- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
onkelz #12520 üzenetére
"Elbizonytalanodtam ... "
Nem feltétlen ez lett volna a cél, inkább az, hogy a Sonos-ról (aminek azért akadnak jó hangszórói) lebeszéljelek. Ezek a kínai márkák (Tribit, Anker / Soundcore) az "olcsó" hangszórók esetén sokszor elpopsizzák a nagy márkákat (JBL, Sonos, Sony, Bose). Vásárláskor igenis érdemes számba venni őket." ... megyek megnézek egy Motion +t"
Nem tudom, hogy hol és milyen körülmények között "nézed meg", de jó ha tudod, hogy a Motion+ hoz is kell (!) az app. Azon tudod (igazán) jól (custom EQ) beállítani a hangzást. Az alap mélyhang-kiemelést (aminek dedikált gombja van) én pl. egyszer sem használtam. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
onkelz #12517 üzenetére
Biztos, hogy ezt akarod?
A Sonos-t - csak ha a hangját nézzük, akkor - egy ~50$ hangszóró (igaz ez az ár kategória egyik legjobbja) is leiskolázza. Az más kérdés, hogy ha kell a wifi, a multiroom, van több Sonos cuccod, de bluetooth hangszórónak ne ezt ... szerintem. -
Williamgrant
nagyúr
-
sunone
aktív tag
válasz
onkelz #12269 üzenetére
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Láttam már döglött hangszórót életre kelni az akkusaruk lehúzása-visszacsatlakoztatása után. Talán a töltésvezérlő ÁK állhat helyre ilyenkor.Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén?
Ha méretben maradnál, akkor Motion+ lenne ajánlott, de azt ilyen drágán nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest