- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
Egy nagyon tanulságos storyt szeretnék megosztani veletek Soundcore-ról, lesz benne pozitív és negatív dolog is
A soundcore oldaláról rendeltem 99 euróért Boom2-öt, hamar meg is jött, jól is szól, haver extreme 4-ét is lenyomta, öröm és bodott'á
Aztán egyszer csak észrevettem ha az akksi 40% alá merül akkor kicsit vissza vesz a hangerőből és ha bassup módban van akkor már 40-50%- os volume mellett is bántóan tórzít a mély, letszteletem rengetegszer ha az akksi 40% fölött van akkor tökéletesen működik, és mindig abban a pillanatban jön a hiba mikor 40-ről 30-ra esik a töltöttség. Ekkor aksi cella hibára gyanakodtam, hogy valószínüleg nagyon leesik a fesz és nem tudja rendesen kihajtani a drivert.
Megírtam soundcorenak a gondom, 1 órán belül válaszoltak, megkértek hogy végezzek el egy pár tesztett és írjam meg a tapasztalataim (próbáljam meg másik zenével, appal, telefonnal, reseteljem a hangszorót stbstb)
Megírtam hogy semmi változás, ismét egy órán belül reagáltak, elnézést kértek a kellemetlenségekért, és megkértek küldjem el a számlát a sorozatszámot és a jelenlegi címem, így is tettem.1 nap múlva írtak hogy feladtak nekem egy másik boom2-öt, és a régit is tartsam meg nyugodtan
pár napon belül meg is jött.
Leteszteltem és ugyanazt pródukálja az új egység is.
Véleményem szerint ez vagy tervezési hiba, mégpedig hogy alulméretezték az akksit a 80W-os driverhez képest, és alacsony töltöttségnél már nem bírja a bassup módot, vagy valami bug. Vagy lehet csak egy bizonyos szériát érint ez? Más boom2 tulaj esetleg letesztelné?Igazából így hogy 2db boom2 kaptam 99 ajróért, eggyütt tudok élni ezzel a hibával, amúgy sem szoktam az akksis eszközeimet totál merülésig használni és bassup nélkül alacsony töltöttségel is lehet használni. Az pedig hogy szól ez a 2 kis bestia összekapcsolt módban az egyszerűen zseniális
Úgyhogy azóta nem is írtam nekik még gondolkozom mi legyen.
Ja és bárcsak minden support ilyen gyors, korrekt és kedves lenne mint a soundcorenál, erre csillagos 5-ös adok.Ui: bocsi helyesírási hibákért telórol írtam sietségben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest