- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
-
-
Pocee
senior tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
Biztos,hogy nem elöregedés,már nagyon régen jeleztem itt is problémát,csak akkor senki nem nagyon reagált,én meg annyira nem használtam a hangfalat,hogy érdemben nem foglalkoztam vele.ebből a szempontból szar hogy Németországból vettem,mert már rég legariztattam volna.
Majd agyalok,így is lehet egy 4 órát hallgatni 60%on de horgászni nem kell vele menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged