- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
-
Williamgrant
nagyúr
-
Pocee
senior tag
válasz
carl18 #12212 üzenetére
Biztos,hogy nem elöregedés,már nagyon régen jeleztem itt is problémát,csak akkor senki nem nagyon reagált,én meg annyira nem használtam a hangfalat,hogy érdemben nem foglalkoztam vele.ebből a szempontból szar hogy Németországból vettem,mert már rég legariztattam volna.
Majd agyalok,így is lehet egy 4 órát hallgatni 60%on de horgászni nem kell vele menni
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest