- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Cyborg #11049 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Akkuja megadta magát korábban, csak hálózatról szólt. Nehézkes lett volna bele akkut találni, 5000 mahs volt mind. Fele a gyárnak, és kB Noname. Így eladtam, és vettem a Bose-t. Sokkal kisebb mint az Xtreme, viszont nem sokkal halkabb. Mélyben talán jobb is, mint ha mélyebb tartományt tudna. Árban kedvező volt, plusz korábban már ki szerettem volna próbálni. Jbl-t is néztem, de nagyon el szálltak árakban..
-
Zamma
őstag
Nemtom mennyire off, remélem nem az. Ha igen bocsi!
Áhhh, most maradtam le erről az alis akcióról...
Ha valaki rendel Anker soundcore motion+ (20 ezer körül) vagy Tribit MaxSound Plus (15 ezer körül) cuccost akciósan legyen kedves gondoljon már rám, mert szívesen beszállok hogy legyen 150 dolcsi, köszi!
Más - azaz jobb- ötletet is elfogadok.
-
Cyborg
őstag
válasz
poncso86 #11093 üzenetére
Szia,
a start menüben a maxxaudio pro alkalmazásban lehet állítgatni valamit, de én se ástam bele magamat nagyon. Összekötöttem vezetékesen, oszt jóvan, amúgy se tudnék nagyon kísérletezni, mert nem vagyok rendszergazda a gépen. Annyira lusta voltam, nem is érdekelt, meg el is felejtettem, pl ki se próbáltam a Life Q30-cal, vagy egy másik bt speakerrel.
...amúgy tetszik a gép, robosztus kis cucc, de az előző HP Elitebook 840G3-nak se volt semmi baja. Az egy kicsit vékonyabb, kecsesebb volt. Inkább az árát adták volna ide ennek, és maradt volna a HP
-
sunny1
tag
Kicsi hangszórót szeretnék napi 1-2 óra zenehallgatáshoz.Itthoni beszerzéssel 6eft körül mely márka termékei ajánlottak?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
TMKKK
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszotokat! Akkor a héten nagy valószínűséggel meg fog érkezni hozzám is. Kíváncsian várom
-
Ginick
újonc
Szerusztok!
Van egy új 1 hónapos Motion Boom-om és nem tudom normális-e az, hogy fél és max hangerő között techno zenét hallgatva 7-10 óra a lejátszási idő. S arra tudtok válaszolni, hogy mennyire számít pl ennél az, hogy milyen töltővel töltöm fel?(Samsung telefoné, gép usb portja - mennyire számít ez?) -
TMKKK
csendes tag
Sziasztok!Április 06-án sikerült megrendelnem az Anker Soundcore Motion+ hangszórót Aliról még akcióba Lengyelből. Azóta még nem volt frissítve a szállítással kapcsolatos infó, még nem lett átadva a GLS-nek a csomag elvileg. Várható szallításnak 2-7 nap volt megadva mert ugye EU-n belüli.
Kérdésem lenne, hogy akik rendeltek már ugyan ezt a hangszórót mostanába szintén Lengyelből kb. mennyi idő alatt érkezett meg?
Köszi előre is.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem hiszem, hogy a kínaiak pénzt áldoznának arra, hogy olyan logisztikai csatornát építsenek ki, hogy nekünk ne kelljen ÁFA-t fizetni."
A nagy(obb) cégek ezt már megtették. Ld.: Anker.
Vagy, hogy kicsit ON is legyek: EDIFIER MP260 Bluetooth Speaker Bluetooth 5.0 Alarm Clock
F@szányos kis ébresztőórás (kár, hogy internet-rádiót nem tud), SD-kártya olvasós (sokan keresnek ilyet), line-in-es, "fa" házas hangszóró lengyel raktárból. -
<Adamsky>
nagyúr
Sajna ez nem így megy. Elvileg lesz valami módja, hogy ők intézzék (legalábbis valami ilyesmit olvastam), de ha nem, akkor neked kell leszurkolni. És itt az egyik rossz lesz, hogy nő az ár, a másik, hogy a szállítási idő fog szvsz. rettenetesen megnyúlni.
#11069 carl18
Sajna - ahogy ezt más is írta - egy EU-s jogszabály. Az más kérdés, hogy ugye nálunk "elég ütős" az Áfa ...#11073 B1T3
"A bluetooth hangszórókat eddig sem érte meg EU-n kívüli raktárból rendelni ... "
Ez igaz, de nekem már elég sok minden jött Kínából (és eddig elég jól megúsztam a dolgot ...) Még bt. hangszóró is (igaz, ilyen kisebb méretű). És pont az olyan filléres apróságok miatt kár ezért, ami itthon tényleg sokkal többe kerül v. egyszerűen beszerezhetetlen.#11074 borbar
" ... És hogy ne ugorjanak, ugorjatok bele ... "
Jaja, vágom, csak erről jutott eszembe, hogy míg régebben simán megérhette bekockáztatni (pl. egy fejhallgatóval), addig most már egy egyszerű egérpadot (legutóbb ez jött) is le fognak vámolni. Agyrém!De, hagyjuk is az OFF-ot. Ebben most nincs több. Majd meglátjuk, mit lépnek a kínaiak
-
válasz
Grande Ale #11060 üzenetére
Nem azért írtam, hogy nekiállj szerelgetni. Csak reagáltam arra, hogy nem lehet akkut kapni hozzá.
Az enyém is garanciás (alig másfél éves), de ha ennyire vontatott a gariztatása, akkor akkuhalál esetén veszek kettő akkut, amiben beépített védelem van, és kicserélem. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11067 üzenetére
Remek hogy a kormány mindenre rá akarja rakni a kezét!
Igen tudtam róla hogy lassan jönni fog, na akkor gyorsan berendelek minden szükséges dolgot Aliexpressről
Kösz az emlékeztetőt akkor most kell megvenni a dolgokat
Mondjuk én se tudom 400-500 ft-os tételek esetén is mi a Francnak még rá az a 27% áfa. Ideáig mindenki azért rendelt külföldről mert olcsón megúszta a dolgokat.
De komolyan tök felháborító hogy mindig az átlag kis embert szívatják az új jogszabályokkal. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11066 üzenetére
" ... de Kínából!"
Erről jut eszembe, hogy gondolom hallottátok ...
Júliustól drágulnak az EU-n kívülről rendelt 22 euró alatti áruk ...
Szóval sanyarú jövő elé nézünk
Azért bízom a kínai leleményben, hátha találnak rá valamilyen megoldást (Eu-s raktár, a kisebb motyók behajóztatás vm. harmadik Eu-s ország, aztán csomagküldés Eu-n belül) -
borbar
tag
válasz
carl18 #11064 üzenetére
Ha ketten összeálltok, és egy-egy 10 Gbps USB kábellel együtt veszitek a Motion+-t, akkor így nézne ki a kosár. (Igaz ugyan, mindegyik tétel ingyenes szállítás, de Kínából!)Az alis akciók naptára meg elvileg itt nézhető:
https://promossale.com/aliexpress-sale-dates-calendar-2021-events/#.X-jvoFovRlM.facebook -
borbar
tag
válasz
carl18 #11064 üzenetére
Az Ali születésnap 04.02-ig tartott. Akkor 82 USd-ről indult a Motion+.
A szülianp után visszatették 99-ra, de szinte rögtön indult a Brand Fest. Ekkor megint levitték 85-körülre, ami az ankeres strore és a 7 USD-os Ali tech kuponnal (ami csak a Brand fest idején volt felhasználható), a végső ár hetvenegykettő USD-ra jött ki. (És akkor még nem is említettem a 6 % kedvezményt, ha négy bármilyen terméket vásárolsz az Ankertől. - fentebb írtam már róla, hogyan. Na meg, 149 USD-os cechnél nem 5 USD a store kupon, hanem 9, szóval nem reménytelen 70 alá menni sem.)
Szerintem napokon belül indul az újabb akció. Érdemes sűrűn ellátogatni az Alira. De az itthoni rendeljünkkínait oldalakra is, mert onnan jöhetnek újabb kuponos ötelet. A lengyel raktáruk is töltik rendszeresen, azt mindenképpen várd meg, ne Kínából hozasd. -
borbar
tag
Nem.
Anker hivatalos shopjából lengyel lerakatból 70-75 USD-ból 7 nap alatt leszállítva kijön az új az AliExpressen.
Én az Ali 11-ik születésnapján pár kuponnal 66 USD-ért jutottam hozzá, csütörtökön kaptam kézhez. Megéri várni egy következő akcióra.
Ahogy itt már írták, -tuk többen, PayPAllal fizetve (a visszaküldés ingyenes Lengyelországba) az Anker garanicájával védve vagy teljesen. -
válasz
Grande Ale #11055 üzenetére
Ez meglepne. Tény, hogy a neten nem szajkózzák mindenfelé az akku típusát, de 5 perc keresés után már le is lepleződött a Denon titok: Semmi űrtechnika, se egyedi kialakítás. Kettő darab közönséges 18650 tipusú 3000 mAh akkucella van benne, ami annyira elterjedt, hogy talán még zöldségesnél is lehet venni. És ahogy a youtubeos akkucsere videót nézem [link] kb egy óra alatt még én is ki tudom cserélni, pedig nem vagyok egy bütykölős típus. Ugyanígy cseréltem anno a Sony Z1C-ben is akkut.
-
Sziasztok!
Használt, szép állapotú Soundcore Motion + hangszórót megéri 20k-ért megvenni?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale #11052 üzenetére
"Nálam a kínai vagy a Kínában gyártják az nem ugyanaz."
Nem ugyanaz, de nem is jelenti feltétlenül azt, hogy a Kínában gyártott a rosszabb. Ma már a megrendelőn (aki gyártat) múlik minden." ... egy hónapja kinlodok a cserén egy hivatalos magyar garis Denon hangszóróval ... "
Akkor most miről is beszélünk? Komoly összegbe mernék fogadni, hogy hasonló esetben az amazon-on már rég túl lennél az egész procedúrán. Ez persze nem feltétlen a Denon, sokkal inkább a magyar fogyasztóvédelem szégyene." ... bele sem merek gondolni egy kínai garis ... "
Nyilván van ilyen is, olyan is, de ha utána olvasol, vagy csak elhiszed nekem, akkor most mondom, hogy a kínaiak sokkal (!) korrektebbül állnak hozzá az ilyen garanciális dolgokhoz. Náluk nem kell bemutatkoznod, hogy "kézcsók, én vagyok a vevő". Tudják, hogy rossz értékelés (ez az Ali-n hatványozottan igaz) rengeteg melót, erőfeszítést tesz semmissé. -
válasz
Ha jól értem, a Denonnal mint hangszóróval elégedett voltál, csak meghalt benne az akku Tehát nem a Denon döglött be (bárhol is gyártották), hanem csak egy akku purcant ki. Ami bármelyik eszközben kipurcanhat. Nekem is ugyanez a Denon van. De ha megdöglik benne az akku, én veszek egy új akkut és kicserélem. Az biztos, hogy a Denont nem cserélném le ilyesmi miatt.
-
carl18
addikt
válasz
Azért a Denonban is ugyan az a olcsó filléres D-Class erősitő van mint mindegyik hangszóróban. Szóval hogy mi kínai meg mi nem már azon nem lehet vitatkozni. Gyakorlatilag minden elekronikai cikk kínában készül, az más kérdés hol szerelik össze.
Szóval abban 100%-ban biztos vagyok a Denonban is kínai alkatrészek vannak. Csak hát maga a hangszóró máshogy van hangolva és más a márka jelzés rajta.
Kínai gyárak vesznek fel rendelés europai/nyugati cégektől.Az Aliexpressen a hívatalos Anker forgalmazó árulja a hangszórót.
De ha félsz a garítól ott a amazon és úgy be vagy bíztositva.Sajnos az áltunk javasult márkákat nem forgalmazák itthon úgy hogy talán válaszd a Charge 5-őt.
Esetleg fél áron még itt hazai piacon a Sony SRS XB33 is -
Grande Ale
őstag
válasz
<Adamsky> #11051 üzenetére
Nálam a kínai vagy a Kínában gyártják az nem ugyanaz. A Mercedes sem magyar... Több mint egy hónapja kinlodok a cserén egy hivatalos magyar garis Denon hangszóróval, bele sem merek gondolni egy kínai garis, angol, vagy ki tudja milyen nyelvű supportal. Ezt inkább kihagynám...
Rendelek persze én is bangood és társaitól, de olyan dokgokat, ami nem fáj, ha tönkremegy. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale #11050 üzenetére
" ... nem vállalom be a kínait ... "
Egyrészt gondolom tudod, hogy minden (is) kínai.
Másodsorban - kis felárral - veheted amazon-ról is, ha a "kínai" alatt a beszerzés helyét érted. Bár ez konkrétan a lengyelektől jönne. Gari pedig itt is van, ha pedig a PayPal-on keresztül veszed, akkor a visszaküldés költsége sem téged terhel. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale #11046 üzenetére
Én mondjuk abból a pénzből (ha már a Charge 5 alternatíva) vennék egy Motion Boom-ot (még a mostani "nem épp akciós" ár mellett is kevesebb mint 30e Ft) a maradékot pedig zsebpénz formájában csepegtetném a gyerkőcöknek (ha rájuk szántad azt a cirka 60-65e Ft-ot)
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale #11043 üzenetére
A Denon (jóval) kisebb, ezért mobilabb cucc, és méretéhez képest nagyon jól szól. Ezt ill. a márkát kell megfizetni. Ehhez képest a JBL egy nagyobb hangszóró, ami inkább a mai tuc-tuc zenékre van hangolva.
-
goldister
tag
Sziasztok!
Külső bluetooth-os hangszórón gondolkodtam.
20e-ig melyik termék ajánlott?
Hirtelen ezt a kettőt találtam:Tronsmart Element T6 Plus Upgraded
Xiaomi Mi Portable Bluetooth SpeakerSzerintetek? Köszi
-
tom570
aktív tag
válasz
Lami66 #11021 üzenetére
Az általatok ajánlott Party hangfal vonalon elindulva ez a készülék lett választva Mac audio MRS777 Ezt többek között ki is lehetett próbálni. Szinte minden elvárásnak megfelel, egyedül a külleme ami inkább "munkás" kinézetű, de előnyére szóljon a strapabírósága. Tehát köszönöm az iránymutatást
-
carl18
addikt
válasz
blueye #11039 üzenetére
Számít a hordozhatóság? És milyen árban?
Ennyiért nem rossz a Bose se de a 8 órás üzzemidő nem tünik acélosnak. Ami nagyobb hangerőn lehet 2-3 óra(Update) Látom hogy 2017-es gyártású szóval a 4 év raktáron állás után nem lehet legjobb az akkumulátor állapota.
De a 2 év garancia nyilván erre is vonatkozik -
blueye
veterán
Mi a velemenyetk errol?
BOSE SoundLink Colour II hangszóró, kék 24290Ft
Megneztem jopar videos es irott tesztet, jokat mondtak, de a Best Buy topic-ban van aki le akar beszelni a vasarlasrol, gondoltam megkerdezem itt a szaktopic-ban -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale #11035 üzenetére
DSB-250BT vs. Charge 5? Nagyon nem egy kategória. Erre így nehéz bármit mondani (szerintem).
#11036 TMKKK
"Szerintetek melyik lenne a jobb választás?"
Szerintem a Motion+, de hátha ez segít.#11037 Gabi 8906
Na, ez a másik érdekes váltásXtreme → Bose Soundlink Mini 2 SE
"... hogy szoftver frissítés/Play áruházas app kell e hozzá?"
Szerintem erre nincs semmilyen app. Legalábbis a kézikönyv nem említi.
Úgy tűnik valamilyen Windows-os alkalmazással kell / lehet ... -
TMKKK
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
1. SONY SRS-XB33
vagy
2. Anker Soundcore Motion+ ? -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Megkaptam a csereutalványt a Denon Envaya dsp 250 hangszórómra. A akku ment tönkre.
Kérdésem, hogy kérjek cserét, vagy kérjem vissza a pénzt és vegyek egy Jbl charge 5-öt?
A denon nagyon szépen szól, de félek, hogy az újnak is akkuproblémái lesznek, volt erről szó már talán ebben a topikban is erről.
A charge 5 új modell, gondolom jol szól az is, usb C, stb.
Szerintetek? 60 a denon, 7-8 ezerrel drágább a JBL. -
-
PROHARDVER!
Tilos a fórumon hirdetni.
-
carl18
addikt
Pár napja felmentem az Myearfun oldalra és minő 60 dollár volt az Earfun uboom. Na most mentem volna megvenni és bakker ismét 100 dollár.
Úgy látszik valahogy nagyon nem akar össze jönni ez a vásárlás
Lehet egy előjel hogy ne vegye meg.
Meg amúgy se látom értelmét megvenni, a Dockin után nem igazán okozna meglepetést.
Anker Soundcore Motion+-nak mi az allja ha aliexpressen akciózák?23E emlékeim szerint
Doss SOUND XL esetleg még ő a kiszemelt.
Ez asszem 15E körül jön ki akcióban szállítással. -
attilam
őstag
válasz
carl18 #11027 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van, mert a család kapta nem csak én, és sajnos tényleg nincs túl sok hely. A boombox azért sokkal nagyobb helyet foglal.
Bulikat nem tervezünk, max. gyerekbulikat, illetve edzéshez használnánk még egy kisebb szobában, ritkábban kint grillezés közben ha jön végre a jó idő.
-
TMKKK
csendes tag
Az Anker Sondcore Motion+ ismét elérhető aliexpressen Lengyel szállítással vámmentesen! Kis kuponnal 27 ezer ft!
-
attilam
őstag
Szia! Köszönöm a segítséget! Végülis a nyuszi, hozott egy Xtreme 3-at.
A Boombox túl nagy lett volna a feleségemnek (hogy őt idézzem: "ki van zárva"). Így aztán maradt az Xtreme 3. Még túl sokat nem próbálgattuk, de szépen szól, és jó hogy ilyen könnyen hordozható. Remélem elégedett lesz vele mindenki. -
hcol7
senior tag
válasz
Lami66 #11021 üzenetére
vagy sony gtk-pg10 ha van meg 60ert euronicsben, de 100at nem adnek erte, amennyibe eredetileg kerul. memoriakartyat nem olvas, de usb / line-in van rajta, es jol is szol+ nem art neki az sem, ha leontik. plusz pozitivum -szerintem-, hogy nincs benne vilagitas. allvanyra is felcsavarozhato.
-
válasz
tom570 #11020 üzenetére
A leírt feltételek miatt én nem az itt rendszeresen ajánlott tipusokat javasolnám. Szerintem oviba, eseményhangosításra leginkább egy jobb karaoke hangfalat ajánlanék (többieknek: nem röhög!). Azon minden csatlakozás adott, van mikrofon bemenet és még vállalhatóan is szól pl. Blaupunkt PA10 vagy PA12
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni BT hangfal választásához. Párom szeretne az óvodába ahol dolgozik egy ilyen készüléket vásárolni, 60 ezer lenne a max keret, magyarországi áruházból.
Óvodai kisebb ünnepi rendezvényekre (ha majd normalizálódik a helyzet) Van egy 60 négyzetméter körüli tornaterem ahol ezeket szokták tartani, plusz akár az udvaron például májusfa kitáncoláskor az odaillő népzenéket lejátszani. Tehát fontos lenne, hogy akkuról is működjön valamennyit. Legyen mikrofon csatlakoztatási lehetőség, pendrive és memóriakártya olvasó is. A színesen villogó csiribá nem igazán fontos, sőt
Szóval ha tudtok ajánlani gyártót, vagy akár konkrét típusokat amik közül érdemes lenne szemezgetni, azt megköszönöm! -
TMKKK
csendes tag
Én is arra várok, hogy legyen raktáron a Motion + alin Lengyelországban a vámmentesség miatt.
-
kóóó
aktív tag
Úgy látszik ez el is dőlt akkor.
Köszönöm nektek a segítségetMost már csak várok egy akcióra valahol és rendelem is be.
-
carl18
addikt
A Motion + mindenkép, sőt még jobb is sokkal jobban személyre szabható. Jelenleg a legjobban ajánlott hangszóró!
JBL Charge 5 vs Motion Plus and Sony XB33 - ultimate travel speaker 2021 🤗A videó alapján is motion+ a legjobb szerintem!
Még én is megvenném csak hát nekem már van egy Dockinom úgyhogy egyenlőre tárgytalan! -
carl18
addikt
A Motion + mérete alapján a Charge 4-5 vetélytársa.
A motion Boom inkább Xtreme ligában játszik.
A Többi rajtad múlik mi kell több mély basszus? Akkor a Motion Boom a te hangszóród.
A Xiaomi mi új 16 wattos hangszóróját én is láttam biztos nem rossz hangszóró de nincs vele tapasztalat így ez te tudod megéri-e így is kipróbálni. De a 2 anker amit írtál nyilván más ligában játszanak. -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Ahogy látom két best buy van a velemenyek alapjan.
Anker Soundcore Motion Boom
Anker Soundcore Motion+Ezek melyik jbl-nek szintjet hozzak mit gondoltok?
Illetve mit gondoltok errol?
Mi Portable Bluetooth Speaker Xiaomi 16W TWS.
Probalta mar valaki?
Azt olvasom szepen szol.
Gondolom ez nem igazan venne fel a versenyt egyik Ankerral sem. -
gaben0318
csendes tag
válasz
carl18 #11008 üzenetére
Végre:) köszönöm a válaszod. Fontos a hangzás nagyon is és persze tudom hogy a boombox erősebb és több a mély benne, de végül sikerült nagyon jó áron hozzájutnom egy go&play hez szinte új. Az akksiról olvastam én is hogy nem egy örök darab, de ahogy látom 7-8 ezer ft ért már lehez kapni bele újat. Egyébként akitől vettem a harmant, neki van egy boombox 2-ese is meghallgattam azt is. Valóban nagyobb a hangerő és a basszus, de hangzásban messze tisztább a harman számomra. Ennek fényében úgy érzem jó vétel volt. És ennyi pénzért sehol nem láttam hasonlót sem.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11009 üzenetére
Ez a Select pro talán amerikai piacra szánt " RGB"s változat!
Külsőre úgyan az csak hát világít és van olyan akinél ez is szempont vásárláskor.
#11010_stick_
Üdv!
Nos én általában 50/60% között rakok el egy hangszórót ha egy darabig nem használom. Litium akuknek ez legjobb kb tárolásra, túl alacsony és túl magas töltés se ajánlott ha sokat fog állni.
De ha nem is használod egy darabig azért érdemes 3 havonta kicsit előveni használni és újra tölteni. Aztán mikor félig van a töltés ismét elrakni. -
_stick_
őstag
Sziasztok! Egyik topikban volt egy csörte Li akksis cuccok hosszabb, használaton kívüli tárolásról. Nemrég vettem egy Anker motoron boom-ot és érdekelne, hogy Ti hogyan "tesztek el" a hangszórót hosszabb-rövidebb időre. (fullra feltöltve, félig lemerítve stb...)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tokyo2 #11004 üzenetére
"... néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet." - melyik alapján? Én ezt az egyet találtam, ahol egy a szobában farmerdzsekiben és sapkában ülő "szakértő" kvartyog róla elismerően (ja a passzív membrán szerintem egyenlő a subwoofer-el). Itt pedig kitapossa belőle mind az 50 W-ot. Ahogy carl18 is írta, ez nagyon messze van az 50 W-tól. Szvsz. még a 10-et se éri el.
Nemrég vett itroh egy XSound Go-t 31 Eur-ért (~37$), ami tuti, hogy gyagyára veri ezt az Insma-t.Más: Érdekes, végül egy olyan Anker / Soundcore hangszóró kapott update-et, amire - én legalábbis - a legkevésbé számítottam: Soundcore Select Pro
Mondjuk a kötelező RGB led-esítésen kívül sok újdonságot nem látok, ill. a link-elt oldalon kívül nem találtam róla érdemi infót. -
carl18
addikt
válasz
gaben0318 #11006 üzenetére
Üdv!
Pontosan mire használnád? Számít a hordozhatóság?
Akku kapacítás? Teljesítmény?
Harman kardon go&play
Vagy jbl boombox?
A Go+Play több éves hangszóró nem lehet túl jó állapotba ha találsz is. Ha JBL és kültéren akarod használni Boombox 2.
Sajnos elég sok a nettes visszahang harman kardon termékekkel kapcsolatban akkumulátor terén.
Onyx 3 akkuja és könnyen kihalt pedig nem volt sokat használva.Bár ebben az árkategóriában már van Partybox 100-as is ami mind kettőt alázza. Csak hát elég méretes darab
Amazon.de-ről esetleg Aiwa Exos 9D
Nem szándékosan nem volt válasz, csak senki nincs itt 0/24-ben hogy folyton böngésze a topikot.
Akik akartak hangszórót megvették és élvezik a terméket.Ezek voltak hirtelen boombox kategóriában.
Egy ár és méret/súly azért kellet volna meg egy felhasználási terület.
A JBL Boombox időjárás álló ha kültéren használod esőbe stb akkor az a legjobb választás. -
gaben0318
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a gyors és kimerítő válaszokat. Végül is mi másra való egy topic minthogy a kérdésünkre választ kapjunk.. Csak így tovább 👍
-
tokyo2
tag
válasz
carl18 #11003 üzenetére
Azért a kínai marketingnek nem hiszem, hogy az első kanyarban bedőlnék
Érdekes tétel volt, alapos leárazással és néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet. De természetesen a fórumlakók megbízható ajánlásai nélkül nem vágok bele egy ilyen komoly projektbe
Köszönöm!
-
tokyo2
tag
Erről valaki valamit tud?
INSMA Aurora 50W Bluetooth SpeakerPrice: $39.99 (33.94€) elég komoly coupon van hozzá!
Köszönöm
-
borbar
tag
válasz
dave_gahan #10999 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest