- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #17705 üzenetére
1-2 hét ameddig egy konténer hajú kínából europába ér, aztán a cégnek gondolom a kikőtőbe kell az adokat megfizetni.
Earfun rengeteg féle bluetooth fülhallgatót árul, 3 bluetooth hangszórójuk van most piacon. Csak hát egy bluetooth füllhallgató doboza kicsi, abból rengeteg befér egy konténerbe, a Uboom X doboza elég nagy így abból nehezebb lesz sokat berakni.Úgy emlékszem németbe is szokott hajó menni ahol meg 19% nem ez fog egy céget földhöz vágni. De nyilván nagy tételbe ez is sokra megy, aztán le is vannak szerződve szállításért felelős cégekkel. Én így ezeket tudtam meg, az biztos jól csinálják.
A Dockin 14 euroért szállít házhoz, és 140 euro a hangszóró így 154 euro az összköltség.
Ilyen uton jön ide egy hajú, de be fejeztem a flamelést!
Ship journey from China to Europe
Videó alapján 3X áll meg a hajó, Francia, Belgium, németország. Ebbe a sorrendbe, így luxemburg valóban jó választás egy kínai cégnek tárolni, papírozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest