Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Pár perce olvastam én is. Az amazon-os sztori egy dolog, de olyan mintha nem vágná, hogy mit csinál az Earfün.
Sokáig én is úgy voltam, hogy ~90%, hogy megrendelem, hogy megjelenik, de most mégis hezitálok. És nem azért mert nem hinném el azt, amit Oluv mond, hanem azért mert azt nem, amit az Earfün kommunikál, ill. ahogy cselekszik.
Ha engem megbíztak volna (a konkurencia), hogy épüljek be a cégbe, és cse***em el a következő termékük startját, lehet nem tudtam volna ilyen profin intézni a dolgot.
Amit "kellett" elszúrtak: korai megjelenés hibás fw.-vel, nulla kommunikáció. Az oldalukra fel van töltve egy videó, amin Oluv elmagyarázza a preset-eket, amik persze – hála a hibás fw.-nek – pont nem úgy működnek. A tetejében a videó "unlisted". Vagyis, ha nem akadsz rá valahol a direkt link-re, a büdös életben rá nem találsz. NORMÁLIS???!
Csóri Oluv azt se tudja (ez látszik az írásából), hogy itt Magyarországon kb. 1 hónappal korábban már (hivatalosan!) kapható a hangszóró.
#17715 SSlyTR
" ... akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal."
O.K., csak erről ki tehet? Oluv helyében nagyon csúnyán lepirítanám az Earfün-t. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki hezitál, ill. biztos akad olyan érdeklődő is, aki lazán elengedi az egészet."És szerintem ez csak az earfun hibája."
+1"Alan mit fog erre mondani
Tuti teszteli ... "
Hááát, nem tudom. Lehet ő már ezt elengedi. Így is próbált elég korrektül hozzáállni a dologhoz, de minek segítse az Earfün-t, ha az ő fejére is tojnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- !!! Raktár kisöprés!!! DDR3 8 - 16GB (10600/14900) ECC szerver RAM
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tuti teszteli ... "