- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #16515 üzenetére
Nekem van egy Genius SP-HF 1250B. Megvan 10 éve már, de még ma is használatban van a másik PC-n. Régen meg nem is volt más, csak az volt zenére is. 3-4 évvel ezelőttig az volt a fő hangfalam a gépnél. És nem is szól olyan rosszul. Persze ma már egy 10-20 ezres BT hangfal is szól úgy.
Ma azért már jobban el vagyok látva 😅
Hordozhatónak ott a DOSS Soundbox XL meg a Motion Boom. A gépre kötve egy Pioneer VSX-D510 és egy szett CAT Berlin, ez van legtöbbet használva, napi szinten.
Meg van még egy Onkyo TX-SV 525R és egy pár ~110cm magas Pure Acoustics Dream77 [kép]. Bár ez leginkább csak dísz, szerintem baromi jól mutat a tv mellettNagyon keveset használom, de erre minden rá van kötve. PC-ről meg TV-ről is kapja a jelet, úgyhogy ezen tud szólni minden, film, játék, zene... Plusz még egy Bluetooth adapter is van hozzá, úgyhogy akár telefonról is mehet a buli. De ritkán kapcsolom be.. F1 hétvégéken szoktam, meg ha nagyritkán leülök megnézni egy filmet, ahhoz nagyon jó, de az kb 3-4 alkalom egy évben. Viszont 50 ezerért erősítővel együtt szerintem hiba lett volna nem megvenni
Leginkább a Pio+CAT van használatban, aztán a Motion Boom. Utána jön a DOSS. De az összeset szeretem valami miatt. Még egy HK Go+Play-re vágyom nagyon, csak 3 BT hangfal már tényleg totál felesleges, na meg sajnálok is annyi pénzt rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest