Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Peaceliker #17718 üzenetére

Ja, lehet fogja, de az a sok bizonytalan vásárlón (és Oluv-on) már nem fog segíteni, mert nem hiszem, hogy okt. 15-ig elkészül. Mondhatni kizárt. Egyfelől kicsit ő is "fúj" az Earfün-re, másfelől, igaz, hogy szóba állnak Oluv-al, de nem lettek kebelbarátok.
    Szerintem Alan most más "project"-en dolgozik, és majd csak utána ...

#17717 SSlyTR
    Az X azért kicsit más sztori, mint az L. Itt már alapból adott volt az app, és temérdek idő, hogy mindent tökéletesre csiszoljanak, és beütemezzenek (test készülékek a reviewer-eknek, majd "go live"). Erre, ahogy korábban írtam, sikerült mindent el ..., és most csodálkoznak, hogy nem jönnek a rendelések.
    Ennél egy sz*ros, pár 10$ fülest jobban és profibban be szokott promózni az Earfun. Mondom, mintha kiszúrásból csinálnák.

#17719 carl18
    " ... miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót?"
    Ez csak az én feltételezésem, de szerintem picit ebben Oluv is ludas (lehetett). Biztos volt pár kör: kész → ja, nem, bocsi, ez már jó lesz → picit javítottam az X preset-en → bocsi, de úgy gondolom ez lesz az igaz → ...
    A végén pedig addig "csavargatta" a beállításokat, hogy a saját "legtutibb" fw.-t ugye nem bírta el a DSP (tws módban). Legalábbis ez volt a kommunikáció.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés