- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17530 üzenetére
"Ma Oluv rakott új videót ... " – még nem láttam. Majd sort kerítek rá ...
"Még a Tribit Blast 2 lehet érdekes ... "
Lehet jó lesz, de számomra mégsem annyira érdekes. Az UBoom X is határeset (méretben és teljesítményben). Nekem utóbbinak a 2/3-a elég lenne méretben és teljesítményben is." ... a mélysugárzó a határát meghaladja és ezért torzít."
Igen, volt ilyet, de ott Oluv visszavett a "tűzből". Ezzel nem lesz gond."Talán az Earfun ezért változtatott a firmware-n?"
Nem. Itt leírja, videóban pedig beszél is róla, hogy mi a szitu. Röviden: Oluv beállításai, a több hangerő "lépcső" (ami tök alap kellene, hogy legyen minden bt. hangkeltő esetén, de nem), dynamic-EQ (alacsony hangerőnél még emel egy kicsit, hogy a dinamika megmaradjon) és egyéb bisz-baszok miatt a DSP-t csapágyasra járatta, ami így nem képes a TWS módot problémamentesen kezelni. Gondolom már nem opció az DSP cseréje ... szóval marad az fw. csere-bere kábelen azoknak, akiknek a gyári (ami szintén nem tűnik rossznak) nem felelne meg." ... össze hánynak valami egy dobozba ... " – olvastad Steevy84 sztoriját? Ha, ez tényleg így van, akkor már a Soundcore is itt tart.
#17537 Wolfskin
Igen, épp írni akartam, hogy lehet ez az egész már nem ér ennyit. Én spec. a Soundcore Motion+ -t ajánlottam volna, mert méretéhez képest igen tisztességesen szól. Az üdvözlő hangok pedig az app-ból kikapcsolhatók, így síri csöndbe tud be- és kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest