Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Most néztem a Uboom X 189 dollár lenne, de 160 usd Early Bird ára viszont 112 USD.
Ha jó hangja lesz és nagy lesz a kereslet akkor valóban megérheti a 190 USD-t konkurencia mellet főleg a többi ilyen szint se olcsobb.Én is láttam azt a tesztet ahol a droidja gyári EQ-t használ uboom x esetén mert az hangosabb.
Oluv EQ-t írta valaki kommentbe direkt azért halkabb hogy alacsony hangerő esetén is többet lehesen lépkedni. Kisebb hangerőn is lesz lehetőség lépkedni stb, Oluv így készítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha jó hangja lesz és nagy lesz a kereslet akkor valóban megérheti a 190 USD-t konkurencia mellet főleg a többi ilyen szint se olcsobb.
Oluv EQ-t írta valaki kommentbe direkt azért halkabb hogy alacsony hangerő esetén is többet lehesen lépkedni. Kisebb hangerőn is lesz lehetőség lépkedni stb, Oluv így készítette.