- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Richard! #17651 üzenetére
Egyszer kipróbáltam, ugyanaz a CD rendes CD játszón lejátszva (Philips 304 mkII coax kimenet) és a PC cd meghatójába téve (Bodor usb kimenet, AQ Forest USB kábel, tuningolt xmos vevő) ugyanarra a DAC-ra kötve, nos a különbség drámai volt. Mondanom sem kell, hogy a CD játszó javára. Ha leszámítjuk a CD rom mechanikai gyengeségeit, szerintem egy jó CD játszó akkor is simán veri a PC-t begrabbelt anyaggal is.
Plusz egy szavazata CD-re!
@Carl Valahol olvastam,. hogy a d fine 2 (és 2+) már nem szól ugyanolyan jól. Nézegettem képeket meg videókat és feltűnt, hogy az első szériában teljesen más hangsugárzókat használtak (homorú membrán, dupla mágnes, a magas előtt terelő kúp, meg egy kis tölcsér, míg a 2-esen szimpla mágnes van a mélyen és külön van egy porvédő kúpja, a magas meg egy sima dóm). Gondolom a költségcsökkentés jegyében, hogy keressenek egy kis plusz pénzt rajta. A különbséget igyekezetek szoftveresen eltüntetni. (Bevált értékesítési stratégia. A w210-es Mercinek pl. 20%-al alacsonyabb volt a gyártási költsége, mint a 124-esnek! Sajnos ki is bukott a minőségen.) Aztán az EVO-ban megint ugyanazt a hangszókészletet látom, mint az elsőben... Erről tudni lehet valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Opel topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest