Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #16857 üzenetére
Ahogy korábban írtam ez a UBoom X nem igazán az a hangszóró, amit keresek, de most mégis megmozdított bennem valamit. Oluv videójában nagyon szépen szólt. És, igen, itt úgy tűnik megvannak azok a mélyek, amik eddig a Soundcore hangszóróiból hiányoztak. Mindeközben a magasak is szépen (nem karcosan, ld. X600 pl.) szólnak.
Én még csak belenéztem Alan tesztjébe (az elejét láttam), de ezt már most ide tenném:
Ezt sajnos fülre is hallatszik. Jó-jó, de ... na!Ha 180 Eur / $ körül kidobják az UBoom X-et, akkor az már annyiért is nagyon bestbuy lesz, és alá fog vágni a többi hangszórónak (árletörő hatása lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest