Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen, én is azért azt is néztem az adott hangszóró mennyire áll hozzá reálisan az adott zenéhez. Szerintem a Uboom X lehet kicsit gyengébb lesz basszusba mint Tribit Blast, amúgy infok szerint 3EQ mód lesz így lehet azt váltogatni ahogy változik a környezet.
A Grafikon amit küldtél is jól mutatja a Motion Boom2plus nem minőségi basszust add hiába van nagy marketing mellete. A Boombox 3 adta legjobban vissza a eredeti zene basszusát azt a mélyet amit az adott zene tartalmaz.Uboom X már versenghet a Go+Play 3 verzióval is a fizikai méretei megvannak hozzá.
Oluv nyilván jól hangolja így lehet egy kis Vifa hatás is, így lehet ez egy új top/bestbuy/bluetooth hangszóró.#16863Peaceliker
Talán 200 euro lenne a bevezető akciós ár, csak hát ez majd 80E forint.
Most a Tribit oldalán apák napja a Blast 165 euro akcióba ami 70E alá megy.
Most a két hangszóró közül ha választani kéne inkább a blast mint sem a BoomP2.
De én egyenlőre kivárok, a Tribit ára mármár super ajánlat.
De kíváncsi vagyok az Uboom X-re mert super hangszóró lesz ez lenne a legjobb ajánlat.
Szép hang, nagy akku és hosszú aku idő ami sok hangszóróra nem érvényes gyakorlatba.
Nekem egyenlőre még kitart a Dockin D fine Plus de az Uboom X lenne esetleg méltó utodja.
A Tozo PA1 meg ott van hordozhatónak nekem ez a model vált be. Jó árba is volt így mondhatni 1 éve jól szolgál.
Ha nagyobb hangerő/basszus kell kell egy nagyobb hangszóró, ha kell a hordozhatóság és hogy kompakt legyen akkor 400-1000 grammos kategóriába kell nézzelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GTA V
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest