Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Igen, ezeket a termékeket már nem mérnökök tervezik, hanem kontrollingesek a marketingesekkel karöltve. Akkor örülök, hogy az első szériás jött össze egy húszasért. A többire (LDAC kodek, BT 5.2 stb.) meg ott lesz a Fiio Q15, ami úgyis mindig nálam van ilyenkor a füles miatt. És arról aux.
Meg arra is gondoltam, ha majd szétszedem, mert aksit kell cserélni benne, akkor megpróbálkozok némi akusztikai csillapítóanyaggal Már csak a játék kedvéért is.#17655<Adamsky> Ilyen formában még nem A-B teszteltem, de majd. De ne kezdjünk ilyen végeláthatatlan vitába, hogy két kábel közti különbség létezik-e, meg hasonlók, mert pro és kontra sokan égtek már máglyán emiatt
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de ha belegondolsz, egy pc tele van mindenféle interferecniákkal, zavaró jelekkel, elektromos zajjal, (már csak a kapcsolóüzemű táp miatt is, ami biztosan nem akusztikai szempontok szerint szűrnek), szóval egy pc alapvetően nem zenélésre kitalált célhardver. Szerintem.