- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17421 üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.
Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...
15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+
(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest