Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17421 üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.
Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...
15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+
(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Escape from Tarkov
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest