- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
fabri07 #12822 üzenetére
Nincs mit!
Nyilván hatalmas előrelépés. sokkal erősebb dolog a Motion Boom.
Bár az Anker alkalmazását érdemes letölteni és egyedi EQ-t használni, jelentősen jobb lesz a hangja. Ha kell majd átküldöm a saját EQ beállításom, sokat dob a hangján.#12823csƵ
Örülök hogy be vált az Onyx Studio 6, igen a maga nemében kategóriája legjobbja.
Bár tény hálozatról jelentősen nagyobb teljesítményt tud leadni, sajnos akkus módba jelentősen gyengébb. Akkor legalább az elégedettség meg van, a 120 mm-es Woofer végzi tiszteségesen dolgát.#12824iRiver
Én is Onyx 6-ot akartam egy időben, de a bolha fing akku engem is eltántoritott. -
-
hcol7
senior tag
válasz
fabri07 #9820 üzenetére
sorry nem latom pontosan h mire irod v mi a setup, de nekem sony gtk-pg10 van, amihez a "gyari" sony-s android appal nagyon jol lehet allitani a hangszineket(egyelore a preset-ekkel jatszottam csak, de boven jo volt mindig), viszont egy masik huawei v xiaomi teloval a telefon audio output equalizerjevel _csak_ borzalmas settingek sikerultek.
ha nem relevans, akkor legyen off : )
-
Prien
addikt
válasz
fabri07 #9801 üzenetére
Ha nem okoz gondot, kipróbálhatnád.
Érdekes, hogy a youtube tesztvideókban erre nem tér ki egyik teszt sem, hogy mennyire javítható a hangkép, a magas és mély tartomány egy EQ programmal. Vagy , hogy javítható-e egyáltalán.
Pedig az olcsóbb modellekben, ahol nincsenek előre beállított profilok, ez nagyon hasznos lehetne, hiszen sokan nem vagyunk audiofil felhasználók, így egy olcsóbb termék is bőven megfelelhet akár egy kis equalizer használatával.
Ja és a port mennyire bírja szerinted?
-
carl18
addikt
válasz
fabri07 #9794 üzenetére
Minden esetre gondoltam hogy ők is fejlődnek az évek folyamán.
Kiváncsi vagyok én is a hangjára, de nekem a tapasztalatom elég vegyes. A JBL Got szinte bármi lelépi teljesitményben ami nála nagyobb.
AKkor örülök sikerült olyan hangszórót venni ami megfelel az igényeidnek. + Azért a jó ár és a hazai garancia se hátrány. -
B1T3
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged