- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Köszi szépen mindenkinek az infókak!
Már csak az egyik felvetésemre nem kaptam reakciót, és gyanúsan hallgat róla "mindenki"
, hogy ez a LAMAX Sounder2 Max [link] nagyon gagyi választás lehetne az igényeimhez?
Alapzajtól kellene félni esetleg? Vagy a 60% feletti hangerőnél tapasztalható, állítólagos rotyogó (
) basszussal lehet a gond?
-
djxp01
senior tag
válasz
<Adamsky> #13289 üzenetére
Hát igen, ahogy átnéztem az esélyeseket, és látva, hogy mennyire jók a Soundcore készülékek, még a végén erősen elgondolkodom a külföldről való rendelésen. Volt pár rossz élményem néhány éve a külföldi vásárlással, azóta nem preferálom a dolgot túlságosan.
Vagy várok itt egy jó állapotban lévő használtra. De a legnehezebb része, az old school fogantyú elfogadása
...Third world problems...ja...
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13294 üzenetére
Igen, egyszerre a kettő hirtelen eltűnt, innen gondolom, hogy vami áramköri hiba lesz, nem maga a csipogó szart be.
Igazából azért írtam nekik, hogy segítsenek elirányítani valahova, ahol javításban segítenek, mert azt hittem már lejárt a gari, de vmi 2 év amazon product supportot olvastam, gondoltam rápróbálok. Így derült ki, hogy tualjdonképpen még garis a cucc a pár hétig. Nem vettem hozzá semmilyen kiterjesztett garit.
Az amazonos asszisztens azt javasolta, hogy írjak az ankernek először, és, ha nem segítenek, még mindig írhatok az amazonnak.
...már most az a gond, hogy nem tudok velük chatelni, csak e-mailezni, az meg idő, rádaásul küldött az anker egy automatikus levelet, hogy vették az üzenetem, köszönik, bla-bla-bla, ha közvetlenül az amazontól rendeltem, keressem őket előszörTájékoztatlak a fejleményekről majd
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13293 üzenetére
" ... meghaltak a csipogók ... " - egyszerre, mindkettő? Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha az erősítő / hangváltó részen adta meg magát valami.
2 éves hangszóróra teljes visszatérítést ad az amazon? Én most hirtelen azt se látom, hogy ha most vennék, akkor mennyi garancia jár. Vagy te vettél vm. extra warranty-t anno (most úgy látom ez +10.39€ lenne...).
Az amazon-al nekem egy bajom van, hogy nem lehet PayPal-al fizetni, így a visszaküldés problémás (értsd: jó eséllyel pénzbe kerülhet).Szerintem a német Anker ezzel - főleg egy 2 éves hangszóró esetén - nem foglalkozni, de ne legyen igazam! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett a sztori vége!
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
csak gondoltam szólok, hogy meghaltak a csipogók a motion+-ban tegnap
Egyik pillantról a másikra eltűntek, onnantól fogva elég ramatyul, olyan sony-san szól
20-án lesz 2 éve, hogy vettem. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, írtam az Ankerde-nek, ha nem jutok velük dűlőre, akkor az amazon full refundot ad, csak vissza kell küldenem hozzájuk. -
2ofthem
aktív tag
Nekem a W-king T9 vált be. Ár-érték arányban nagyon jó szerintem. Iszonyat hangos, nekem a hangzása is tetszik, viszont nem vízálló.
Van fent róla pár teszt, pl:
[Itt Partybox 110-el hasonlítják] -
stellaz
veterán
válasz
djxp01 #13288 üzenetére
Így is 4,6 kiló...
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről ... "
Szerintem a két legjobb / legesélyesebb cuccot (Motion Boom és Motion+) ezzel le is húzhatjuk a listáról. Marad a két Sony. A fények úgy tudom mindkettőnél kikapcsolhatók, de a "prompt" hangok nem tudom milyenek, ill. kikapcsolhatók-e (mint a két fenti hangszórónál). Igaz nem hallottam (!), de elképzelésem szerint azért a Niceboy egy másik liga ...
Philips? A kezelési útmutató tanúsága szerint app nincs hozzá, a fények kikapcsolhatók, de ennyi. Szerintem nézz meg egy-két YT-s videót, hogy a prompt hangjai beleférnek-e neked. -
djxp01
senior tag
válasz
stellaz #13287 üzenetére
Jaaa, sorry, én értettem félre. Köszi, de mindenképp hordozhatóra lenne szükség, mert fürdőszobában, hálóban, vagy máshol is használnám, szóval maximálisan mobilizálható és kompaktabb eszközre lenne szükség. Amúgy láttam a D12-őt és a szívem szakadt meg, mikor megtudtam, hogy nincs benne akku
. Persze a D12 nem egy modern, hengeres cucc, de van egy Edifier hangszóróm a hálóban a TV-hez, és tudom, ár/értékben verhetetlen a márka. Bár lenne akkumulátoros változata a D12-nek...
-
stellaz
veterán
válasz
djxp01 #13285 üzenetére
Nem, hanem, hogy aksis megoldás kell vagy jó a vezetékes, de Bluetooth kapcsolattal rendelkező is? Ha jó a vezetékes, akkor tudok ajánlani kb kompromisszum mentes hangszórót, az Edifier D12-őt. Halkan is szépen szól, nagyfiús megszólalás, távvezérlő, árban belefér, stb. De ha hozod-viszed magaddal, akkor nyilván nem jó. Én vettem mellé egy kicsi Sony bögre hangszórót, podcastet, YouTube videót arról hallgatok, zenét meg az edifierről. 38 ezer volt a kettő együtt.
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam körülnézni 35.000 körül, de inkább alatta, egy nekem megfelelő BT hangszóró irányába, de sajnos idő hiányában, az itthoni piacon kapható, kb. 100 különböző eszköz közül nem tudok választani és dönteni a "kicsit" soknak tűnő igényeimhez megfelelő készüléket.
Aki tudna ajánlani (új), és ha létezik ilyen hangszóró ami a lenti elvárásaimnak megfelelne piacon 35.000-ig bezárólag, annak őrülten hálás lennék. (JBL, a túlárazottsága miatt egyből kiesik, gondolom én.)
Szóval az igények:
-ne legyen semmilyen alapzaja / sistergése alacsony hangerőn, mert sokszor hallgatnék róla podcast-et közelről, kisebb hangerőn, és megbolondulok bármilyen, nem odaillő zajtól, zörejtől, pittyegéstől is
-kizárólag USB-C töltőcsatlakozója legyen
-csak itthoni boltban legyen kapható, nem rendelek külföldről
-minimum ~30 W - tudom, nagy része ezeknek hülyítés, na de hátha
-bekapcsoláskor, eszköz rácsatlakozásakor ne vágja ki a fülemet vinnyogó vagy csilingelő hangeffekt
-ha már merülőfélben van, ne pittyegjen 30% alatt (ötpercenként), hogy tegyem töltőre
-ha hangosabban hallgatnám egy ~17 m²-es szobában, legyen normálisabb basszusa - persze nem egy 120.000-es subládára gondolnék
-tudom, ennyiért nehéz, de ne legyen iszonyúan "műanyagos" és dobozhangú
-hordozós / fogantyús megoldás ne legyen (mint az Anker Sound Boom például), inkább valami hengeralakú megoldás érdekelne
-lehetőleg a stereo hangzás kihallható legyen, ha szemben lenne velem (jobb és bal hangszórók?)
-minimum 10 órát bírjon egy töltéssel, max. 50%-os hangerőn
-FM rádió, vizállóság és SD kártyás bővítés, karácsonyfa-feelinges LED-es világítás (ha van, akkor kikapcsolható legyen véglegesen és ne kelljen minden bekapcsolásnál kikapcsolni a fényeket), több hangszórós összekötés nem érdekel, nem szempont
Eddig, amiket felületesen sikerült kinéznem:LAMAX Sounder2 Max
Sony SRS-XB33
Sony SRS-XB23
Philips TAS6305/00
Niceboy RAZE 3 Titan
Köszi szépen előre is az ajánlásokat! (Ha egyáltalán létezik ilyen....)
-
nutella1
őstag
Elképzelhető, hogy egy Jbl partybox 100 nem tudja átvinni a jelet Stereo kábelen keresztül egy Sony MHC V77DW-re? Tehát nem képes együtt szólni egyszerre mindkettő? Fiamék kertipartyt szerveznek, és azt állítja, próbálták oda-vissza.. Ha a JBL-re csatlakoztak bluetooth-al, akkor a rákötött Sony nem szólt, ha pedig fordítva, akkor a JBL nem szólalt meg.
-
B1T3
Topikgazda
Eredeti a maga nemében… Eredeti kínai kopi.
Kár, hogy a Partybox 100 egy ideje kifutott, mert az tökéletesen lefedné az igényeid, de az eredeti Boombox is ilyesmi áron volt elérhető.
Így marad az ezeknél gyengébb hangminőséget JBL Partybox On-The-Go, viszont ez meg éppen sehol nincs raktáron.
Jobb híján esetleg érdemes lehet az Anker Soundcore Rave, Rave Mega és Rave Neo felé orientálódni.
-
Sziasztok!
50-100 között melyik a legjobb ár/érték arányú BT hangrendszer, ha pl. kerti party a cél?
Nincs semmi kritérium, lehet kínai, aliexpresses, bármi, csak a megadott árkategóriában az árához képest a lehető legerősebb hangja legyen. A hangminőség is számít; szép, telt basszusok, tiszta magas, de nem elsődleges.
Előny, ha legalább kicsit cseppálló, de nem feltétel.Kössz előre is!
-
Cyborg
őstag
[Anker Motion Boom] - 75 Euro most amazon.de-n, elég jó ár most
-
válasz
marquuard #13274 üzenetére
Két külön kategória,de ha rákeresel láthatod is a különbségeket.
-Motion Plus:Zeneibben szól,kompaktabb,12ó akku idő,aptX támogatás.
-Boom: Nagyobb,nem dobod csak úgy be a hátizsákba,hangosabb de nem annyira szól szépen kiegyenlítetten mint a Plus cserébe több a mély,jobb akku.Itt nincs aptX.Mire kell?
Nagyobb zajongáshoz a Boom való,hordozható finomabb zenehallgatáshoz meg a Plus.Mindegyik ajánlott,csak más felhasználásra.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, Soundcore Motion+ és Motion Boom között van jelentős különbség? Melyik ajánlottabb?
-
Zοltta
senior tag
válasz
herdsman12 #13267 üzenetére
Láttam ezt is ,de mindig kerülöm azt a terméket, ahol szinte nincs véleményezve és feltüntetve ,hogy mennyit adtak el belőle.
Sajnos sok ilyen van itt Alin és Amazonon is.
-
hcol7
senior tag
hali!
motion boom-ja akinek van, kinek mi a fw verzioja ? megvan jo ideje, talan egy eve, de fele eve biztos, es most updateltem, es 00.39-esre frissitette, de fentebb 3x.xx-es verzio szamok remlenek. mit misselek el?
amugy frissites utan pl lett opcio ra, hogy audiop prompt off, szoval lenyegeben meglett, ami kell, csak zavar ez a 00.xx es fw verzio szam. vilagositsatok fel kerlek.koszi ! : )
-
borbar
tag
válasz
herdsman12 #13267 üzenetére
Még ha csak egy 10 USD-os tok is, de ez egy csaló alis shop 10 %-os pozitív visszjelzéssel, tucatnyi panaszos vevővel. Kerülni kell.
-
Zοltta
senior tag
válasz
betegphiu #13262 üzenetére
Most jelenleg éjjeles műszakban teszem próbára és eddig nagyon tetszik.
Jó azért nem akarom le harcolni szegényt
így..
Én 70% fölé nagyon nem viszem, mert ott elkezdi elveszíteni a dinamikáját, a mélyfrekvencia rovására sajnos.
- Én nem tapasztalom ezt
Használd egészséggel
Köszi
<Adamsky> & betegphiuTokot azért akarok neki, mert cipelés közben azért szeretek vigyázni a dolgaimra.
Jobb szeretek olyanokat kérdezni akinek van
..
Adamsky
Az Aptx tényleg jól működik, van egy Edifier x3 fülhallgatóm, aminek ugyan ez van és mintha azt hallgatnám hangszóróban, ugyan olyan jó dinamikus a hangzása :)Amint megjött a tok beszámolók róla
-
Aureal
őstag
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
Adamsky jól írja, de egy kis kiegészítés:
A cd ripping "tracks at one" egy filozófia. Az Exact Audio Copy progi szemléletét tükrözi, amivel magas minőségben szoktak bitre azonos másolatokat készíteni (értsd úgy, hogy még a szünetek is, a csend is bitre pontosak legyenek). Mondjuk trackre bontva is meg lehetne ugyanúgy oldani vele csak..., de a lényeg, hogy a cue sheet fájlt pl. egy Foobar képes megnyitni és a track lista alapján kezelni a lejátszást. Ill. van külön segédprogi ami az egybe flacet szétszeleteli ez alapján... >> google
Én is utálom amúgy ezt a formát, mert ha egy egész albumból egyetlen track kell vagy kettő, akkor lehet szabász-varrászosdit játszani vagy a Foobarral vhogy ki lehet még exportálni, de ez ilyen nyomi dolog akkor is.
-
betegphiu
senior tag
válasz
Zοltta #13252 üzenetére
Szerintem tök felesleges bármiféle tok rá.
Éjszakára kint maradt az asztalon esett vagy 3 órát az eső, meg reggel leszarta egy madár.
Ugyanúgy működik 🤣
Amit javasolni tudok az a soundcore app, ott húzhatsz rá még mélyet.
Egy jó trükk, hogy szereti,han valami mögötte, vagy falhoz, sarokhoz rakni.
Én 70% fölé nagyon nem viszem, mert ott elkezdi elveszíteni a dinamikáját, a mélyfrekvencia rovására sajnos.
Kocsiba beraktuk a hátsó ablakba, bőven elég volt 😃
Használd egészséggel. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
" ... a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van ... "
Bevett szokás, hogy - főleg koncertfelvételeknél v. olyan esetben mikor nincs szünet a számok között - 1db fájlban van a teljes CD, ami mellé mellékelni szoktak egy cue kiterjesztésű fájlt, amiben benne vannak azok az "index"-ek, amik az egyes track-ek határait mutatják. Ezt a cue-t kell megnyitni, és látni is fogod a flac-en v. mp3-on belüli számokat.#13260 Zοltta
Még nem vettem tokot (szerintem nem is fogok) mert ez nálam ilyen lakáson belüli hangszóró. Utazáshoz nekem ez már picit nehéz lenne ... arra vettem egy Soundcore Boost-ot. Azt csak simán bevágom a ruhák közé, oszt' csókolom.
Egyébként nincs nagy varia. Én másfélét nem is láttam, csak azt, amit borbar is link-elt. Teljesen OK-nak tűnik. Ha szükségem lenne egyre, én is olyat / azt venném." ... Charge 3 hoz képest stúdió hangfal ... " - nagyon más (jobb). Ugye itt már van aptX, állítható EQ, multipoint. Sajnos JBL, ill. H/K vonalon nincs hasonló hangszóró.
-
herdsman12
őstag
válasz
<Adamsky> #13258 üzenetére
Nem sértődök audio ügyben, azért van némi sejtésem mp3 - flac vonalon.
Az említett ügyben az volt az értetlenkedésem oka, hogy a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van, de elengedtem már a sötét oldalt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13250 üzenetére
" ... torrent ügyben gyenge kezdő vagyok ... de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc." - meg ne sértődj, de az audio formátumokat illetően sem ártana egy "után képzés".
Szlóval a flac nem, hogy nem rossz, de ha már bejáratásról beszélünk, és arra van egy ilyen "céleszköz", akkor azt érdemes a lehető legjobb minőségben használni.
Az, hogy ez most mennyit számít egy tetszőleges - ráadásul bluetooth-os - hangszóró esetén, az véleményes. Ha van kéznél, ártani biztos nem árt, ill. szvsz. meggyorsítja a bejáratást, de persze lehet nélküle élni.#13252 Zοltta
"Az aktuális Firmware 37.38" - nem ajánlotta fel a 39.39-et?
"Töltetni ki ,hogy szokta ... " - ha lemerül, akkor rádugom a töltőre és feltöltöm.Nem szoktam bohóckodni azzal, hogy megpróbálom 80% körül lehúzni a töltőről.
#13256 Lami66
"Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá." - mintha lenne olyan is ami a sub-okat mozgatja meg. Azt nyilván felesleges egy akármilyen bt.-s hangszóróra ráküldeni. Itt szerintem inkább az a lényeg, hogy az adott hangszóró teljes frekvenciatartományában kicsit "át legyen mozgatva". Az, hogy ez a valóságban mennyi pluszt hoz, nos az erősen fül, és hangszóró függő.#13257 carl18
"Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet ... "
Valahol azt olvastam, hogy 40% fölé nem nagyon érdemes menni a bejáratás alkalmával. Valamint ezért is lehet hatékonyabb egy ilyen előre elkészített audio anyag, mert nem kell bömböltetni a hangszórót ahhoz, hogy "komolyabb munkát végezzen". -
carl18
addikt
válasz
herdsman12 #13246 üzenetére
Csak hallgas zenét amit szeretsz és majd bejáratodik az.
Minimálisan lehet javul a hangzása, de ahogy használod majd bejáratodik.Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet 14 órát ment, de azt is 2 nap alatt jött össze.
-
válasz
herdsman12 #13254 üzenetére
Ártani semmiképp sem árt, nyugodtan használhatod. Csak nem hiszem, hogy bármiféle érzékelhető minőségi pluszt tudna adni egy olcsóbb bluetooth hangszóró esetében.
Az ajánlási határt nem forintban húznám meg hanem frekvencia átvitelben. Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá. Olyan hangfalak amelyek képesek mélyebben és magasabban is a lineáris(abb) átvitelre, azoknál ajánlott, sokszázezres, milliós eszközök. -
hkari
őstag
válasz
Szerintem mindegy. Úgy gondolom, hogy a lényeg az hogy mozogjon a membrán. Hallgass rajta olyan zenét amit szoktál és úgy sejtem hogy az is elég.
-
borbar
tag
válasz
Zοltta #13252 üzenetére
Én ezt, ill. innen vettem. Igaz, hármat egyszerre.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Zοltta #13241 üzenetére
Nost, megjött a Soundcore Motion+
És mit mondjak, nagyon tetszik a súlya és a hangzása is igy elsőre
- Rosszabb mély hangzásra vártam, kommenteket olvasva, de nem is olyan rossz ez .
- Igen csak masszívra sikeredet a kicsike, ezen meg is lepődtem
- Az aktuális Firmware 37.38
- Töltetni ki ,hogy szokta, hogy hozza a papiron létező 12 óra körüli értéket?
- Aki esetleg vett már hozzá tokot , elkérném a linket ahol lett véve ,hogy biztos jót rendeljek
- Igen , kicsit oda kell figyelni ,hogy ne zsiros kézzel fogjuk meg a burkolatot ,de ez elenyésző, ilyen jó hangzás melett!Köszönöm az ajánlást
-
válasz
Azt gondolom, ezeket a bejárató hanganyagokat nem a 30 ezres bluetooth hangszórókhoz optimalizálták, hanem a többször ennyibe kerülő valódi hi-fi hangszórókhoz, hangfalakhoz. Biztosan van bejáródás jelenség az olcsóbb hangszóróknál is, de (szerintem) azoknál a bejáratást a normál zenehallgatás ugyanúgy elvégzi. Normál használat mellett, szerintem ember meg nem mondja, hogy két bluetooth hangszóró közül melyik lett bejáratva x ezer Ft-os speciális hanganyaggal és melyik a Megadance rádióval. Még akkor se, ha magas bitrátájú lossless zenét nyomat Astell&Kern dap-on a bejáratás után.
Persze ettől függetlenül nyugodtan lehet ezeket a speciális hanganyagokat bluetooth hangszóróhoz is használni. Mondjuk a 20-50 Hz-es tartományban semmi javulást nem fog érezni senki. -
herdsman12
őstag
válasz
indigo #13248 üzenetére
Köszi, sajna torrent ügyben gyenge kezdő vagyok, a Pirate dobott egy találatot, de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc. Inkább kihagyom.
Találtam itt egy cikket, csatolva pár pink, white és brown állománnyal, ráeresztem ezeket.Szerk:
Esetleg tudja valaki, hogy a "brown_noise_stereo_+60Hz" állomány kell nekem?
Két playlist van, az egyikből hiányzik ez az állomány, csak "brown_noise_stereo" van benne.#13249 Aureal
Szintén köszi, legalább látom már van választék. -
Aureal
őstag
válasz
-
indigo
aktív tag
válasz
Én IsoTek hangfájlokkal oldottam ezt meg. Biztos megtalálod torrenten.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Az jó gyors volt
akkor nekem holnap vagy hétfőn jön, tegnap rendeltem 14:27 kor..
-
herdsman12
őstag
Tudna valaki linkelni valami bejáratós hangfájlt vagy lejátszási listát?
Soundcore Motion+ lenne az áldozat.Tegnap előtt, 14:30-kor rendeltem és most 13:50-kor vettem át a DHL futártól a hangszórót.
Gyorsak voltak. -
-
Zοltta
senior tag
Nekem is annyit irt, 30, 268 ft ami 82 euró ennyit vont le a rendszer mivel ft a valutám.
De PayPalon euróban vanIgaz, hogy PayPalal vettem, de ott is 79. 99 volt. Ezt be tudtam már a kedves magyar forintnak.... 600 forinttal lett több le vonva.... De így is jobb mintha Amazonrol vettem volna 96 euróért
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Nem vaciláltam tovább, Motion + lett be rendelve.
Fura volt, hogy nem lehetett színek közül választani, remélem fekete jön
Majd ha jön a "közös gyerek" ezt meg kapja a csajom
talán...
Boom kicsit amorf lett nekem, ami a hordozhatóságot illetni, jobban örültem volna egy Dockin D Fine + kinézetnek..79.99 + áfa € \ kb 83€ + ingyenes házhoz szállításal. Soundcore oldaláról, ha valakit még érdekel, kb 4 napig van akcióban.
Amint meg jön írok róla
Azért pár hasznos infót szívesen fogadok, mire figyeljek üzembe helyezés után
-
stellaz
veterán
válasz
Acélfarkas #13213 üzenetére
Vagy egy ilyen kalapos pancser.
-
válasz
herdsman12 #13237 üzenetére
Nekem a DHL hozta.
-
herdsman12
őstag
Melyik cég szállítja az eu.soundcore.com rendelést?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Aureal #13235 üzenetére
Én miután írtam ide, rákerestem itt a topicban és ez a Niceboy Raze 4 lett végül. Tud mindent amire igény van. 15 ropi. 20 óra akku idő, beépített antenna, full vízálló. 20W (tudom, tudom..)
Sencor véleményeket olvastam, de sokan azt írják nagyon gyenge a hangminőség. Konyhai cuccokban egész jó-ár érték arányúak, de itt hangzás téren úgy néz ki nem. -
Aureal
őstag
válasz
KD6-3.7 #13233 üzenetére
Nézegettem régebben én is ilyet faternak a telekre, de nem divat a rádiós cucc ezeknék, ill. a JBL-é baromi drága pl. Noname dolgoknál látni azért, de ott meg a hangerő + hangminőség főleg kültérre elég vickes. De asszem kollégám vmi Sparban is időnként kapható Sencor rádiót ajánlott. Kínai noname verziója is van, régi Nokia teló akksijával megy, hangerőben is oké, csak sajna 1-2 órát ha kibír a picurka akksival. Így egy powerbank nem árt mellé, mint anno a Sokolhoz a rágumizott dupla laposelem nagyanyámnak.
Micro SD-t is fogad, fater arról hallgatja metszés közben Hofit 1 hétig. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Igen a FW frissités hozhat ki javulás, de csodát azért nem kell várni tőle.
Szerintem idén jön új Anker hangszóró, a Motion Plus is idén már 2 éves szóval gondolom jöhet majd egy napra készen tartás.
Már az is nagy dolog volna ha csak a Motion Plus kapna utodott.
Reméljük jön a Motion+Motion Boom fúziója, az űtöképes hangszóró volna. Annak örülök vannak gyártók akik kihagyják a RGB led világítást a hangszóróból.
A Motion Boom hátránya valahogy a fogantyú miatt borzalmasan rondára sikeredett.Dockin valahogy elég szépre sikeredett, ez a Modern Szolid dízájn bejön.
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Szülőknek keresek hangfalat. Nagyon fontos, hogy legyen benne FM rádió! Nyaralóban teraszon, kertben lenne használva szóval az sem hátrány, ha egy hírtelen jött záport kibír. Telefon szintű cincogást szeretném kiváltani, sok basszust nem várok tőle, mert 10-15ezer amit szánok rá. JBL Go széria tök jó lenne, de nincs benne rádió! Márka független vagyok, bármit meghallgatokElőre is köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zοltta #13219 üzenetére
Ahhoz a zenei stílushoz (+a kültéri használat), amit hallgatsz szerintem Boom jobban passzol. A Motion+ -os fw. alig - ha egyáltalán hallható - javulást hoz. Alan is épp erről beszél (nem a link-elt, hanem az előző videóban), hogy kb. akkor hallani, ha két Motion+ -t összekóstolsz, és akkor is csak abban az esetben ha jó a hallásod. Az egyes kiadások / generációk között (mert szerintem legalább 2 volt) is lehet olyan különbség, hogy a 39.39 által hozott "változás" elvész. Számomra a leghasznosabb dolog, hogy végre a Motion+ -ba is bekerült az a "világverő fícsör", hogy bekussoltatható a hangszóró
Vagyis ki lehet minden prompt hangot kapcsolni, nincs bekapcsolásos / kikapcsolásos, csatlakozós / lecsatlakozós hang, csak csönd#13225 Richard!
" ... nekem ennyire durva a változás a heavy eq után ... " - szerintem igen. Ezt a hangszórót - meg úgy általában az Anker / Soundcore cuccokat "kötelező" custom EQ-val használni.
Vagyis ne csodálkozz, hogy ha egy gyári preset után ezt tapasztalod. -
Richard!
addikt
Felajánlotta nekem is az új firmware-t. Passzolom, hogy melyik volt rajta, 2021 nyár eleji a cucc. Azóta volt már egy újabb verzió, de arra nem engedte lefrissíteni, szerinte up to date volt.
Na de most... Kb 10 percet vett igénybe a frissítés. Az első ami feltűnt, hogy hangosabb lett. Aztán rákerestem gyorsan Alan Ross barátunkra és rátoltam a videójában szereplő eq-t. Hát bszki. Ledobtam a hajam. Eddig heavy-n használtam, de most ezzel az új beállítással konkrétan új hangszórót kaptam. Eszméletlen, hogy mennyi potenciál van benne -
válasz
Zοltta #13219 üzenetére
Hmmm,ez ígéretes.
Na ezt meglesem majd,csak melóhelyen a fiókomban maradt a Motion,melózni meg majd csak péntek este megyek legközelebb.Szerintem a Motion-ben nem fogsz csalódni (főleg ha az árát is nézed).
Hiába olvastam jókat én is tartottam tőle,de egy percig nem bántam meg hogy megvettem. -
Zοltta
senior tag
Én inkább Minimal, techno, hardstyle, elvétve rock
És persze a rádió 1 toplistákat
Jah jó lenne már az a szerelem gyerek ha jönne végre
Kb 2019 ig vissza olvastam a topikot, ami a Motionrol szól xd..
Valami mindig vissza tartott..
Eddig nem. ismertem Alan Rosst, de úgy 2 napja jött valami frissítés a Motion + ra és ha jól. értettem az adott némi jobb hangzást a hangszórónak [link]
-
válasz
Zοltta #13217 üzenetére
Charge 3 után?
Hát nem egyszerű.Nagyjából a Motion az ami a Charge kategória,csak hifisebben szól.
A motion zeneibben szól,cserébe kevesebb a mélye (a boomhoz képest,de azért persze van neki).
A boomnak több a mélye,de nem annyira hifis a hangja (nincs külön magassugárzó),de azért rendben van,ha csak nem jazz-t hallgatsz rajta,mert finom zenékhez sovány.
Ha modern elektronikus zenéket hallgatsz akkor viszont a Boom eléggé rendben van.
Kell mind2,aztán minden helyzetre van egy hangszóró.
Nálam is így van,Motion+ és a Boom szépen megférnek egymás mellett a polcon. -
Zοltta
senior tag
Most, hogy pár napja kutakodok az új hangszóró iránt, és most Amazonon kb 4k Ft különbség van a Motion plusz és a Boom között...
Így jöttem kérdezni, hogy egy Charge 3 után szerintetek mivel lennék előrébb? Mind hang magasságban mind mélyben?
KösziFelhasználás kül és beltér
Már lassan Anker cuccokkal álmodom, annyira foglalkoztat xd
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy JBL partybox 110 szól olyan jól mint a Go+Play? Vagy mindenképp már a 310 irányába kéne mennem?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #13211 üzenetére
" ... mára jól meg is drágult." - ha nem tegnapra kell, akkor légy türelmes. Egy-két hét, és megint akciós lesz. Állandóan megy a varia. Én a korábban említett tokhoz tartozó tablet-el voltam így. Ment az agyalás, vegyem, ne vegyem, aztán egyszer csak megemelték az árát. Mondom OK, akkor várunk. Nem is tudom, 2-3 hét, és megint akciózták. Ezt a Surf-öt nem ismerem (személyesen), ill. YT tesztek alapján nem tartom valami jó cuccnak.
#13212 Lami66
Egyetértek Acélfarkassal. Szép, mint egy lóharapás. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #13208 üzenetére
Nem fogom védeni az amazon-t, mert épp pont a Tribit MaxSound Plus terméklapján az elnevezés hibás (Tribit Xsound Go 20 M). Évek óta képtelen voltak kijavítani (pedig talán még én is jeleztem a hibát). Mondjuk ez inkább a shop hibája és nem az amazon-é ...
Ár+szállítás: Ha elnyomogatod addig ameddig mutattam (a fizetés előtti lépésig), akkor az összesítő az már tuti, mert beleszámolja a postaköltséget (ha van) és az Áfa-t is (ha külföldre megy a cucc).
Nekem volt Xsound Go is és MaxSound Plus. Mindkettő nagyon jó hangszóró, de nekem a MaxSound Plus jött be jobban a teltebb hangzás és a ki/be kapcsolható mély-kiemelés miatt. Annyival nem nagyobb és drágább, mint amennyivel többet adott nekem.
Úgy tudom, hogy mindkettőből van update-ed verzió. Ez ami a fenti link-en van már minden bizonnyal az updated (TWS, type-c).
Én a helyedben írni nekik (az a tuti-tuti). Itt nyomj az "Ask question"-re (An item for sale → Product details), majd írhatod is a kérdésed ..."Mert így akár vmi tamagocsit is küldhetnek, aztán kínlódjon velük az ember utólag?!"
Korrektek szoktak lenni. Nekem az amazon.uk-ről küldtek - a rossz / hibás hangszóró visszaküldése nélkül - egy új Xsound Go-t. De nemrég tablet tokkal jártam úgy, hogy azt hirdették róla, hogy tudja az auto on/off-ot. Aztán kiderült, hogy nem, de valszeg nem a tokkal volt gond, hanem a tablet-ben nincs "hall" érzékelő. Ennek ellenére szó nélkül utalták vissza a teljes vételárat. -
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13157 üzenetére
"Én ha kis budget hangszórót vennék, akkor Tribit Xsound Go(ugraded) Volna a választásom"
Feltűnt itt 2 dolog:
Honnan a pitéből látszik pl. az Amazonon, hogy az upgraded verziót rendelheti az ember?A kommentek között el is siklottam felette, hogy amit a cyborg rendelt, az a MAXSOUND PLUS. Ez kb fél centivel, meg 5000 pénzzel van kijjebb mint az XSOUND GO és sok helyen inkább azt ajánlják. Viszont nem tud TWS módot és csak 4.2 a bt. benne.
Szóval ennek nem hogy az upgrade verziója nincs feltüntetve, de még a termék neve se az szerepel a fotója mellett. Ez az Amazon ennyire cigány egy oldal?Mert így akár vmi tamagocsit is küldhetnek, aztán kínlódjon velük az ember utólag?!
Marhára nincs bizodalmam bennük mindezek után az az igazság. -
Aureal
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #13196 üzenetére
" ... a végösszeg vagy pontosan hogy lehet kalkulálni?"
Nyomd végig a fizetésig és látni fogod. Nálam most épp: 36,22 Eur = ~13,5e Ft -
carl18
addikt
válasz
Lami66 #13188 üzenetére
Ja oké, de az hogy eddig nem futtotál zátonyra még nem jelenti a jövőben se fogsz belefutni.
Azért tömkelegével vannak átvert emberek, nyilván ha valaminek az ára nagyon piaci alatt van akkor az valóban túl szép hogy igaz legyen.
Mikor 35E találtam Ryzen 5 3600-at gondoltam hogy 99% hogy átverés.
Bár én is az Old school Hitachi Boomboxomat onnan vettem, lekopogom azzal valóban jól jártam. De én még akkor is fen tartásokkal kezelem a jofogás és társain az üzletelést.
Mivel nincs igazán értékelési, rendszer mindig van rá esély hogy a másik fél nem tisztán üzletel. -
Aureal
őstag
válasz
Zοltta #13197 üzenetére
No, idáig szarakodtam az oldallal, cookie elfogadás meg stb, beraktam a google translatebe is nyelvfelismeréssel, visszadobott a főoldalra, minden németül van továbbra is. Ezért sem foglalkoztam többet ezzel a retkes Amazonnal eddig, mert nem hogy semmit nem tud meg az ember normálisan róla ha nem perfekt németül, és így próbáljunk vásárolni vmit. Áááááá nem ér ennyit az egész nekem, hagyom a faxba, mielőtt mégjobban kiidegel itt estére...
-
válasz
Zοltta #13201 üzenetére
Nem vennék JBL-t (volt pár),ha többet szánnék egy bt hangfalra,akkor szerintem Klipsch/Marshall/Bose vonalon nézelődnék.
Esetleg HK,de azoknál meg az akku harmatos mind üzemidőben,mind tartósságban.
Kínaiban amire kíváncsi lennék az a Mifa Wildbox,Alan Ross tesztjében egész ígéretesnek tűnik. -
Zοltta
senior tag
Ja hogy van mindkettő neked
.
Köszönöm a hasznos infót még átgondolom, mert elösször a Motion pluszt akartam venni, de most hogy láttam a fórumon a Boomot már elkezdtem afelé kacsingatni :)
Az a baj hogy 2x vettem Jbl-t mindkettőt megbántam.. Flip 4 aksi galyra ment... pedig alig ment valamit, charge 3 2x szervizben jobb oldali hangszóró recseget... meg utáltam a márkát úgy mond.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest