- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
makoss
veterán
válasz
Lallerboy85 #12265 üzenetére
Szerintem is szépen tisztán és tökéletesen szól!
-
sunone
aktív tag
válasz
mokus1 #12294 üzenetére
A Samsung R550-nek van optikai bemenete, azzal kösd a tévére
(esetleg a tv füles kimenetről a bar AUX bemenetére). A soundbar távirányítójával tudsz opcionálisan BT módot kapcsolni, ha telefonnal fellépnél rá, de alapvetően a TV-t tök jól hallanád, a képpel szinkronban. -
mokus1
addikt
válasz
Williamgrant #12293 üzenetére
Mint írtam nem tudok a pc és a soundbar között kábelt húzni a szoba közepén.
A PC és a TV egy hálózaton van, úgy kommunikálnak ha kell. -
válasz
mokus1 #12292 üzenetére
Kicsit én sem értem már mi a szitu. A soundbaron van optikai kimenet (sőt kábelt is adtak hozzá), azzal pedig PC-hez és tévéhez is lehet csatlakozni. Van HDMI-CEC amivel tévéhez és PC-hez is lehet csatlakozni.
Plusz mondd már meg mivel van összekötve a tévé és a PC...Ja és nyugodtan használd az off gombot.
-
mokus1
addikt
válasz
Williamgrant #12290 üzenetére
A PC és a soundbar között nincs HDMI kapcsolat. A TV és a PC között sincs HDMI kapcsolat.
-
A Spotify is és a YouTube is havi előfizetési díjas lesz, ha stream funkciót használsz Bluetooth helyett.
Fix helyre egy IKEA Sonos Symfonisk jó lehet, de nem szól szarul és nem túl olcsó, viszont multi room és nagyot szól.
Az amazon cuccok jók lehetnek, de arról kérj infót a linkelt topikból. Ha azok jók, akkor a Google home cuccok is.
Ha meg elereszted a WiFit, bt-n keresztül bármi jó ami zörög. -
-
sb
veterán
válasz
Williamgrant #12279 üzenetére
Őőő, oké... azért ilyen szívélyes
segítségreleb*szásra nem számítottam.
Off gombot ismerem, de inkább előzékenységből írtam be azt, amit. Nagyon máshova nem mehet, mivel nincs külön topikja a "lejátszós hangfalaknak". És ami a lényeg: szvsz a player irány off BT felől nézve, de ami lejátszani is tud azért abból 99%-ban nem felejtik ki a BT-t sem és akkor már félig on. Talán.Az Amazon topicot meglátogatom de ugye a kérdés nyitva volt, hogy mi lehetne még jó azon kívül.
A DLNA infó hasznos, köszi. Akkor azt kihúzva a képletből és egyszerűsítve újra feltenném a kérdést: Van-e bárkinek javaslata arra ami tud mondjuk csak Spotifyt. Esetleg mellé Youtube-ot.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1 #12285 üzenetére
Basszus, én még mindig nem értem.
A PC és a TV között milyen kapcsolat van? Hogy "megy át" a kép?
Írd már le kérlek részletesen / érthetően, hogy mi, mivel, hogyan van most összekötve. A bt.-s kapcsolatot eleve el kellene engedni ilyen esetben (mikor nem csak zenehallgatás a cél), és szerintem nálad el is lehetne (engedni). Arról nem is beszélni, hogy ha videót akarsz vágni (nem csak filmet nézel), akkor nélkülözhetetlen a pontos szinkron. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1 #12280 üzenetére
Ööö.. ezt nem értem. Filmet nézel PC-ről, TV-n, a hang pedig az említett hangprojektorra megy ki? Mivel van összekötve a TV és a számítógép? Nem HDMI? És a TV a hangprojektorral? Optika? Szóval minek ide bluetooth?
Egyébként PC-s szoftverekben szokott lenni hangcsúsztatási lehetőség. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Blitzwolf BL2 Bluetooth 5.0 transmittert amit a PC-be dugtam. A szobában van egy Samsung R550 hangprojektor. Sajnos ez Bluetooth 2.1-es.
Így ha videót nézek van egy kis csúszás a hangban. Valahogy összetudom ezt hangolni, hogy rendben legyen a szájszinkron? -
sb
veterán
Sziasztok!
Nem kifejezetten BT hangszóró, de nem találtam jobb topicot:
Olyan hangszórót szeretnék ami DLNA-ról és mondjuk legalább Spotify-ról, Youtube-ról önállóan tud lejátszani.Minőségre nincs elvárás
ne Sokol rádió szintje legyen, de szerintem bármi megteszi kb. amit kapni lehet. Árban viszont épp emiatt olcsó megoldás kellene mert felesleges drága/minőségi cucc.
Akciósan most Echo Dot jött szembe, ami nem teljesen erre jó, de ha jól gondolom ezt is tudná. Mondjuk telefonos irányítással és mindenféle csillivilli extra+Alexa nélkül, tök egyszerűen kezelve (szülőknek lesz) megfelelő lenne erre a célra?
Köszi! -
-
onkelz
aktív tag
válasz
Williamgrant #12275 üzenetére
Halvàny fogalmam sincs, sajnos nem értek hozzá
Ezeket az aksikat nem lehet ellenörizni, hogy mennyire vannak elhasznàlódva?
Lehet, hogy adok még egy esélyt az öreglánynak és veszek beleegy ilyet
[link]
Nem ismerem ezt a màrkàt, van vele tapasztalatotok? -
-
onkelz
aktív tag
válasz
Williamgrant #12272 üzenetére
Először azt hittem, hogy az aksi adta meg magát, ezért kiszedtem és visszavittem az üzletbe, ahol vettem - mondom, mivel garis úgyis kicserélik- és ott mértek rá.
-
Departed
őstag
Sziasztok! Sajnos nagyon szeretett Divoom Onbeat 500-as hangszórónk bekapcsolója megadta magát. Ilyet már nem lehet kapni.
Van mostanában hasonlóan jól szóló 2.1-es, legalább 20Wattos, hasonló árú (13ezer volt) BT hangkeltő?
Köszi az infókat! -
-
sunone
aktív tag
válasz
onkelz #12269 üzenetére
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Láttam már döglött hangszórót életre kelni az akkusaruk lehúzása-visszacsatlakoztatása után. Talán a töltésvezérlő ÁK állhat helyre ilyenkor.Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén?
Ha méretben maradnál, akkor Motion+ lenne ajánlott, de azt ilyen drágán nem fogsz kapni. -
onkelz
aktív tag
Sziasztok
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Több féle kábellel próbáltam, semmi.Nagyon szeretem ezt a hangszórót, ha pár ezer forintból esetleg javítható lenne, annyit még szánnék rá.
Garancia sajnos már nincs rá, a garilapon szereplő szervíz pedig már nem foglalkozik ezzel a típussal.
Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel?
Esetleg tud valaki Budapesten olyan szervízt/szakit, aki foglalkozik ilyenek javításával?
Ha nem menthető, elgondolkodom rajta, hogy lecserélem. Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén? (JBL-t hanyagolnám a szervíz hiánya miatt)
Előre is köszi
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lallerboy85 #12265 üzenetére
Én JBL márka esetén Partybox-on kívül másban nem gondolkodnék.
#12266 Williamgrant
+1
Egyébiránt most jött meg a sorban 4. Anker / Soundcore cuccom egy Liberty 3 Pro. Nem volt épp olcsó, de ugye mihez képest ... (értsd: azért az ár/teljesítmény faktor itt is nagyon jó). Egyelőre még ismerkedek vele (fut az ISOTEK ...), de az első benyomások nagyon-nagyon pozitívak. Olyan fejlődésen megy át a márka, hogy az csak na. Nagyon prémium a cucc ...
Azonban nagy kár, hogy most inkább a TWS-eket nyomatják (mondjuk állítólag abban van most nagy biznisz), pedig ha ugyanezzel az elánnal most nekiesnének a Motion+ utódjának ... -
válasz
Lallerboy85 #12263 üzenetére
Motion+. Zseniális cucc.
-
hcol7
senior tag
válasz
Lallerboy85 #12263 üzenetére
motion boom custom equalizerrel elegge jol szol, es megvan 100 dollar korul, nem is kell ra 50k. az akku kapacitasa is nagyon jo, 10Ah.
ha kevesebb basszusert cserebe megjobb hangzas a kivanalom , akkor motion+.
emellett erdekelne engem is, hogy 50k ig bezarolag ebben a meretben mi az, ami jo vetel.
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok! Bluetooth hangszórót keresnék. Van egy jbl charge 3 jelenleg, de nem vagyok annyira a hangzásával megelégedve, nem annyira tiszta...Max 50k keretből mi az ami ajánlott lenne ,és szebb a hangja? (USB TYPE C előny)Méretben kb ekkoránál szeretnék maradni...
Eladás terén mi az amit megér egy hibátlan állapotú Charge 3, gari nélkül, az akksi tökéletes, és használva minimálisat volt..?!
Köszi a segítséget -
carl18
addikt
válasz
makoss #12256 üzenetére
Hát jelenleg az Anker Motion + és Motion Boom elég jó teljesítményt nyújt az áráért. 2020-2021-ben talán ezek képviselék a legjobb ár-érték arányt.
Alsóbb kategóriában meg az Earfun Uboom/Tribit Maxsound plus ami elég jól szól. Anker Soundcore boost ugraded is elég jól döngeti a hangot.
A DOSS Sound XL nem mai darab, de mai napig megállja a helyét.
Évek folyamán elég sok hangszóró került piacra, és soknak meg szünt a forgalmazása. Egy használt régebbi darab beszerzése meg alapból kockázatos a akkumulátor miatt is.Nekem Jelenleg itthon A Dockin D Fine Plus van fő hangszórónak.
Ha jönne a Motion+/Boom egyesülése talán az méltó utodja lehetne a Dockinnak. Bár nem siettem el, a D Fine+ még 1 éves sincs. -
ProdyG
őstag
válasz
Williamgrant #12259 üzenetére
Akkor ezek alapján ezentúl hanyagolom a kábeles összekötést és élvezem a bluetooth nyújtotta előnyöket
Ezeknél az eszközöknél amúgyse igazán a hangminőség az elsődleges, hanem inkább a kényelem.
Köszi! -
válasz
Wanderlust #12258 üzenetére
Nagyon. Az ideális az lenne ha sose lenne teljesen feltöltve csak kb 90%-osra, majd max 60%-ig sülne ki. Viszont ezt egy ilyen cuccnál semmilyen elektronikus szabályzó nem vezérli, így esélyed sincs így használni.
Egyszerűbb ha elfogadod hogy a cuccok vannak érted, nem te a cuccokért. Még jobb ha folyamatos tápellátású helyre NEM akkus terméket teszel. Sokkal olcsóbb áron lényegesen jobb minőséget érsz el. -
válasz
ProdyG #12257 üzenetére
"A bluetooth amúgy analóg jelet közvetít vagy digitálisat?"
Érdemes lenne pár Google keresést indítanod, hogy az alapfogalmak menjenek.
Amúgy digitális.Azt kell alapul venni hogy minden AD átalakítás veszteséges! Az analóg jelet bármilyen magas mintavételi gyakorisággal digitalizálod, mindig veszik el információ.
Így ha egy jelet analóg módon közvetítesz (audio kábelen) majd digitálissá alakítasz (digitalis jelfeldolgozó és erősítő) és onnan újra analóggá (hangszóró membrán mozgása) biztos hogy kevésbé lesz részletes, mintha közvetlenül a már digitális jelet küldöd a DA átalakító számára.
Jobb nem lesz a jel minősége, maximum nem veszel észre különbséget, mert vagy a füled minősége vagy a hangképző eszköz minősége marad el a teljes spektrum átadásához. -
Wanderlust
tag
Üdv,
Ha egy JBL FLip 3-at állandóan csatlakoztatott töltővel használok akkor nagyon károsodik az akksi?
-
ProdyG
őstag
Sziasztok,
Marshall Stanmore bluetooth hangfalamhoz van gyári, jó minőségű jack-jack kábel, amivel a telefont vagy bármit egyszerűen rá lehet kötni. Szerintetek ez a kábeles összekötés jobb hangot eredményezhet, mintha simán a bluetooth kapcsolatot használnám (ami nyilván sokkal kényelmesebb és hát erre lenne alapból kitalálva ez a hangfal)?
Valahogy én még a régimódi, kábeles összeköttetésben jobban bízom, de tény, hogy hangminőség-beli különbséget nem igazán hallok a 2-féle összeköttetés közt.
Műszaki szempontból mi a véleményetek?
A bluetooth amúgy analóg jelet közvetít vagy digitálisat? Bluetooth összekötés esetén a digital-analóg konverzió hol történik?
Köszi, ha valakinek van ez irányú tudása/tapasztalata! -
carl18
addikt
válasz
makoss #12249 üzenetére
A forum főként vásárlási tanácsadásról szól, esetleg mindenki leírhatja a saját tapasztalatát. Másnak ez után könnyebb lesz dönteni.
(Google helyetesítésre nem alkalmas.) A Go2 amúgy se egy sláger termék, így nem igazán lehet megállapítani a pontos töltöttséget.
Egy átlag hangszóró fényekkel világitva, vagy Bluetooth kapcsolatok mellet képes ki írni hány %-on a töltöttség. -
sunone
aktív tag
válasz
makoss #12246 üzenetére
JBL Go 2
Az eredeti pdf-ben nincs magyar rész, de nem lesz gond vele. -
makoss
veterán
válasz
Williamgrant #12250 üzenetére
-
-
makoss
veterán
válasz
Williamgrant #12248 üzenetére
Oké, de akkor minek a fórum?
Link? -
-
makoss
veterán
Üdv!
A JBL Go 2-n hogy lehet megnézni a töltöttségi szintet?
Magyar használati útmutatót tud linkelni valaki? -
geckowize
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani megint 15.000-20.000 Ft körül egy hangszórót, amely bár ritkán, de hordozva is lenne.
- BT zenehallgatásra lenne 99%-ban használva Huawei P9-ről illetve iPhone 11-ről.Még mindig az a best buy? Fontos, hogy nekem jövő hét utáni hét hétfőre már kézhez kéne kapni tehát külföldi rendelés annyira nem játszik.
Bestmarktnál látok külső raktárból elérhető Xsound-ot, 3-5 munkanapot ír.
Előre is köszi!
-
Kapanyél
őstag
válasz
szelindek #12240 üzenetére
Meg kellene hallgatnod: hipermarketekben, elektronikai boltokban szoktak kitenni belőlük.
A Clip nagyobb, sokkal tovább bírja az akkuja, a Go-nak van passzív radiátora, amivel csodát terveztek kompenzálni és olcsóbb is.Ebben a méretben nincsen csoda, még a jóval drágább Denon Envaya mini is éppen csak megüti a hallgatható szintet.
-
-
szelindek
csendes tag
válasz
Williamgrant #12239 üzenetére
Köszönöm a reagálást. Clip 4-ben nincs aux., másik kettő, mit ajánlottál, pedig többszörösébe kerül.
Kérdésem azonban továbbra is fennáll.
Go 3 szól jobban annyival, hogy érdemes lemondanom auxos Clip 3-ról? -
-
szelindek
csendes tag
Sziasztok!
JBL Clip 3 illetve Go 3 hangzása közt van annyi eltérés, hogy ez döntsön valamelyik mellett, s ne az AUX bement?
Illetve ebben a kategóriában van jobb - már amennyire ez a méret engedi a jól hallható különbséget? -
-
Kapanyél
őstag
Tölteni viszont akkor is tölti és 85% fölött rohamosan degradálódik a cella. Én szétszedném és lehúznám az akkut (tuti nem működne valami hülye belső védelem miatt, de hátha), ha adott volna a gép, amúgy eleve nem vennék ilyen boxot, ha nem kell az autonóm üzem.
Egy pro PA aktív hangfal olyan fölényesen mossa le egy ilyen hangját, mint a szökőár a papírpoharat.
Ennyi pénzért 2db 8-10-12"-es aktív topláda is kapható vagy 1db 15"-os, ami 128dB-t tud alapból. Ezek az izék a 95-110dB spl tartományban mozognak, mondanom sem kell, ez milyen különbséget jelent…Én azt mondom, hogy ahová nem elég két extreme vagy boombox jbl, oda rendes hangtechnika kell.
-
hcol7
senior tag
válasz
Kapanyél #12233 üzenetére
igaz, de emellett jolenne tudni h ha halozatra dugod hasznalat kozben, akkor bypassolja-e az aksit, vagy folyamatosan csak visszatolti 99.5 rol 99.9 re , mert ez utobbi meg a masik felallas, amitol egy lion/lipo aksi nagyonhamar elfarad.
en nem talaltam errol infot.
de sajnos vszegnem bypassolja,maskulonben csak kikapcsolva lehetne tolteni.. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén szeretnék vásárolni egy JBL PartyBox 310 est.
És érdeklődni szeretnék hogy láttam hogy akkumulátoros is és hogy nem e teszi tönkre a hangfalat ha folyton áram alatt van mert én 220ról menetném ritka lenne ha akkurol menne ez nem baj ? Jelenleg egy Panasonic T-max 5 öt használok és az ugye folyamat 220 ról megy...
Köszönöm előre is .. -
VibeX
tag
válasz
Acélfarkas #12230 üzenetére
Akkor elokaparaszok valahonnan en is egy regi gyari toltot. Azokban jobban bizok, mint az alzasban.
Koszonet! -
VibeX
tag
válasz
Acélfarkas #12227 üzenetére
Gyorstolto szamomra teljes mertekben no go, soha eletemben nem hasznaltam es nem is fogok.
Azonban arra azert kivancsi lennek, hogy ez az emlitett AlzaPower Smart Charger milyen minosegu lehet.
Ti mivel toltitek? Mi nevezheto minosegi 2A-es toltonek? -
VibeX
tag
Sziasztok.
A motion+ toltesehez milyen adaptert erdemes hasznalni? Jelenleg egy sima mezei AlzaPower Smart Charger-rel toltogetem, de szeretnek neki valami komolyabbat szervalni.
-
haten
tag
Andree Wirth | Head of Support & Service (DOCKIN)
Hallo,
vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Einzelne Bauteile haben wir leider nicht zum Verkauf im Angebot. Evtl. hatten Sie ein Update auf dem Quellgerät. Dabei können u.U.
Einstellungen zurückgesetzt worden sein. So wird bei manchen Smartphones entsprechend die Blockierung
bei Erreichen einer voreingestellten Maximallautstärke reaktiviert.Bitte trennen Sie vorher die aktuelle Verbindung zum Speaker, löschen Sie diesen aus der Liste des Quellgerätes.
Nach der ggf. o.g. notwendigen Korrektur können Sie ihn wieder als neues Gerät verbinden.Bitte prüfen Sie daher Ihre Einstellungen bzw. bitte googlen Sie vorab das Thema Maximallautstärke bei Ihrem
mobilen Endgerät. I.d.R. kann man diese "Schutzfunktion" auch wieder deaktivieren.Evtl. hilft aber ein Resetten der Box. Eine Anleitung für ein komplettes Reset finden Sie hier:
1. Drücken Sie die Taste Play / Pause für 3 Sekunden, um den aktuellen Vorgang abzubrechen.
2. Halten Sie die Tasten + / - gedrückt und drücken Sie dann die Einschalt-Taste. Dies löscht die gespeicherten
Bluetooth-Geräte und versetzt das Gerät wieder in den Zustand der Auslieferung.3. Wenn der Bluetooth-Speicher gelöscht ist, müssen Sie Ihre Verbindung wieder herstellen.
Sollte dies nicht helfen, bitten wir Sie um neuerliche Kontaktaufnahme - gerne mit Kunden- und
Rechnungsnummer.Vielen Dank und einen angenehmen Tag.
Bitte bleiben Sie gesund | Stay healthy.
Mit besten Grüßen | Best regards | Meilleures salutations | Saludos cordiales | Cordiali saluti | Vriendelijke groeten | Vänliga Hälsningar
Andree Wirth
Head of Support & Service -
-
haten
tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
-
joysefke
veterán
-
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Kéne kültérre (kerti munka, kismedence) valami hordozható, Bluetooth-os FM-rádió képes hangszóró, belföldi garanciával.
20E-ig mi ajánlható?
Előre is köszi!
-
carl18
addikt
Akkor lehet valóban kifogtál egy hibá darabot, amazonon volt egy pár negatív az akkumulátort illetően. Akkor nekem maxon ment 3 óra 16 percet, szóval a 4 óra 60%-on nagyon kevésnek számít.
#12214Williamgrant
Hát túl sok különbség nincs,bár biztosan jobb vétel egy Motion+ mint egy JBL Charge akármelyik. Ha az ár-érték arányt is figyelembe veszük. Hát igen elég sok a JBL hamisítvány de a hangjuk elég gyatra szokott lenni. Külsőre hasonló, de egy hangszórónak a hangzás a lényege.
JBL Xermt, az xtreme fake verzió. Bár én biztos nem vennék soha ilyen gyatra minőségű replikát. -
-
Pocee
senior tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
Biztos,hogy nem elöregedés,már nagyon régen jeleztem itt is problémát,csak akkor senki nem nagyon reagált,én meg annyira nem használtam a hangfalat,hogy érdemben nem foglalkoztam vele.ebből a szempontból szar hogy Németországból vettem,mert már rég legariztattam volna.
Majd agyalok,így is lehet egy 4 órát hallgatni 60%on de horgászni nem kell vele menni -
carl18
addikt
Attól függ mennyi idős a hangszóród, de elég nagy esélyel. 99%-hogy az akku öregedett el, és annak cseréje megoldaná.
Bár nem könnyen de bontható a Dockin is.
#12202Williamgrant
Hát én pont ez miatt nem vásárolnák használtan JBL Charge szériát.
Nekem van itthon egy Charge 2+ és valamiért nem veszi a töltést, sajnos volt gyári reset és akku lehúzás is. De semmit se változott a próbléma, és mivel van már hangszóróm így már nem is szándékozok enerigiát pazarolni a javításába.+ A Charge 3 szerintem nem is egy megbízható széria, mert a aktív hangszórói egy idő után recsegni kezdtek torzítani.
Aki ismertem és CH3 tulaj volt annak 1 év után előjött ez a recsegés.
25-30E táján megy használtan, annyiért meg már vásárolhat az ember Motion+-t is.
Ilyen terén a Charge 4 valamivel jobb, mert 1 hangszóró van kevesebb a hiba lehetőség. -
fabri07
aktív tag
Sziasztok, láttátok már ezt? Tronsmart T6 pro [link]
-
-
hcol7
senior tag
válasz
Williamgrant #12208 üzenetére
epp kerdezni akartam hogy mennyi
kolapia kellett ehhez : ) -
-
Pocee
senior tag
Tényleg,dockin-on is van szervízport,erre otthon rá tudok állni,vagy van értelme? Hogy tudom kideríteni,hogy most cella baja van vagy komplett akku? Mint régen írtam már hogy a sárga (közepes töltöttség) lámpa kb 2 percet világít,utána egyből piros és 5 perc múlva le is merül teljesen.annyi bajom van hogy nagyon szét kell barmolni hogy hozzáférjek az akkuhoz.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #12202 üzenetére
Tetszett az írás, és jelentem az elsőtől az utolsó betűig elolvastam. Élmény volt (csatlakozom LanyUs-hez: élvezetesen írsz). Tanulság: most már nem csak használt autó esetén futhat bele az ember "vakolásba", óratekerésbe ...
-
LanyUs
őstag
válasz
Williamgrant #12202 üzenetére
1 db Mojo buzz, 1 db Extreme, 2 db W-King D8 tulajként az írásodhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy köszönöm a részletes beszámolót és a stílusod HATALMAS!!! Nagyon üdítő és szórakoztató olvasmány volt ( így külső szemlélőként
)
Visszajön a világba vetett hitem, hogy az emberiség egésze még nem szorul pusztulásra... Tehát globális változásokat hozol egy ember gondolkodásában
Visszafordítod és kiderül van még remény!
-
2ofthem
aktív tag
Azzal akkor rendkívül jól jártál
Nekem a pb100 volt a kiszemelt, de mivel már se nem kapni, használtat meg nem veszek próba nélkül, és iszonyat messze volt az összes, így az kiesett a kosárból.
Bár ez az újabb teszt szintén elég meggyőző ár/érték arányt tekintve. Mélyből kevesebb van, viszont a magas tartományt én jobbnak hallom. Már nagyon kíváncsi vagyok, elvileg ma kéne megjönnie -
Aki bírja a hosszú kommentjeim, az most kényeztetve lesz, aki nem vagy engem sem annak javaslom hogy ugorja át...
Kezdjük ott a történetet hogy tavaly májusban egy hirtelen indíttatás végett vásároltam egy JBL Charge 3 hangszórót. Amatőr voltam, mert igazából nem magamnak kerestem hanem egy kedves ismerősnek (igen, itt kitalálható hogy miért voltam balf... amatőr). Extra sürgős volt, azonnaldeizibe, mindegy milyen csak dzsíbíel legyen. Ugye mindegy... Na mindegy.
Találtam egyet abban a városban ahol élek (+1 pont), picit alkudni is tudtam (+1 pont), gyorsan átvehető volt (+1 pont) és korrektnek tűnt az eladó... Tűnt. Nagyon nem pörgettem magam a témán mert ugye nem az enyém lesz címszóval, de azért arra ügyeltem hogy ne kelljen drágán szerintem gányabbul szóló C4-est nézni. Elrongyoltam a cuccért, az eladó jelezte hogy a gyári USB kábele rossz, de teljes szett, olcsón vette hivatalos értékesítő helyen (kiállítási darab volt) , de sajna a számla pont nincs meg. Kipróbáltam másik kábellel, frankón töltött, szólt úgy ahogy az előtte Médiában hallgatott, működött rajta minden, hát gyorsan fizettem és vittem a tovább. Megérkezett a "végfelhasználó" családtag érte, az első reakció: de hát ez nem fekete, hanem tarka!!! Kérdeztem hogy amikor a linket átküldtem akkor miért nem tűnt fel, a válasz: ja, a képeket nem nézte meg.Na szót szó követett, sírás rívás hogy de persze akkor elviszi stb, a vége az lett hogy mondtam maradhat, úgyis akartam egy olyan hordozhatót amit nem kell félteni, amolyan vízálló ütősvágóst. Így lettem boldog kamuflázs színű JBL Charge 3 tulajdonos. Hurciztam még szar hifis autókba, voltam vele horgászni és persze jakuzzi mellett is, mert ugye vízálló ki nem szapulja le ha beesik, ráfröccsen stb. Állandó helye a kerti faházam lett, mert arra hogy valami telóról zörögjön tökléletes volt, és a bográcsozás közben éltük a buffogását.
Végtelenbe és tovább konvergáló őszintén testiség mentes - tehát tiszta - szerelmünket egy csutkára lemerítés és udvaron felejtés törte össze. Mire hazajöttünk egy kéthetes nyaralásból párszor voltak itthon egész hideg éjszakák is. Egyik délután kerestem hogy hol a szöszben van, mikor beugrott hogy a kerti konyhában...
Behoztam, töltőre pattintottam, egy apró villanás a power buttonon, amúgy semmi. Jaj. Másik töltőfej, másik kábel, hagytam rajta egy napot, semmi. Gugli gyere elő, hát kiderült hogy az én csodás igásdzsíbíelem messze nem egyedi hópihe a gyártó középszar minőségű fejlesztéseinek sorában, mások is szoppantanak ezzel. C2+ , C3 és C4 is szenved a hibával, a megoldás mindenhol USB csere, akku csere, nagy ritán BT és HW reset. Az összes megtalált gomb kombóval küzdöttem, de nem nyikkant meg és persze töltést sem vett fel. Végső kínomban PC-re pattintottam és láss csodát azonnal be lehetett kapcsolni, üdvözlő piriri-putty zene megjött, 2 mp majd üdvözlő zene újra (kikapcsoló edisön) és leó. Nem baj, hagytam a PC-n is egy napot, hátha magához tér az akksi és a töltő elektronika. Nem így történt.
Közepes anyázás és önmarcangolás (utóbbi enyébb) után úgy döntöttem hogy ha már ennyire hülye voltam, akkor itt az idő hogy vegyek egy motion+-t, mert kíváncsi voltam rá. Ugye arról tettem fel képet, ha nem szopkodta volna fényesre és körbe már annyi boldog tulaj az anker ezen cuccának ázsióját, biztos írok arról is egy hosszú véleményt, de mivel olyan rohadt régóta kint van már és annyi teszt született róla, igen kicsi esélye van hogy bárki is ennél sokkal több karaktert már elolvasna róla. Meg aztán engem sem érdekel mások vesznek-e ilyet, szegény fórumtárs sem hivatalos viszonteladó (még).
Miután kiörömködtem magam az ankeren és eldöntöttem mekkora marha voltam hogy eddig nem nyargaltam át rá, egy kóbor buzera gondolat befészkelte magát az agyamba a dzsíbíellel kapcsolatban és nem hagyott békén. Egyrészt arra tippeltem hogy valami szoftveres gyökérség lesz a ludas, mert másoknak gomb kombókkal gyógyult, másrészt a PC egy másodperc alatt nem taposott volna annyi kakaót bele hogy érdemben a bekapcs gombra hangokat tudjon magából kicsikarni ha kapolcsfeszkó alá merült volna. Közben eszembe jutott az is, hogy ha a PC kábeles bekapcs után de még a kikapcs előtt kihúztam a kábelt, akkor MAX akku töltést jelzett vissza az értesítő leden, ami ugye megint baromság kellett hogy legyen hiszen maxra biztos nem volt töltve. Újra felpattintottam töltőre, de most a forrás egy 5,4A-s powerbank volt. Egy éjszaka azon és reggelre már PC-vel sem kapcsolt be. Ez igen, haladunk. :) Mivel ezt sem éreztem fényes sikernek, nagy sóhajjal jutottam el odáig hogy akkor itt most dönteni kell. Papírnehezék lesz, vagy veszek bele egy új akksit, tehát pénzt költök, miközben szükségem nincs már rá. Azt okoskodtam ki hogy hát majd eladom és jelzem hogy új akksival van szerelve bibibííííí (ahogy azt sokan mások is teszik). Már majdnem rendeltem egy utángyártott olcsóbb típust, mikor olvasgatás közben kiderült hogy többféle sorozat létezik belőlük és más a csatlakoztó polaritása. Mivel a youtube szerint a szétszedés nagyjából egy nem retardált iskolás gyerek értelmi szintjével is szakszerűen abszolválhatónak tűnt (1 db gitárpengető + 1 db keresztfejű csavarhúzó nem sok eszközigény + videó: [link] ), úgy döntöttem mielőtt megrendelem az új akksit, megnézem az enyémben milyen a csatlakozó kiosztása a réginek. Amint a lepattintós részen túlestem kiderült hogy az alsó két csavar ugyan be van tekerve, de a műanyag fülek le vannak róla szaggatva. Hideg gondolat kezdett a tarkómon a gerincem mentén lekúszni odáig, ahol az izom különféle szörnyű felismerések miatt össze szokott ugrani:Ezt b+ bontották már!!!
Huh... nem para, lehet csak itt bénázott egy picit, de aztán nézte a szemeivel a youtube videót, ha már agya nem volt működő és funkcionális. Hát nem nézte...
Jöjjenek a képek, hiszen egy kép többet mond ezer üvöltő, ősöket és váladékokat felvonultató szavaknál:
Igen, igen, igen. A büdös őstulok gyökér analfabéta semmirekellő véglény fehér szilóval taknyolta ki az akku fedelet, hogy vízhatlanná tegye a belső elektronikát. Na de erre miért volt vajon szüksége bunkó barbár agyhalottunknak? Igen, pontosan azért. A 8 db csavar tartó fülből sikerült neki 7 db-ot letörni, így a gyári narancssárga szigetelő csík már ugye szart sem ért, hiszen nem volt mivel a két műanyag részt egymásnak szorítani. Valószínűleg úgy szedte szét hogy csavarhúzót nem, vagy csak lapos fejű csavarnyúzót használt, abból is csak azt amivel az MTZ vagy ZETOR traktor olajfedelét pattintják le. Az egészet lefeszegette, rommá törte a széleket. Közel sírhatnék voltam, de inkább csak szállt a nyál a monitoromra, büszkén, hiszen magyar vagyok, ennyire cifrán más nép úgysem káromkodik. Mikor kikurvaanyáztam magam, már csak egyetlen kérdésem maradt, az utolsó nyolcadik csavart miért nem tépted le te újbarokk neoprimitív? Ahogy Ábel retard hangon mondaná: deeeee miééééééééért???
Hát azért kérlek szépen, mert nem látszott. Mi másért, hiszen logikus. Az összes láthatót letörte, az egyetlen gumi alá rejtettet nem. WTF...
Lekapargattam a szilót, kifeszegettem a fedelet, hozzáfértem az akksihoz:Jött a svédcsavar: az akksi csatlakozó lehúzása majd visszadugása után voiolá', azonnal elkezdett tölteni bármilyen forrásról: PC-ről, powerbankról, falitöltőről, napelemről, szélerőműről, geotermikus hőszivattyűs generátorról, tesla titkos áramgenerátorról és persze annunnaki gyíkember piramisos galvánelemről is.
Fogcsikorgatva kikapargattam a sziló nagy részét, műanyag oldószeres gumitakonnyal körbekentem a széttört részeket (ez jó cucc, mert gumisodás közben enyhén oldja az összerakott műanyag elemeket, másrészt fbs-hez hasonló gumitömítést ad annál nagyobb ragasztó erővel, de kisebb rugalmassággal). Összepattintottam, pár óra töltés után max hangerővel egy órát szaggattam.
Nem merül szokatlanul jobban, nem szól szarabbul mint eddig, a vízállóságtól búcsúztunk, de 99%-ra merem mondani hogy a szakszerűtlen membrán letekerés miatt, ott is befolyt volna a víz hiába a szilózás.Konklúzió? (Ugye nem tekertél ide te kis sunyi hogy csak ezt olvasd el?)
Hmm... Sok is, egy biztos: a JBL hajlamos úgy megdögleni hogy csutkán lemerülve azt hiszi maxon töltött, vagy csak belefagy a töltésbe, vagy csak ótvar szar. A megoldás: akksi le, akksi vissza.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged