- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Steevy84 #17623 üzenetére
Az egész úgy volt Oluv jött a Uboom X videókkal, valami JBL Fanboy megjelent hogy az mennyivel jobb. Oluv a youtubon talán nem túl etikusan válaszolt neki, végül jelentették Only zaklatás/támadás/Bullyng címszó alatt. Ez miatt a youtube törölte a csatornáját, nem az első esett. Talán nem kéne minden kommentre vissza írnia, mikor én írtam poénból a Dockin Jobb mint a Uboom L arra is egyből harapott írta "Fucking D Fine"
Meg prímitiv vagyok ehhez.
Igen, sajnos nekem se jön át videón keresztül a Uboom X hangja. Oluv videóiba jó, de több EQ lesz hozzá így kérdés az adott videós mivel is tesztelte.
Én is kíváncsi vagyok Alan tesztjére róla, végtére is élőbe derül ki milyen a hangja.
Veszek én is egyet a Dockin óta nem vettem erősebb hangszórót, aztán élőbe kiderül mit tud. Kíváncsi vagyok rá nagyon, még ha nem is lesz a legjobb hangja fél hangerőn el zenél 30 órát ami szerintem nagyon jó eredmény.
És ha csak átlag zenehallgatásra kell nem kéne folyton töltögetni, nekem így tetszik a Uboom X.
De ha lenne egy saját ott derülne ki milyen a hangja és milyen mélyre megy.
Esetleg a NFS Underground 1 Liljon Getlow zenéjét hogy basszusát hogy bírja kimorogni magából.Lil Jon & The East Side Boyz - Get Low (feat. Ying Yang Twins) (Official Music Video)
Mélyládákon ez a zene nagyot szól, de sok Bluetooth hangszórónak belebukik ebbe a bicskája.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest