- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17011 üzenetére
Néha-néha azért számolgatok egy adott hangszórónál mi lehet a gyártási költség. (Kínai nagyker áron) Volt nekem is Motion Boom, de most az új anker hangszóróktól nekem nem esett le az álam. Én írtam is ha már elkérnek 200-250 dollárt eurot már elvárható legalább egy GoPlay2-őt fogjon be.
Nekem egyenlőre a Uboom X amit meg mernék venni, esetleg a Tribit Blast.
Valahogy a Soundcore Motion hangszórók tesztjei Alan videóiba nem mennek nagyot.
Asszem volt egy kép amibe úgy reklámozták 60%-al több a basszus, igen de mihez képest? A Saját Motion Boom Plushoz képest tud 60%-al többet.Amúgy valaki írta vajon mit kap Oluv a Earfun Uboom L munkáért. Nyilván valami fizettség jár meg ha valaki az ö kupon kódján keresztül vásárol 3-6euro pluszt.
60 Euros hangszóró esetén nem hiszem többen adnak Oluvnak.
(havernak ma jött meg a Uboom L, azt mondta eresztett a passzív membrán ott szuszogott a levegő) Neki kellet meg ragasztani.
Ez alapján olcsó jó szól, de a minőség ellenőrzés kimarad a mennyiség érdekébe.#17014GhanBuri Ghan
Igen, kell egy youtuber aki agyon dícséri a gagyi terméket. Aztán majd veszi a nép hiába rossz. Marketing kell az a legfontosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged