- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #16560 üzenetére
" ... egy hangszóró esetén sose rossz a jobb codec ... "
Igen, de mindez lófüttyöt sem ér, ha minden mást érintetlenül hagynak (erősítő, hangváltó, hangszórók). Megnézném én azt az embert, aki egy X500-ből vagy pláne egy Motion 300-ból kihallja, hogy éppen LDAC-al szólal-e meg vagy AAC-val.Fej-, ill. fülhallgatóknál picit más a helyzet. Ott sokkal hamarabb kijön a jó codec előnye. Ezért nem is értem pl. a Bose-t (ld. hcol7 hozzászólása), hogy miért nincs benne legalább aptX. Én pár hónapja nyergeltem át egy Soundcore Liberty 3 Pro-ról egy Technics EAH-AZ80. Már a Soundcore-nál is hallani lehetett az LDAC előnyét (az AAC-hez képest), de a Technics-nek még ezt is sikerült überelnie ...
" ... egy Bluetooth hangszórót 10 évre. Most még overkillnek tünik a LDAC de később jól jöhet hangminőség szempontjából."
Ezt nem értem.Ha egy hangszóró most - a vásárlásakor - semmit sem profitál az LDAC-ból, akkor később, hogyan fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged