- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Lallerboy85 #12265 üzenetére
Szerintem is szépen tisztán és tökéletesen szól!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lallerboy85 #12265 üzenetére
Én JBL márka esetén Partybox-on kívül másban nem gondolkodnék.
#12266 Williamgrant
+1
Egyébiránt most jött meg a sorban 4. Anker / Soundcore cuccom egy Liberty 3 Pro. Nem volt épp olcsó, de ugye mihez képest ... (értsd: azért az ár/teljesítmény faktor itt is nagyon jó). Egyelőre még ismerkedek vele (fut az ISOTEK ...), de az első benyomások nagyon-nagyon pozitívak. Olyan fejlődésen megy át a márka, hogy az csak na. Nagyon prémium a cucc ...
Azonban nagy kár, hogy most inkább a TWS-eket nyomatják (mondjuk állítólag abban van most nagy biznisz), pedig ha ugyanezzel az elánnal most nekiesnének a Motion+ utódjának ... -
válasz
Lallerboy85 #12263 üzenetére
Motion+. Zseniális cucc.
-
hcol7
senior tag
válasz
Lallerboy85 #12263 üzenetére
motion boom custom equalizerrel elegge jol szol, es megvan 100 dollar korul, nem is kell ra 50k. az akku kapacitasa is nagyon jo, 10Ah.
ha kevesebb basszusert cserebe megjobb hangzas a kivanalom , akkor motion+.
emellett erdekelne engem is, hogy 50k ig bezarolag ebben a meretben mi az, ami jo vetel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged