- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16858 üzenetére
Nekem must have érzés motion boom plushoz képest jött. Ha tud attól picit többet, jobban is néz ki, én örülök.
Amikor MBP t vettem, akkor előtte volt egy motion boom (az ment is el, mert amit tudott extra mélyet, azt már 60% körül el is bukta), de akkor egy tronsmart bang-et váltott (az meg a DOSS soundbox xl-t amúgy).
Na de amikor MBP t vettem az volt 50k, akkor még stormbox az 80-90e volt. Annyival nem tudott többet. Ez olyan, hogy jbl ek jobbak voltak, de 2x áron. Ár érték arányban annyit nekem nem ért a kis plusz.Most ér-e ennyit? Lehet amúgy nem, de most kicsit költök magamra, mostanság úgyis agyaltam ezen. Sokszor ha veszek magamnak valamit akkor lelkiismeretem furdalásom van és ezen dolgozni akarok. Mert amúgy belefér, kurva sokat tettem azért az elmúlt 10 évben, hogy ide jussak, most meg valami miatt még bánt is ha élek vele. Szóval ez ilyen kúra szerű is nekem
De ezzel az uboom X el belém vertétek az ideget. Ha lesz átlag halandó által is elérhető teszt, szóljatok
Szerk: ja meg a kis gagyi motion 100 ajcsi amivel engem nettora behúztal ankerék, úgyis akartam felségemnek valami kis apróságot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- PlayStation 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest