- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Igen, én is azért azt is néztem az adott hangszóró mennyire áll hozzá reálisan az adott zenéhez. Szerintem a Uboom X lehet kicsit gyengébb lesz basszusba mint Tribit Blast, amúgy infok szerint 3EQ mód lesz így lehet azt váltogatni ahogy változik a környezet.
A Grafikon amit küldtél is jól mutatja a Motion Boom2plus nem minőségi basszust add hiába van nagy marketing mellete. A Boombox 3 adta legjobban vissza a eredeti zene basszusát azt a mélyet amit az adott zene tartalmaz.Uboom X már versenghet a Go+Play 3 verzióval is a fizikai méretei megvannak hozzá.
Oluv nyilván jól hangolja így lehet egy kis Vifa hatás is, így lehet ez egy új top/bestbuy/bluetooth hangszóró.#16863Peaceliker
Talán 200 euro lenne a bevezető akciós ár, csak hát ez majd 80E forint.
Most a Tribit oldalán apák napja a Blast 165 euro akcióba ami 70E alá megy.
Most a két hangszóró közül ha választani kéne inkább a blast mint sem a BoomP2.
De én egyenlőre kivárok, a Tribit ára mármár super ajánlat.
De kíváncsi vagyok az Uboom X-re mert super hangszóró lesz ez lenne a legjobb ajánlat.
Szép hang, nagy akku és hosszú aku idő ami sok hangszóróra nem érvényes gyakorlatba.
Nekem egyenlőre még kitart a Dockin D fine Plus de az Uboom X lenne esetleg méltó utodja.
A Tozo PA1 meg ott van hordozhatónak nekem ez a model vált be. Jó árba is volt így mondhatni 1 éve jól szolgál.
Ha nagyobb hangerő/basszus kell kell egy nagyobb hangszóró, ha kell a hordozhatóság és hogy kompakt legyen akkor 400-1000 grammos kategóriába kell nézzelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged