Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen de akkor mi a végeredmény, mindenki kap egy Uboom X-t vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják? Csak azért amiker Oluv rakot közé ott egyértelműen Boombox 3 szintű a Uboom X. Utána meg lehet majd tolni a firmwareket dögivel, persze tudom idővel tuti jön egy végleges megoldás mint a UBoom L esetében a kérdés mikor?
Igen, én is azon gondolkodok Oluv is túl messzire ment vagy egyszerűen a túltolt DSP miatt volt jó a hangja. Persze ameddig nincs a termék a kezembe, addig korai elmaharkodotan itélni. Így előre nem is akarom leírni, remélem a amazon szállítás botrány lemegy gyorsan aztán jöhet a hangszóró.
Csak valahogy a UBOOM X rajt valóban jelen esetbe kicsit tragédia.
Mióta Oluvnak nincs youtube csatornája még anyi emberhez se jut el a termék mint eddig.
Akik megkaptál a hangszórót meg nincsenek róla a legjobb benyomáson, így lehet ezért van 600 early birdbol csak 100 valós vevő.
Persze earfun hibája ha rajtra nincs egy kész termék ami jól szól és hozza amit igért.
Idővel a firmware helyrehozza, vagy a hangszóró korlátja és ebből ezt lehet kihozni.
Szóval én kivárom, remélem jön 1-2 hét múlva ha fél hangerőn hozza a Dockin szintjét és sokat bír a akku már elégedett vagyok. Aztán majd jönnek rá a firmwarek, ezért a 112 USD ár azért volt mert tudtuk ez nem egy végleges termék.
Azért nézzük a Tribit stormbox blast is már megjelenéskor be volt hangolva, dobozból kivetted és már hozta a maximumot. Az earfun itt rontja el, hogy dobozból a gyári hangzás nem nyújt semmi extrát. Soundcore termékek is jobban rajtolnak mint az Earfun pedig az se tőkéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest