- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Steevy84 #17623 üzenetére
Az egész úgy volt Oluv jött a Uboom X videókkal, valami JBL Fanboy megjelent hogy az mennyivel jobb. Oluv a youtubon talán nem túl etikusan válaszolt neki, végül jelentették Only zaklatás/támadás/Bullyng címszó alatt. Ez miatt a youtube törölte a csatornáját, nem az első esett. Talán nem kéne minden kommentre vissza írnia, mikor én írtam poénból a Dockin Jobb mint a Uboom L arra is egyből harapott írta "Fucking D Fine"
Meg prímitiv vagyok ehhez.
Igen, sajnos nekem se jön át videón keresztül a Uboom X hangja. Oluv videóiba jó, de több EQ lesz hozzá így kérdés az adott videós mivel is tesztelte.
Én is kíváncsi vagyok Alan tesztjére róla, végtére is élőbe derül ki milyen a hangja.
Veszek én is egyet a Dockin óta nem vettem erősebb hangszórót, aztán élőbe kiderül mit tud. Kíváncsi vagyok rá nagyon, még ha nem is lesz a legjobb hangja fél hangerőn el zenél 30 órát ami szerintem nagyon jó eredmény.
És ha csak átlag zenehallgatásra kell nem kéne folyton töltögetni, nekem így tetszik a Uboom X.
De ha lenne egy saját ott derülne ki milyen a hangja és milyen mélyre megy.
Esetleg a NFS Underground 1 Liljon Getlow zenéjét hogy basszusát hogy bírja kimorogni magából.Lil Jon & The East Side Boyz - Get Low (feat. Ying Yang Twins) (Official Music Video)
Mélyládákon ez a zene nagyot szól, de sok Bluetooth hangszórónak belebukik ebbe a bicskája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Egérpad topik
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest