Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Pár perce olvastam én is. Az amazon-os sztori egy dolog, de olyan mintha nem vágná, hogy mit csinál az Earfün.
Sokáig én is úgy voltam, hogy ~90%, hogy megrendelem, hogy megjelenik, de most mégis hezitálok. És nem azért mert nem hinném el azt, amit Oluv mond, hanem azért mert azt nem, amit az Earfün kommunikál, ill. ahogy cselekszik.
Ha engem megbíztak volna (a konkurencia), hogy épüljek be a cégbe, és cse***em el a következő termékük startját, lehet nem tudtam volna ilyen profin intézni a dolgot.
Amit "kellett" elszúrtak: korai megjelenés hibás fw.-vel, nulla kommunikáció. Az oldalukra fel van töltve egy videó, amin Oluv elmagyarázza a preset-eket, amik persze – hála a hibás fw.-nek – pont nem úgy működnek. A tetejében a videó "unlisted". Vagyis, ha nem akadsz rá valahol a direkt link-re, a büdös életben rá nem találsz. NORMÁLIS???!
Csóri Oluv azt se tudja (ez látszik az írásából), hogy itt Magyarországon kb. 1 hónappal korábban már (hivatalosan!) kapható a hangszóró.
#17715 SSlyTR
" ... akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal."
O.K., csak erről ki tehet? Oluv helyében nagyon csúnyán lepirítanám az Earfün-t. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki hezitál, ill. biztos akad olyan érdeklődő is, aki lazán elengedi az egészet."És szerintem ez csak az earfun hibája."
+1"Alan mit fog erre mondani
Tuti teszteli ... "
Hááát, nem tudom. Lehet ő már ezt elengedi. Így is próbált elég korrektül hozzáállni a dologhoz, de minek segítse az Earfün-t, ha az ő fejére is tojnak. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
A lényeget lehagytad. Az ő linkjére kábé 600an iratkoztak fel, de kevesebb mint 100an érvényesítették. És írt még arról, hogyha kevés a kezdeti eladás, akkor nagyon nagy bukta lehet ez a hangfal.
Szóval nem nagyon fogy ez a hangfal. És szerintem ez csak az earfun hibája. Én is úgy készültem, hogy az év vétele lesz ez, de mégse rendeltem még meg.Illetve, hogy aki 0.38 fw-el tesztelte, az rakja fel az újat, ami elérhető holnaptól. Tesztelje újra és azt is tegye közzé. Alan mit fog erre mondani
Tuti teszteli, de meglesz a véleménye
Most igényeltem én is egy kuponkódott tőle. De nagyon elment a kedvem. Illetve nem biztos, hogy feladnám az asztali használatnál a 2 uboomL-t. Sztereó vs egyoldali hangforrás. Majd megálmodom, attól nem félek, hogy nem jutna ebből az eresztésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tuti teszteli ... "