- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #16861 üzenetére
" ... és itt is meglepető az Original tracket ... " – számomra ez mutatja mindig a legtöbbet. Én nem "maxi mélyeket" akarok – mindig (!) –, hanem azt a hangzást keresem, ami egyenletesen, de tág határok között (elég mélyre, és elég magasra) van.
Másképp: pont annyi mély legyen, amennyi a zenében, de ha az "nagyon lent" van, akkor ott is legyen képes megszólalni. Hát, a BP2 sajnos nem ilyen."Mert volt Motion Boom volt mélye stb de nem az a Harman Kardon fajta deep bass."
De, az egy jó ár-teljesítmény arányú hangszóró. Nekem azért is van meg még mindig. Vannak zenék, amik nem szólnak jól rajta, de kertbe, sütögetéshez, EDM muzsikát hallgatni, szinte "hibátlan".
A BP2 viszont már nem annyira jó ár-teljesítmény viszonyú. Házon belül is akad jobb (az előd). Az pedig, hogy az 1-1,5 éves Tribit is lenyomja ... hááát ...Az UBoom L-el szenvedett Oluv. Persze, kihozta belőle a maximumot, de azért az egy kicsi, és olcsó hangszóró (nem túl minőségi driver-ekkel).
Az UBoom X-el szerintem könnyebb dolga volt. Jóval nagyobb hangszóró, ill. ebben a méretben már nem kell "10× árat" fizetni azért, hogy úgy szóljon, mint egy (még) nagyobb hangszóró. Az alapján az egy publikus videó alapján nagyon ígéretes.#16860 Peaceliker
"Ha tud attól picit többet ... "
Tudni fog, de abban nem biztos, hogy lesz köszönet.
Nézted a videót? Vagy azt, amit a #16859-be betettem?Ezt nagyon nem lesz jó hallgatni. Nézd meg a nyilat, amit betettem. Az elődhöz képest több lett a mély, de amolyan "mid bass", és nem "upper" vagy "low / sub".
Arról nem is beszélve, hogy a számban eredetileg hol, és milyen mennyiségben van a mély (piros karika).Egyébként érdekes, de Isten bizony bennem is felmerült az a kérdés, amit - ha jól értem - Alan is pedzegetett a videóban. Magyarán, hogy a ledek nem lesznek-e káros hatással a passzív membrán működésére? Ő ugyan nem említi a led-eket, de magyaráz valamit a membránok "bekötésével" kapcsolatban, ill. azokat okolja, amiért nem tud igazán mélyre menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged