránya az akkuja elég gyenge, nem sokat bír. Mai hangszórókkal szembe elavult konsrukció. De van meg megérzésem talán ugyan az a Woofer lehet benne mint a Doss SOUND XL-be, de a Vifa Helsinky is hasonló woofert kapott.
ár-érték arányba akkor a Divoom nagyon ment, a Tronsmat T6 nem volt ellenfél neki.
Pedig egy árba mennek és a Tronsmart volt agyon dícsérve......
Fej-fej mellet a 2 hangszóró.
És emlékszem meg is lepődtem a T6 gyenge, a Divoom sokkal jobban szólt. -
carl18
addikt
Kicsit retroztam ma Oluv Gadgets csatornán, és szó szerint Oluv 5-6 éve sokkal másabbul nézett ki máshogy is viselkedett. Most megnéztem Oluvot, egyik videójában elég keményen látszik szét van csúszva... Sajnálom nyilván a sok év alatt összejött stressz.
Képet nem rakok ki, mert személyi jogait nem akarom sérteni.
De videót linkelhetek.
DOCKIN D Fine ("JBL Xtreme killer") vs JBL Xtreme ;-)
Itt még néha mosolyog is stb, még látszik ilyenkor még élvezte a videózást.Doss Extreme Boom 🔊🔊🔊- not!
7:30 perc 30 után szólal meg és mond véleményt, de ez már nem a régi Oluv.
Én úgy látom kicsit szét van csúszva lelkileg, a feje is vörös a szemén is látszik kialvatlan.Minden esetre nekem így rossz látni egy ember ilyen ütembe hanyatlik.
Biztos meg van a maga gondja, azért az amazon is elvette tőle a jutalékot egy pár éve.
Aztán volt pár gondja, megszünt a munkája a Covid alatt stb.
Az Earfunnal kötött szövettség is megbomlott, most meg nagy ritkán feltölt egy videót.
Minden esetre én sajnálom Oluvot, azért hány márka ismeretlen terméke lett híres Oluv által? Aki Bluetooth hangszórót akart oluvon keresztül mindig talált magának a ígényeinek megfelelőt.
Meg hát volt is ez a kis csata nem olyan rég Alan Ross ellen.
Ha úgy nézzem én eddig csak 2 ember szava alapján vettem Bluetooth hangszórót, oluv és alan. Azért ha azt nézzük ami a Motion X600 körül megy enyhén szólva is vicces.
Sok videós aki a saját anyját eladná 5 forintért úgy beszél a Motion X600-ról mint a valaha készült legjobb bluetooth hangszóró. Még az a csoda a magyar megélhetési videósokhoz nem jutott el a X600. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15861 üzenetére
Kétlem a Codec váltás ekkora többletfogyasztás eredményezne, unokahugomnak van bluetooth füllhallgató "LDAC codec mellet," akkor ez alapján annak 1 órát se kéne birnia.
Szerintem szimplán a bass boost elviszi a fogyasztás nagyrészét, esetleg a 12 óra 20-30%-ra érvényes.Igazság szerint elég lett volna a Motion Boom hangsugárzóit megtartani mélynyomónak, aztán a Motion Plus magas sugárzóit mellé rakni APTX Codec mellet. De ezt ők kihagyták, gondolom nem akartak a Motion Boomnak konkurenciát.
A két hangszórónak sokáig vártuk az egyesülését, vagy lehet meg tartják későbbre.Végül is van Motion Plus/Motion Boom de szerinem a X600 fölösleges.
Lehet pénzforrási lehetőséget láttak benne. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15859 üzenetére
Hát de nem is veszik nagyon az emberek.
Igen, elég komédiás ami a X600 körül forog.
Alan se véletlen logagol a témán, mert gondolom ő se érti mire ekkora felhajtás az X600 körül annyira nem jó azért. Az biztos a Motion Plus anno jó 4 éve "2019 nyarán" Nagyot ment jó áron kínált jó minőséget és feltörölte a konkurenciával a padlót.
Most jött ez a X600 jókora felár ellenébe, de én nem látok semmi olyat ami indokolna ekkora plusz felárat.Amazon véleményekre ránézve, sok vásárló adott 1 csillagot hogy 12 óra helyet csak 6 órát bír a hangszóró, hogy ilyen kevés?
Nekem van egy régi D Fine Plusz hangszóró, De egy összehasonlításba lehet a Dockin jönne ki győztesen. -
carl18
addikt
Érdekesség, kis leak!
Jön a D fine Radio edition.
Mondjuk én egy micro sd foglalatnak jobban örülnék!
Rádiót ki hallgat manapság?
Mondjuk tény ez ritka dolog? nem sok bluetooth hangszóró van ami ezt tudja.
Az utolsó a JBL Tunner volt de az nem volt nagy teljesítményű. -
carl18
addikt
válasz
Gabi 8906 #15846 üzenetére
Igen, van rajta külsö hangszóró csatlakozó!
Csak úgy meglep ezek a régi magnó rádiók 40 év után is mennek, pedig apa van hogy 8-10 órát hallgatja egyhúzamba.
Most meg sok neves gyártó árul bluetooth hangszórót de valamelyik 3 év után döglö félen van. Azért több cellás akku pakkos hangszóróknál is kíváncsi vagyok melyik rendelkezik BMS akku védő áramkörrel?
Egyet tudok a JBL Xtreme 2 tutira rendelkezik vele.
De hogy az Anker és tronsmart Dockin és társai kapott-e? Költség csökkentés végett lehet lesporolták. Pedig kínai nagyker áron akár 300 forintos tétel.
Azért láthatjuk néha hiába van mérnők keze a dologba, sok hangszóró hibákkal kerül piacra. Egyik ilyen nagy hiba, talán a Charge 3 50mm drivere is hamar megkotlott és recsegni kezdett, elméletileg a hangszóró forrasztása volt "Xar"
Én minden esetre ameddig tudom megtartom a D Fine+-t és a Tozo PA1-et.
Mind kettőnek meg van a vásárlási dátuma, és kívánci vagyok mennyi élet tartalmat lehet belőle kihozni. Már külföldi topikba akik bluetooth hangszórót akartak javítatni azt a választ kapták jobban jár ha vásárol magának egy Donor hangszórót és abból bele rakja a pótalkatrészt mint sem próbálja javítani. -
carl18
addikt
válasz
Gabi 8906 #15837 üzenetére
Mapanság tömegyártás idején minden úgy alkotnak a mennyiség a minőség felett.
#15830Gabi 8906
Egy ekkora márkánál azért elvárható lenne a prémium felár ellenében prémium minőséget kapjon az ember, és ez igaz lenne az élet tartalomra is.
Van egy 1979-es old school boomox, nincs egy audiófil hangja de tartos eszköz ez az biztos. A mai termékek amiket most használunk hol lesznek 20 év múlva?
Néhány eszköznek már az is jó ha bír 10 évet.Manapság sok gyártó is úgy áll hozzá van garancia 1-2 év és ha azon túl tönkre megy őt az már nem izgatja. Néhány hibás modelt kicserél garanciába, így is olcsobb mint az egészet javítani.
Legalább az informatikába azért úgy ahogy tartosak a termékek, van egy régi Cooler Maste Haf 912-es házam. Abba van egy 200mm-es piros ventilátor elől, és sok-sok éve nagyon sokat ment a gép az a ventilátor még mindig hibátlanul müködik.
Old Boombox - Panasonic RX-5012 LS
40 év után újra szíjaztam és kazetta része is müködik. -
carl18
addikt
válasz
Gabi 8906 #15814 üzenetére
Hány órát bír? Attól függ?
A gyártó 18 óra akku időt ír, nálad ez biztos nem volt meg.
Valóban az lehet amit az előttem lévő kollega írt ha akku lehet döglött.
Csak mert veszi a töltést nem jelenti jó, talán a mély hangoknál esik a feszültség.
Akkitől vetted beleírta a hirdetésbe rossz az akkuja? -
carl18
addikt
Na kész a Tribit vs Tozo PA1 videóm!
Tozo PA1 VS Tribit Maxsound Plus "Sound test" #100
Tozo Azonos hangerő mellet hangosabb bass módba és ez a mód a leghalkabb.Standard/Treble módba jóval hangosabb.
A Tozo jól tartja magát, de a Tribit tud szebben szólni.
Viszont a basszus elég jól megy a Tozonak, így videón keresztül nem tőkéletes.
De simán megszokható és élvezhető.
A Tozo PA1 az áráért viszont valóban nagyon jól szól, még a maxsound plus mellé is oda lehet rakni.
A méretéhez képest nagyot szól a Tozo!Sajnos nem egy audiofil hangszóró, de ezért az árért nem is lehet elvárni. A Bose Flex lenne ideális de számomra nem ér egy fél kilós hangszóró 60E forintot.
#15744gkxyz
Kisebb méretből nem igazán lehet annak a hangzását reprodukálni, attól függ mennyire szeretnél hordozhatót. Egy Charge 5? Xtreme 3?
Vagy veszel egy Olcso Motion Boomot és mindenhova viheted. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Alan videójából loptam!
Úgy látszik a Tozo PA1 a Bose Flexet akarta másolni, már amennyire összejött.
Igazság szerint úgy elhallgatom a Tozo PA1-et, de azt se akarom most már erre hívatkozunk mint legjobb vétel.
Bizonyos hangtartományok nincsenek jelen, A Tribit Maxsound plus/szebben kiegyensúlyozotabban szól.A Tozo PA1 Basszusba meg nyer, de az áráért 12E forint elfogadható a hibája.
Esetleg egy Modelfrissités/Firmware update még lehet javítana a hangján.Úgy körülnézve a 500-600 grammos kategória basszus királya az Anker Soundcore Boost és a Bose Soundlink flex.
Próbáltam az alkalmazásába egyéni EQ-zni de nagyobb hangerőn hamarabb kijött a torzítás. Azért még nincs a cég az Anker szintjén, bár az amazon 4.9 csillag szerintem se valós.
Esetleg jöhetne egy cég akinek a Bose Flexel közel azonos, vagy jobb hangzást kinálja fél áron mondjuk 70 euroért...
Valahogy ez a baj nincs verseny a piacon.
Anno a D Fine is nagyott szólt a 300 euros Xtreme ellen, jó hang és közel fél áron rajtolt 140 euro.
Manapság már nem látunk ilyeneket, abba biztos vagyok a 70 dollár Tozo PA1 nem éri meg a árát. -
carl18
addikt
válasz
Mr. Erikszon #15693 üzenetére
Én a Charge-t választanám, kicsit nagyobb teljesítmény és powerbank funkció miatt.
-
carl18
addikt
válasz
gyuromoj #15690 üzenetére
Ez nem rendes bolt, inkább amazon.de oldalról érdemes rendelni én is onnan vettem.
Jó az olcsóbb ár, erről a boltról amit linkeltél még sose hallottam.
Kell amúgy hozzá egy 30 wattos adapter, ami tudja a 10-15 volt 2 ampert.
Nehogy meglepetés legyen nincs hozzá adapter.#15691hcol7
Nekem van D Fine + ami 2018-as megjelenésű 4,2 Bluetooth+APTX De ezt már nem gyártják.Most a új D Fine 5.1 Bluetooth és 7800-Mah akkuval rendelkezik és Type-C töltést.
Az új frissitet Dockin D Fine megkapta a D Fine+ Fekete gombjait stb.
Kis model frissités+készülnek a 2024-es uniós szabályra mi szerint minden készüléknek rendelkezni-e kell USB-Type C csatlakozóval.
Ez is jó lesz arra kevesebb hulladékot gyártson az ipar, és mindent tölthetsz majd egy töltöröl.A D Fine a 4.0 (Szürke Gombos) már nincs forgalomba, se a plusz verzió.
Ami van sima Dockin már mindegyik a frissitett verzió.Itt a 2016 első genes verzió!
Kéne egy ilyen gyűjteménybe.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15679 üzenetére
+1 Ha valóban számít a hordozható méret és hogy a Rock jól szóljon rajta akkor a Dockin D fine egy megfelelő választás.
Metallica valóban szépen szól rajta! -
carl18
addikt
válasz
erdosphoto #15661 üzenetére
Talán jó lehet csak a polaritásra kell figyelned, mert van pár charge 2 model fordított polarítással.
-
carl18
addikt
Kész a kis amatőr TOzo PA1 teszt!
Tozo PA1 Unboxing/Sound test! Vs Evolveo Armor O2.
Még lesz Tribit ellen is csata! -
-
carl18
addikt
válasz
silver10 #15654 üzenetére
Igen, néztem amazonon és a Tozo oldalán is most mindenhol jelentősen drágább mint amennyiért én vettem. Meg is lepett most 55 dollár felett van stb.
TozoStore
Innen rendeltem 40 dollár volt a alap ára és volt egy 4 dolláros kezdezmény kupon azzal volt 12500 körül a vége. Meg lepett hogy így drágább lett, majd ma veszek pár videót róla.
-
carl18
addikt
Na voltam születésnapon, és épp az Evolveo Armor 6A-ról ment a zene.
Sikerült a Tozo PA1 ellen összemérni, és igen meglepő volt az eredmény.Tozo PA1 Bass módba van a 3 gyári EQ-jan belül és mind hang minőségbe és basszus mennyiségbe is 30-60% között a Tozo jelentősen többet produkált.
Rég hallotam az Armor 6A-at az biztos teljes hangerőn jön meg a basszusnak az ereje stb.Szerintem majd kölcsön kérem tesómtól egy videó erejéig, de a Tozo PA1 teljesítménye igazán lenyűgöző. Azért mikor a Tribit Maxsound Plus ellen mérten, azért a Tribit képes szebben szólni, alkalmanként érezni a Tozonak is meg vannak a maga határai.
De ebbe a 600 grammos méretbe 12E forintért nem sok konkurencia lehet.
Itt látható a méret különbség, a Tozo úgy a mély basszust talán 80-ig tartja meg az felett sajnos leszabályoz, meg EQ mód függő melyik zene hogy szól rajta.
Viszont engem nagyon meglepett a mérethátrányá elenére is ilyen jól állta a sarat a sokkal nagyobb Evolveo ellen(basszusba jobban is teljesít) Kívéve teljes hangerőn mert ott visszavesz a Tozo.Most hogy az Armor 6A-t jobban teszteltem, 80% alatt elég basszus szegény ez a hangszóró. Az biztos teljes hangerőn megjön a basszus is elég jól tolja, de 50-70% között számomra túl gyenge.
Kis demo az Evolveóról!
Nem Publikus a zene nem szalonképes nekem.
2023:07:22 Evolveo Armor O6 "Nóta teszt" No public! -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #15634 üzenetére
...hogy ezt miért nem lehetett így gyárilag, ...no comment
Az a alkatrész volt készleten, aztán olcsó volt és úgy voltak vele. "Jóvanazúgy"
Néha úgy láttom sok termék esetén csak úgy állnak hozzá, olcsón le lehet gyártani eladni és dől a lé. Sok hangszóró esetén már az alap is rossz. -
carl18
addikt
Írtam Alan Rossnak van-e Kedve tesztelni az új 5.1 Bluetooth verziós Dockin D fine-t.
Kíváncsi lennék a mai mezőnybe hogy állja meg a helyét, egy Mifa Wildbox/Motion Boom esetleg Soundcore X600 ellen.Úgy látszik ez a 1,5-2,5 kg kategória számomra a legjobb ha kell hangos és jól szól és még pont hordozható is.
Szerinem a D fine így frissités mellet lehet képes meglepetést okozni, lehet odaveri a X600-at. Kíváncsi lennék Alan véleménye mi lenne róla.Bár tény és való ár-érték arányba a Motion Boom akciós 70-75 euroja elégé bestbuy.
Vannak jobb hangszórók mint a Motion boom de az mind extra fellárért.
Láttam a Soundcore X600 tesztet, és én nem ájultam el tőle. Jó a Codec stb de maga a hangszóró tudása nem feltétlen indokolja a 200 euros felárat.
Még pár éve egy hangszóró úgy is tudott népszerű lenni ha meghallotad megismerted a márkát és modelt és olyat akartál. Nem hittél a fülednek egy kis dobozból hogy jön ki ekkora hang. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15614 üzenetére
Én is vigyázok az enyémre, de én örülnék ha 10-15 évet némi karbantartással kibirna!
Mert azért még is csak ne csinálunk "E-szemetet" meg hát ritkaság lenne egy idő után. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15608 üzenetére
Én igazság szerint úgy állok hozzá ha valami bevált és működik nincs okod lecserélni.
Nekem a sima 2019 novembere körül lett meg a D Fine Plus meg 2020 december.Ha mindig várok/ várunk, sosem veszünk semmit
"Veszünk ott csak nem idő előtt. "A kapitalista világ pont erről szól hamarabb lecseréled az eszközt mielőtt tönkre menni. A Végtelen növekedés és vásárlás tartja egybe a rendszert. De ez nem fog örökké menni mert a bolygó erőforrásai végesek.
Ki tudja lehet 10 év múlva is Dockint használok.Arra azért kíváncsi vagyok "Long Life span" Esetén ezek a Bluetooth hangszórók hogy fognak öregedni? Az akkumulátort leszámítva minden más jól kéne öregedjen.
#15610kisninja
Az a eredeti 4.0 verzió, így megértem annál több a Latency. -
carl18
addikt
válasz
kisninja #15605 üzenetére
"Chip csere a dockingon nem is olyan könnyű"
Ki beszélt chip cseréről? azt írtam a gyártó már forgalmaz 5.1 bluetooth verziós hangszórót. Házilag nem hiszem sokan tudnak bluetooth modult cserélni.
Akkor 25E per darab áron valóban megérte, most a Dockin akcióval szállítással talán 46E forintért megvásárolható. Persze ez ember függő kinek mire kell, és mennyi áldoz rá.
A Dockin még így is féláron megy egy Xtreme 3-hoz képest.Bár most én se cserélek!
Nincs mire még úgy érzem semmi új hangszóró nincs.
Biztos eltelik még 4-5 év mire befut valami új value king hangszóró. -
carl18
addikt
Akkor írok egy kis updatet, képzeljétek megtaláltam a D Fine model eredeti hangszóróját!
2014-be dobták piacra "Nuu Wake" néven. Egy srác írta szét szedte a D finet és ennek a hangszórónak az alaplapját találta benne. Magyarán a készleten ragadt alkatrészt újra legyártották és kiadták egy facelift után, kis testreszabás után.
NUU Wake Unboxing Video
Még a gyári töltö és Jack kábel is ugyan az mind a Fine esetében.
Igazság szerint ez is arra mutatt rá, hogy ami kínában készül ugyan abba a gyárba van legyártva max más rajta a márka jelzés és megrendelésre lehet egyénre szabni...
Akkor ezért fut egy adott modell több márka neve alatt. Tronsmart Groove/Evolveo Armor O2. W-King D8/Evolveo Armor O6.
Nyilván az adott cég leadja a rendelést és a saját márkáját kéri rá graviroztatni.
Doboz is új design aztán a cég legyárta és lehet értékesiteni.Arra kíváncsi lennék mennyibe is fájt kínai nagyker áron ezen legyártása.
30 dollár? Jó indulattal.A Mifa Wildbox is egy tovább fejlesztett Motion Boomnak tűnik.
-
carl18
addikt
válasz
gabikiraly2 #15601 üzenetére
Attól függ milyen kialkaítást szeretsz!
Ennyiért van amazon.de oldalon W-King D8-D9 vagy esetleg Soundcore Motion Boom.
Ezek jó vételek 100 euroig és Voucher mellet a posta is belefér. -
carl18
addikt
válasz
kisninja #15599 üzenetére
Attól függ honnan veszed, hazai webshopban a BWA3 Pro se olcsobb 50E+
De bangoodról is majd 38E forint azért az nem olyan kevés pénz.
Dockin posta nélkül 130 euro a Bluetooth 5.1 verzió. De akcióval és szállítással 46E forintra kihozható ami 125 euro, és ebbe már ott van a USB Type C töltés és az akku csere lehetősége. 50 alatt le tudható a Dockin, én inkább azt venném bár attól is függ mire kell.
Különleges fekete fémrácsos háza könnyen szedi a karcokat sajnos.
Munkás hangszórónak biztos egy W-king D8 az egyik legjobb ajánlat.
Akkor biztos nem rossz hangszóró a Blitzwolf se , de nekem nem tetszik a dízájn.
Ezért az árért már inkább vásárolni az ember W-King X10-et. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #15573 üzenetére
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy.
Az biztos, elég túl hypolt egy hangszóró és kicsit se feltünő olyan videós reklámozza akinek a videó leírásába ott vannak a termékek. Biztos kap jutalékot stb érte de akkor is.
Is this the BEST Bluetooth Speaker for 2023?? Soundcore Motion X600 Review!!
Azért a 200 euros árért ez nem egy ár-érték bajnok.
70-75euro akcióbaa Motion Boom, Dockin is van 130 euroba stb.
A X600 se ér nekem többet mint 130 euro.
Amit küldtél hangszóró egy hordozhatóba remek lenne.
Helytakarékos és minden tartomány le tudna adni (Mély-Közép-Magas)
Úgy vettem észre egy szélessávó hangszóró sehogy se tud versenyezni egy 2 utas hangrendszerrel. (D Fine vs Motion Boom) A Tweetert a Dockinnál semmilyen anker EQ nem tudta überelni.
Sajnos ez a Bluetooth hangszóró ipar se teljesen tiszta. Elég csak belegondolni a Motion Plus eredetileg 2019 nyarán debütált. Úgy látom, azért gyártják mert van rá kereslet jól is szól és viszonylag könnyen előállítható, meg ebből az alkatrészből van raktráron.
4 év elég idő hogy valami modelfrissités kiadjanak, ha más nem egy facelift verziót.
De az Xtreme 4 sincs még a kanyarba se, valahogy érezni válság van és a gyártók se pazarolnak időt most új termék megjelenésre. -
carl18
addikt
válasz
kisninja #15596 üzenetére
Van Dockinod és blitzwolf is?
A Dockinnak is van frissitett verziója 5.1 bluetooth-al.
Régi D Fine 4.0 bluetooth-al rendelkezett. Nekem a APTX verzió van, és azóta van újabb is.+ van már cserélhető akkumulátor.
Nekem a D Fine Plus van és nincs kedvem ezért váltani.
Tegnap hallottam egy Xtreme 2-őt mert pár fiatal azzal járkált. Elég szépen tolja a mély hangokat.#15588csƵ
Láttom végre jön a Harman Kardon új hangszórója, a Go+Play 3 biztos jól fog szólni.
De az a "akkár 8 óra" akku idő nem túl bízható.
A HK Luna is érdekes lehet, főleg ha jobb hangja lesz mint a konkurenciának.
A a Flip 6-ot felülmúlja azonos kategóriába már jó alternatíva lesz.Kíváncsi leszek mit tud majd élesbe az új HK. Kár akkuból most se esnek túlzásba,sok 30E forintos hangszóróba jelentősen nagyobb az akkumulátor.
W-King X10 és a Blitzwolf. -
carl18
addikt
blitzwolfnak (WA3 PRO 120W)
"tesztvideó alapján"Szóval neked nincs ilyen és egy videó alapján hánytad ide ezeket a adatokat?
Láttam teardown videót róla az akku valóban hatalmas, de ennyi cella esetén gondolod ez a hangszóró tartalmaz BMS cella védő áramkört? Mert itt egy cella ha tönkre megy az akku már nem fog müködni.....
A D fine is el zenél 14 órát fél hangerőn, és a 120 watt ellenére semmi garancia arra hangosabb mint a Dockin.
-
carl18
addikt
válasz
-cobra- #15568 üzenetére
Bár attól is függ hogy van-e készleten ha nincs akkor úgy nem enged lehet rendelni.
#15559cibus
A Motion Boom a maga kategóriájában jól tudja a basszust egyéni EQ mellet 70% hangerőig. De a bass Heavy EQ jelentősen csökkenti az Akku időt.
Nekem nem bírt 10 óránál többet egyéni EQ 55% hangerőn.A Magas se volt olyan tiszta mint ahogy elvártam volna. Azt hittem a Motion Boom lesz a Dockin méltó utodja de nekem nem csinált semmi olyat amiért meg tarhattam volna.
Ha bírt volna fél hangerőn 20-24 órát akkor lehet megtartom.#15569silver10
Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol.
Egy Budget boomobxnak nevezném, egyni EQ és a 2X90mm woofer adja a mély hangokat.(Bluetooth hangszóró jövő)
Kíváncsi vagyok a JBL Xtreme 4-es mikor jön ha már kiadják.
Talán olyan kialakítást kaphat mint a Boombox 3.
1 Nagy ovális Woofer a hangszóró közepén, +2 Tweeter.
Néha-néha nézzem van-e valami új különleges hangszóró de nincs.
A Tozo PA1-nek le vettem az előlapját és megmértem hány mm-es a a hangszóró mérete.
Valójában 52mm, de a gyártó oldalán azt írja 67mm....... Szép dolog hogy ekkorát hazudnak. -
carl18
addikt
válasz
-cobra- #15542 üzenetére
Nekem a sima Uboom 42 dollár volt akcióval az Earfun weboldalán rendelve ingyen szállítással. "Eu raktárrol"
Amúgy a gyártó oldalát és leírását kéne elolvasni. (ehhez nem kell diploma)
Dispatches From Local Warehouse in EU/USFreightShipping TimeAustria, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malta, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, United Kingdom, United States FREE2 - 8 Business Days -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #15465 üzenetére
Már nincs 5500-ért Armor O2. A Groove se 8E mert dobd rá a szállítást.
Tény és való az Armor O2 akku ideje valóban figyelemre méltó 50% hangerő mellet 24 órát tudja ami nagy szó. De én ha most jó hangzású hangszórót szeretnék olcsón, akkor nem hiszem hogy Groove-t vennék.
Nem mondom rossz hangszóró, de azért ez még mindig a belépő szint.
Azért mikor te vetted azt a Tronsmart Groove-t nem 5K-ba volt hanem 10E körül.
Persze hívatkoztál arra az Uboom azért jobb mert 3X drágább.
Én megtudtam venni az Uboomot 12E-be kuponnal anno, te egy Groove-ot kaptál ennyiért.
Volt Earfun Go-m is 10E volt és szintén más ligába dalol mint a Groove.
Csak kár az Earfun Go már nincs forgalomba, szépen is szólt sokáig is bírta remek hangszóró.
Amúgy a Tozo-nak teszteltem az akku idejét "52% hangerő "Bass EQ mód" 3 óra hallgatás után ment le 100%-ról 70-ra. akkor talán 10 órát bírhat fél hangerőn, a Maxsound Plus is ennyit bír nálam, Xbass mellet. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #15463 üzenetére
És a Groove 2 versenyképesebb? Elbír a Maxsound Plusal?
Mert te ajánlásodra vettem az ARmor O2/Tronsmart Groove hangszórót.
De nem volt olyan hangja mint amit elképzeltem.A Groove hangszórót mint JBL Go ellen küldik csatába, a videósók nagy része is az ellen tesztelik. Nem véletlen, kicsit életképesebb hangszóró már lealáza.
Groove 50% olcsóbb, és 3X rosszabul szól ebbe mi a jó? Meg van még a ARmor O2 lassan eladóm, de majd nyomok egy tesztet hogy érezd mi a különbség.
Esetleg te is vegyél egy Tozot és rakd a Groove mellé és úgy majd te is érzed közöttük mekkora lyúk tátong.
-
carl18
addikt
Ki próbáltam valami újat, már múlt héten leadtam a rendelést 36 dollár volt ingyen szállítással. Itt van egy új Budget Value hangszóró, TOZO PA1.
Oda raktam Maxsound plus mellé és simán versenyképes ellen úgy hogy a Tribit a drágább. Azért zenefüggő, van pár zene amibe a Tribit jobban szól, de van ahol a Tozo hozza a szintet vagy kicsit le is lépi.
3,7 volt 4000 mah akku egy 67mm driver a gyártó oldalán. Talán a Bose Soundlink Flexet másolja kicsit a kialakítása. 1 Driver+ Elől-Hátul Passzív membrán.Most csinálok egy akku tesztet mit bír, 3 egyéni EQ között le váltani a gombal.
Standard/Bass/Treble. + Van hozzá app is ami van egyéni EQ+akkumulár töltöttség.
12E forintért ettől nincs jobb ebbe a méretbe.A Tribit Maxsound is 20 körül megy.
Csináltam egy teljes töltést, 52% hangerő "Bass"EQ mód 3 órán hallgatás után még 70%-on van a töltöttség. Az biztos amennyiért megy a Tronsmart Groove ez simán feltörli vele a padlót.
A hangja igen kellemes 3 órája megy és ez nem okozott csalodást.
80% felett visszaveszi rendesen a Basszust, de 80%-ig megtartja kb."Alan is csinált videót, nem rég rakta fel."
NIncs rajta semmi csak egy USB_Type-C így aux ugrott. -
carl18
addikt
Pár ikonikus videó amik anno szemembe nagyot mentek.
Anker Soundcore Motion+ 🥇best 100$ Bluetooth speaker 2019
Ennek hol a utodja?2023 és semmi ugrade nincs.
Dostyle SD806 - 399¥ hidden treasure from China
Ilyet akartam volna, de nagyon rövid ideig volt forgalomba és csak kínába ment ez a márka. -
carl18
addikt
válasz
Czimby #15422 üzenetére
Arra kiváncsi lennék mitől nehezebb ennyivel mint aZ UBOOM L, dupla a súly.
Maga a hangszóró méretileg is sokkal nagyobb, strapa bíró így több műanyag került felhasználásra. + Az Uboom L "Könnyü" Neodium mágnessel rendelkezik.
A D8Mini nevezük akkár minek hagyományos hangszóró mágnest kapott ez ha számít a súlyba képes 20-30% nővelni a végeredményt.Az a oldaló passzív membrán védő is teli műanyag, az 100-150 grammot is emelhet a súlyon.
Itt láthatod az Earfun sokkal kisebb, könyebb alkatrészeket kapott így hordozhatóság rovására ez nem megy. Cserébe sérülékenyebb is, de ha tudsz rá vigyázni akkor mindegy is.Uboom L a gyártó oldaláról akcióba 60 dollárért kihozható, több helyen "Oluv" is ezt hozta ki bestbuynak. Már a sima Uboom is elég jól szólt, szóval a Uboom L valszeg ez fölött lehet kategóriában.
Ha egy könnyen hordozható mindehova magaddal vihető hangszóró keres az ember ez a 1kg kategória egyik legjobbja. Bár biztos vannak gyártók akiknek nincs marketingje de ettől még versenyképesek a piacok csak róluk nincs teszt, vagy nem népszerű.
Oluv/Alan se nyomoz már gyöngyszemek után a piacon.
Oluv is azzal robbant régen nagyott amit megjelentek hangszórók megvásárolta, aztán össze eresztette és hadd szóljon. Jöttek a márkák és a valós hangtesztbe kiderül mi gyárt jót és mi rosszat. Aztán a Bose Soundlink 3 is beégett asszem, D Fine 2017-be nagyott szólt a piacon. Sok márkának oda vert a Dockin, de azt is viccesnek tartom a Dockinnak a D Fine szérián kívül még nem volt normális terméke, Még a D Cube se tünt rossznak.
De a Tube meg Mate társai elég rossz hangunak tűnt tesztekbe, igazi szégyenfolt. -
carl18
addikt
válasz
Czimby #15420 üzenetére
Csak annyi van amennyit netten láttam, Amit Oluv és Alan mellet láttam.
Biztos jó kis hangszóró a maga nemében, 2X55 Driver és 640 g emlékeim szerint.
Jó ez a Uboom L csak túl sok firmware frissités van rá, ezekből megtalálni a legjobbat.Az Armor 6A érezi csak 30 watt, igazság szerint mind kettő szépen szól inkább attól függ kinek milyen ízlése. Az Uboomból érezi 70% fölött elfogy a szufla, Az Armor 6A ereje meg 80% fölött jön meg és teljes hangerő jön meg igazán a basszus.
Ha mondjuk nagyobb hangerőt akar az ember, akkor lehet jobban jár az Armorral:Bár még valami szól a 6A ellen, a nem túl acélos akku kapacítás. 7,4 volt 2000 mah.
Ilyen akku van benne és a gyártó 6-9 óra akku időt ígér, az Uboom ettől többet tud.
Szerintem munka hangszórónak az Evolveo/W-King jobb választás.
W-King D8 Mini lenne még egy jó alternatíva abba 5000 mah akku és 24 órás a akku idő. -
carl18
addikt
válasz
Rhino82 #15413 üzenetére
Nekem volt Uboom elég jó hangszóró 70% Indoor módba jól kongat.
És ráadásul sokat is bír por és vízálló és még pont hordozható. 45mm Woofer van benne mint egy Maxsound Plusba.
Earfun Uboom Test/Vol 1.Én általában megnézzem egy adott hangszóróba mekkora a hangsugárzó, abból már elég jó alapot lehet leszűrni mekkora hangnyomást tudhat.
Talán ezért ment el a JBL is a Mono írányba, 1 nagyobb mono többet ér mint 2Xkisebb sztereó. Meg ilyen hangszórónál 5-10 cm híján egy helyről jön a hang, TWS esetén jönne ki jobban a valódi sztereó hatása.Általában a jó teljesítmény/és a Hordozhatóság nem mindig áll egyensen arányosan egymással. Ott a Evolveo ARMOR A6 az valóban nagyot szól teljes hangerőn, de nem véletlen 2X57mm a hangsugárzók mérete.
-
carl18
addikt
válasz
w.miki #15402 üzenetére
Én nem mondok nagy szavakat, az ember függő kinek mi számít jónak.
Általában Oluv és Alan csinált független nem márka függő véleményeket ezekről a hangszóróról. Eddig egy hangszóró tesztjét láttam az Aninom srácnál ami valóban jó volt az a Earfun Uboom.
Ilyen árvávos összefoglaló nem feltétlen jó ötlet, mert van hogy néhány hangszórót alkalmanként akcióznak és úgy tudod kifogni jó áron.
Meg most ha én nem hallok egy terméket élőba arra hogy adjam áldásom?
Alan Ross tesztjei elég jól körberajzolják egy hangszóró mit is tud a való életben.A Grafikon amit küldtem például azt mutatja a H100 Trashmart 4k fölött horror szinten borzalmasan teljesít. Még videón keresztül is átjött ez nem egy jó minőségű dolog.
Én írtam pár terméket, majd más ír a topikba.
Esetleg vissza tudsz lapozni régészkedni a topikba, milyen termékek vannak és másnak mi vált be. Kell egy keret mennyi pénzt szánsz rá?
Anker Soundcore Motion Boom egy elég jó ár-érték arányú hangszóró.Egy biztos szerintem a Sony szégyen foltja az új széria, a Xe300 és a Xe200.
Borzalom, a Flip 6 és a Charge 5 feltőrli velük a padlót. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #15400 üzenetére
Meg venni se kell látjuk a mély basszus se igazán mély, a magas 4K fölött meg borzalmasan gyenge. Ez alapján könnyű leszürni ez nem egy sláger termék, van pár infulencer akik 5 forintért az anyjukat is eladják na ők majd reklámozák "H@lye gyerek vegyed" olcsó és jól szól.
Mert ilyen most a magyar youtube tesztek egy része, nem rakunk mellé konkurenciát még véletlen se legyen viszonítási alap. -
carl18
addikt
válasz
w.miki #15394 üzenetére
Egy kép többet mond minden szónál, Ha ezt a Frekvencia tesztet láthatod a halo 100 elég jól lemarad a mezőny többi tagjától. A Hallo 100 Deep Bass módba nem bír a többi taggal.
Ha annyira tetszik ez a kialakítás inkább választ ezt a kialakítást az ankertől.Teljes hangerő. A Bass Boost 100hz körül van benne, a igazán mély basszusból elfogy a szufla. 90-110hz körül van hangosabb basszusa, nincs rá garancia élőbe is jól szól.
4K fölött a magas meg is szűnik létezni, talán ugyan abba a betegségbe szenved mint a T6 max. Egy forumtárs nem rég vett egyet és házilag rakott bele dóm sugárzott és így valóban van benne Treble.
De én nem vásárolnák olyan dolgot ami a dobozból nem tud egy adot szintet megütni.
-
carl18
addikt
válasz
Rhino82 #15391 üzenetére
Én használtan vettem a Tribitet de az enyém átlag hangerőn 8-9 órát meg Xbass mellet.
Autóba nem ezt venném, oda kell több hangerő szufla és marad a hangszóróba tartalék.
Soundcore Motion Plus vs Tribit Xsound Mega
Ezek elég közel vannak egymáshoz, ez attól függ milyen a hallásod? Mi jön be jobban.#15394w.miki
Te kérdeztél én válaszoltam? Miért kéne olyat ajánlani aki senkinek se bevált ismeretlen?
Menj nézz utána hány tronsmart termék vált be eddig az évek folyamán...
Saját pénzed azt veszel amit akarsz, többet nem tudok segíteni.
Olyan miért kéne ajánlani aminek jó 20% az esélye hogy jól szól.
Volt saját Tronsmart T6* havernak T6 Plus és mega. Meg egy 1 terrás HDD-re cseréltem egy T6 maxot. Egyszerűen nem jó, főleg úgy gyárilag ahogy a dobozból jön a hang. -
carl18
addikt
válasz
Rhino82 #15388 üzenetére
Esetleg még ha szeretsz új dolgokat ki próbálni, nekem van egy hangszóró ami leírása alapján tetszik. A Maxsound plus úgy látszik bizonyos helyzetekbe kevés, és a Dockin mellé kéne egy kicsit erősebb hangszóró amire nem muszáj vigyázni.
YENKEE YSP 3000
2X66 mm a Woofer és azt írja el zenél 22 órát fél hangerőn.Gondoltam rá érdemes lenne vele tenni egy próbát!
Ilyen ez a Bluetooth hangszórós lélek mindig hajtsa az embert a kíváncsiság.#15387w.miki
Ez sok mindenttől függ hazai vagy külföldi rendelés? Mekkora méret az amit max szeretnél? 500 g? 1,5 kg? Milyen minőségi hangzás lenne a fontos.
A Motion Boom Anker oldalán alatt akcióba kihozható 30E forintra tudtommal.
Van alkalmazása és egyéni EQ-ja azzal már tiszteségesen lehet hangolni egy bizonyos szintig. Nem egy audiófil hangszóró az se de úgy a piacon tiszteséges szerepet képes betölteni az áráért.
Egy tagnak annó ajánlottam a W-King D8-at és ő azóta is azt használja párba.
Persze nem olyan Bass Heavy a hangja mint egy Xtreme 2-nek például.
De nagyon jó és tiszta a hangja, és baromi hangos szerintem.
Én is megtartottam volna a D8-at, csak hogy meg van a Dockin így nem akartam downgradelni.
Amazon.de oldalon rengeteg magyar forgalomba lévő bluetooth hangszóró kapható.
W-King D8-D9-X10 ezek tudtommal elég jó hangosak.Néha néha redditre járok fel, ott is sokan foglalkoznak ezzel a témával
Egy adott srác azt írta mid sizba a Mifa Wildbox jobb mint a Motion Boom. -
carl18
addikt
válasz
Rhino82 #15372 üzenetére
Ha a hangzásbeli különbségre vagy kíváncsi a Xsound mega hangja valószínüleg kővérebb és jobb basszust produkál. Talán a JBL Charge 4-re hajaz a Xsound mega felépítése.
Meg talán hangosabb is, ez jó lehet ha nagyobb a teljesítménre az ígényed.Nekem jelenleg van egy mindenhova hordozható Maxsound Plus első generációs.
Kültéren néha azért érzem el tud veszni a teljesítmény de teljesen jó hangszóró.
Ebbe a fél kílós 500-600 grammos kategóriába nincs olyan sok opció ami van nagy részt drágább ettől.Én a Tribittel járok fürdeni, a kád végébe berakom fél hangerőn benyomom a zenéimet és nagyon szép tisztán tolja az arcomba a zenét.
Attól is függ mik az igényeid? Milyen hangszóród volt idáig?
Általában hogy te is elégedett légy minimum olyan hangszórót érdemes választani ami a régi hangszóród szintjét megűti/lealáza.#15366w.miki
Én ezt a kínai hangszórót nem erőltetném, nyilván tény és való abból a méretből több hangerőt kap az ember, attól függ mire akarja az ismerősöd használni.Unokaőcsém talán 2021-es karácsonyra kapott tőlünk egy Evolveo Armor A6-ot.
Most 13600+ szállításért utána vágják az embernek, 2X57mm Woofere van/ széles sávú hangsugárzó.
EVOLVEO Armor POWER 6A, outdoorový Bluetooth reproduktor
Ha nekem most olcsón kéne jó és ár-érték arány bajnok hangszóró én ezt választanám.
Ezt hallotam élőbe teszteltem is, és valóban elég jó teljesítményt nyújt.
Ha a teljesítmény sacolnom kéne teljes hangerőn egy Charge4/Motion Plus szintjét tudhatja.Bár nem tudom mennyire híteles az Evolveo oldalának leírása de az a 9 óra akku idő nem túl acélos. 7,4 volt 2000 mah-es akkuja van. Ez 2X18650-as cella 2000 cellánkénti kapacítással.
És azért hozzá tenném nekem az Original régi szürke gombos 4.0 Bluetooths Dockin D Fine gyárilag a dobozra 10 óra akku idő volt rá írva. Aztán végig toltam egy zene lejátszás listát és végül 14 óra 30 perc jött össze 52% hangerőn.
Azt nem tudjuk bizonyos gyártók milyen hangerőn tesztelik ezeket a hangszórókat és milyen zene stylussal. Ezek függvényében eltérhet az akkumulátor kapacítás.
Itt egy rövid teszt, mielőtt unokaőcsém megkapta a hangszórót én teszteltem minden rendbe van-e vele. Szép erőltejes basszus torzítás nélkül.EVOLVEO ARMOR POWER 6A Sound test. W-King D8 Mini alternative
Hazai piacról ami valóban ár-érték arány bajnok jelenleg ez a hangszóró lehet.
Van sok Tronsmart/Lamax de való életbe nagyon szívesen megnézném egy összehasonlítást ezek között. Még pénzbe is mernék fogadni, az Evolveo ebbe az árkagóriába felmosná a mezőny 80%-al a padlót.
A Maradék 20% talán labdába rugna ellene.Majd tervezek egy összefoglalót írni, már régóta tervbe volt.
Sorry utobbi időbe elég inaktív voltam.
Szerintem a Evolveo O2 elmegy a háztól, túl gyenge és üres.
Ez a hangszóró ízgatja a fantáziám, még lehet akkár jó is.
YENKEE YSP 300022órás akku idő fél hangerőn, oda ahova a Dockint sajnálom befogja oda ez teljesen jó volna.
2X66mm driver, ki tudja lehet hozza a Evolveo 6A szintjét.
Még egy kérdésem lenne, hátha ti jobban otthon vagyok az E-fajta témában.
Próba gyanánt mondjuk ezt berendeltem és kiderül róla "Ípari hulladék"
Nettes vásárlás esetén hogy van az ellálás, egy adott időn belül ellálhatok.
Ilyenkor csak a szállítási költséget bukom? Mennyire macera ez?
Nyilván nem is akarok ilyesmivel vissza élni de az se jó ha veszek vakon valami vackot ami még a miminumot se üti meg. -
carl18
addikt
Ma kicsit zenéltem, fej-fej mellet a Tribit Maxsound Plus és a Evolveo Armor O2.
(Az úgy nevezett fél éve bestbuyként hirdetett hangszóró.
2 Trashmart Groove már majd 20-25E forintot, és ha 2X ezt a hangot megduplázuk se ér a Tribit nyomába.Tribit Maxsound Plus vs Evolveo Armor O2 (52% volume)
Nem tudom videón keresztül hogy jön át, de durván ég és föld a különbség.
Mind kettő 52% hangerőn ment, a Tribiten be volt kapcsolva a XBass funkció.Azt tudtam nincs egy súlycsoportba a 2 hangszóró, de azért ez még is csak egy hatalmas alázás.
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #15279 üzenetére
Ennek gyárilag így kellet volna megjeleni, a régi hangzásától bármi jobb.
Nálam is járt, de a gyári magas sugárzok és a 3D hangzás együtt valami okádék hangot eredményezett. Bár nekem ez nem igazán hordozható, ez a kör alak nem áll kézre számomra.Tronsmart T6 Max 3D sound (Baddest sound ever)
Bár mondjuk nem tudom mennyiért vetted a T6 Maxot, de egy akciós Motion Boom lehet jobb vétel lett volna és azt még buherálni se kellet volna.
Amúgy van egy jó hír, úgy látszik a tervezett elavulás ellen majd fel akar lépni a világ.
Talán tartósabb termékeket kapunk és nem ez a vedd meg dobd el társadalom lesz.
Nekem még mindig az a tag jut erről eszembe akinek meg hibásodott a DOSS SOUND XL és csak alaplapon egy chip adta meg magát. És gyakorlatilag sehonnan se tudott hozzá szerezni pótalkatrészt. Meg néha ezzel az a baj hogy drágább egy szakembernél majd nem a javítás mint sem egy új készülék vásárlása.
Meg volt egy Tag JBL Xtreme 1 volt neki, megadta magát az egyik Woofer annak a cseréje majd 20-25E lehetett annó, aztán pár hónapra rá az alaplap is megadta magát és aztán lett a hangszóróból szemét.
Egy biztos nekem a JBL Charge 2+ szerelgetése olyan szinten elvette a kedvem a JBL_től. -
carl18
addikt
válasz
Tiger. #15275 üzenetére
Location?
Meg nézném élőbe milyen
Most májusba 2,5 éves a D Fine Plus, mit ne mondjak jól bírja még az akku!
Dockin D Fine+ Outdoor! #1 -
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock #15266 üzenetére
Erről én se tudtam!
Találtam róla videót szóval valós a dolog.
🤯 The Hidden Aux Port Is Revealed On JBL FLIP 5 🤯 | IT WORKS 1000%🔥Néha jól jön, akkor gondolom az újabb hangszórók is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal JBL oldalán.
Én csak azt sajnálom elég kevés hangszórón van MICRO SD bemenet aminek jó is a hangja. Azért az milyen király telefon nélkül is lejátsza magáttól a zenéket.
Magyarán néha azért tartom butának a Bluetooth hangszórókat, ha nem kapnak egy külsö média forrást bluetooth/aux terén akkor gyakorlatilag már nem tudnak zenélni.
Igazság szerint nem rég jutott eszembe írni kéne a Ankernek kéne valami ugrade a Motion Boomnak, egy felől hagyják el azt a iszonyat ronda fogantyút. Úgy látszik a Motion Boom Plus szánták az utodnak de túl nagy a méret növekedés.
Kijött a X600 de én Alan tesztje után semmi újat nem mutatott.
Basszusba a MBoom elég szépen odaveri, ami ki ábrándító főleg úgy mennyivel drágább termék. Úgy a dolgokra vissza gondolva évek óta várjuk a Motion Plus méltó utodját, teltek az évek még se dobták piacra a tökéletes hangszórót.
Pedig nem kéne sok a Motion Plus Tweeterét össze társítani a Motion Boom Wooferével. Kapjon mondjuk egy APTX módult és hagyják el a ronda fogantyút. RGB Led nem kell de legyen egy szebb modern letiszult dízájn alapu külső. Lehet vállpántja így hordozható maradna.Már nagyon rég csináltam a posztot az anker oldal meg kell keresnem a regisztrációt.
A Motion Boom is idén lesz 3 éves, valahogy stagnál a piac és nem igazán vannak új bestbuy hangszórót a piacon.
2-3 évente néha készül valami igazán megéri de ennyi. -
carl18
addikt
válasz
bogdanypeter #15264 üzenetére
Motion Boom megvásárolható 40E alatt.
70euro plusz szállítás amazon.de oldalról. -
carl18
addikt
válasz
Fuvaros #15259 üzenetére
880 gramm, ez még pont hordozható!
Kulacstartóba rakod gondolom.#15261bogdanypeter
Ami valóban outdoor és vízálló is az a Anker Soundcore Motion Boom. Talán ezt merem ajánlani, ha nem fontos hogy IPX 7-es vízálló legyen akkor a W-King D8/Dockin D Fine és lehet opció.
Dockin csak fröcsennés álló, így ovatosan a víz közelébe. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #15182 üzenetére
Találtam egy feltőltetlen tartalmat!
Dockin D Fine Unreleased outdoor test!
Méretéhez képest a Dockin is egész jót szól. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15156 üzenetére
Azért szomorú Magyarországon ez se forgalmazzák.
Ha úgy nézzük rengeteg dologtól el esnek a magyar emberek. Amazon.de extra garancia se vehető igénybe magyar lakcimmel.fizetős én mikor be raktam a kosárba azt írta nem jó a Country...
-
carl18
addikt
válasz
darkmann #15098 üzenetére
TRONSMART BANG MINI -
Unboxing & Comparison WILDBOX & MOTION BOOM!
Anker/Mifa hangja határozottan jobb volt.
2022 elején vásárolhattam a Motion Boomot, még november-december táján is ment az anker oldaláról 70 euroért.Sajnos az ilyen tesztek nem mérvadóak, egy részük fizetett sponzoráció ahol egy terméket nyilván el kell adni. Tronsmart magyar tesztek csak 1-2 oldal csinál, és ők is azért mert hasznuk van belőle.
Bár ettől függetlenül az ár nem rossz, de én nem vagyok biztos a hangja valóban olyan jó lenne. A T6 Max elégé leszerepelt mikor nálam járt....
Tronsmart T6 Max 3D sound (Baddest sound ever)De akinek eladtam, azt írta nagyon jó a hangminőség stb.
Szóval ez relatív mihez képest.Még 2014-2015 táján csinálták ezt a 750Ti tulajok, megvették a kártyát és mindenhova beírtáltak maxon minden Ultrán visz stb. Ha erre képes lett volna nem lett volna piaca a 760-770-780-as szériának.
-
carl18
addikt
válasz
darkmann #15080 üzenetére
" Szerintem ár/érték arányban verhetetlen. "
Én pont ma néztem összehasonlító tesztet a youtubon, mire képes mondjuk a Motion Boom ellen. Elég szépen elvérzett, így a verhetetlen egészen biztos "túltolt kijelentés"
Az Ankert 70 euros áron vettem 26E forintés, így most az a +4E forintért inkább az ankert venné a ember.Nyilván már leírtam párszor, de elég sok tronsmart Bluetooth hangszóróval találkoztam. Magyar ember számára megfizethető tény, de egyik se a hangminőségéről volt híres. Számomra inkább sereghajtó, mint sem bestbuy. W-King/Anker simán legyalulja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest