- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
válasz
mokus1 #12294 üzenetére
A Samsung R550-nek van optikai bemenete, azzal kösd a tévére
(esetleg a tv füles kimenetről a bar AUX bemenetére). A soundbar távirányítójával tudsz opcionálisan BT módot kapcsolni, ha telefonnal fellépnél rá, de alapvetően a TV-t tök jól hallanád, a képpel szinkronban. -
Williamgrant
nagyúr
válasz
mokus1 #12292 üzenetére
Kicsit én sem értem már mi a szitu. A soundbaron van optikai kimenet (sőt kábelt is adtak hozzá), azzal pedig PC-hez és tévéhez is lehet csatlakozni. Van HDMI-CEC amivel tévéhez és PC-hez is lehet csatlakozni.
Plusz mondd már meg mivel van összekötve a tévé és a PC...Ja és nyugodtan használd az off gombot.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1 #12285 üzenetére
Basszus, én még mindig nem értem.
A PC és a TV között milyen kapcsolat van? Hogy "megy át" a kép?
Írd már le kérlek részletesen / érthetően, hogy mi, mivel, hogyan van most összekötve. A bt.-s kapcsolatot eleve el kellene engedni ilyen esetben (mikor nem csak zenehallgatás a cél), és szerintem nálad el is lehetne (engedni). Arról nem is beszélni, hogy ha videót akarsz vágni (nem csak filmet nézel), akkor nélkülözhetetlen a pontos szinkron. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
mokus1 #12280 üzenetére
Ööö.. ezt nem értem. Filmet nézel PC-ről, TV-n, a hang pedig az említett hangprojektorra megy ki? Mivel van összekötve a TV és a számítógép? Nem HDMI? És a TV a hangprojektorral? Optika? Szóval minek ide bluetooth?
Egyébként PC-s szoftverekben szokott lenni hangcsúsztatási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest