Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR
üzenetére
3 éve vásároltam már Earfun terméket és akkor is írta eu raktárból jött.
W-King például oldala írja Only amerika a kereskedelem így ők nem is engednek más címet be írni csak amerikait.
Általában ilyen cégek köteleségük feltüntetni ha egy termék vám+áfa köteles.Írtam talán a Earfun is úgy csinálja, jön egy konténer hajó. Egybe csak Earfun termékek, aztán mivel ők bejegyzet válalkozás euba valahogy tejelnek adót a termékek után.
De mivel egyszer ők már fizettek mondjuk német áfát egy külföldi helyen ezért mégegyszer magyarországon nem kell nekik.
Ami euból jön arra nem kell áfát, ha kinából jön közvetlen gyártól (Légi posta és társai)
Úgy viszont egyből fenmarad a vámon.
Mivel a cégek nem akarnak vásárlot veszíteni, így egyre több cég használja a Earfun modeljét.
Most amúgy is van egy fajta válság, az eu mikor szigorított a kínai cégeknek muszáj volt versenybe maradni. Így aztán jön az Eu raktár, amazon és társai.
Nekem a amazon.de oldalról a Dockin szó szerint angliából jött emlékeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest