- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Én nem tudok olyan eszközröl amit manapság gyártanak van benne CD és a hangminősége is jó. Főleg 40E körül ez a 3 együtt nem jár, a CD 20 éve elment ezt el kell engedni.
Esetleg valami lejátszót rákötsz és Jack-en keresztül játszod a zenét. Diskman is volt dívatba az is tud Jack-en keresztül lejátszani kicsi és kompakt is biztos találsz használtan elérhető áron.(Legjobb opció egy jó bluetooth hangszóró+3,5mm Jack egy Diskman) Ettől jobb nincs a te ársávodra.)
Nővérem pár hete vásárolt netten ilyen kazettás/Cd-s magnót Sencor a márka 2X2 watt volt és 30E forint. Én mondtam neki ez a év rossz üzlete volt....A TOZO PA1 600 gramm és az Audiofil hangszóró volt a Sencor mellet.
Teljesítmény, hangminőség basszus minden téren más Dimenzió a Tozo.
#17635Wolfskin
Igen, én is azt mondom a Dockin egész zenei, én is szeretek rajta zenét hallgatni. És számomra zeneibb volt Mint a Motion Boom.Jól és nézz ki elegáns stb.
Lehet nem mai darab, 8 éve lassan piacon van de a hangja mai napig jónak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Elektromos autók - motorok
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest