- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17666 üzenetére
A magyar earfun oldalon is érvényes lesz a kupon? Tudja valaki? Bár mondjuk még nem kaptam meg a kuponkódot.
Oluv videói alapján nagyon sokrétű cucc ez. Studio módot Alan is szerette. De kültéri boomboxként is jó, hát még beltéren.Én is most nagy dilemmában vagyok, mert 112dodoért kellene, de 160ért nem. Annyi a tribit is, de abbol xarabbak az ujabb gyártásuak.
Lehet később is lesz akcióban, csak mennyire lesz akciós...
Ami zavar, az leginkább a formája. Jobb lenne szövethálós borítás, és nem ennyire szögletes. Mondjuk az x10 w-king a legjobb forma/méret szerintem, csak hát az meg nem szól ilyen jól. A d10 jobb, azzal hasolította össze oluv felesége, kb egyformának tűntek. De az tényleg bazári a 25cm-es wking felírattal.
Az x20nak meg úgy elszállt az ára... És az már brutál méretű.Lehet marad egy ideig a dupla uboom L, az elég szépen szól. Csak nekem néha hiányoznak a nagyon mélyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest