- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ganjalf #16536 üzenetére
A Wildbox nekem is tetszik hangzásba, Alan tesztje szerint Xtreme 3-at képes odaverni mélyebb a basszus stb. Csak nekem a külalak nem jön be, valahogy olyan kínai beűtése van.Aztán a RGB Led a passzív membrán körül se pont tetszetős nekem.
Én ha hangszórót választok nyilvák elsőnek a hangra megyek, de azért legyen már kicsit kreatívabbak.
Nekem Dockin D Fine + van jelenleg a gyártó BT 5.0 mellet Evo név alatt forgalmazza.
De úgy a szó szerint a Dockin baromira modern szép és elegáns.Motion Boom ehhez képest baromira ronda.
Egy fokkal szebb a Mifa.
De még ez se perfekt!
Jobban tetszene egy hevederes kivitel.
Már 2024 van még se igazán jött mostanság semmi új.
Jött a HK Go&Play 3 és nem rég bejelentették a Xtreme4-et.
De ennyibe kimerült a változás.
Anker elment a spatial audió irányba, azóta ezt a marketinket tolják ezerrel.
Világ legjobb hangzása, valaha volt legjobb audió élmény.
X600 még se tud versenybe basszus terén a Motion boom ellen, mi fajta útod ez?
X600 Woofere kisebb, esetleg nem lehetett volna ezt úgy megoldani a Motion Boom Wooferét úrja felhasználja és a X600-es így jelenik meg és 2 magas sugárzó és basszus terén se lenne vissza lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest