- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17421 üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.
Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...
15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+
(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest