- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
umfrider #19236 üzenetére
Wifis multiroom hangfal, tehát nem kell hogy egymás közelében legyenek.Akár minden szobába rakhatsz belőlük, aztán szólhat mindegyiken más egymástól függetlenül akár több eszközről, vagy az egész házban mindről ugyanaz a zene.
Az a lényeg, hogy 1 wifihálózaton legyen minden eszköz.
Mindegyikhez tudsz saját hangerőszabályzót/kapcsolót párosítani, de tudtommal ehhez kell az Ikeás Dirigera HUB, mert ezeket a párosításokat és beállításokat ott tudod megtenni.
Bár a Dirigera HUB-ról olvasni hideget-meleget…
Nekem még az előző Trädfri néven futó HUB-om van, az sem a stabilitásról híres, vannak is vele nyűgjeim időnként (eltűnik a hálózatról, nem veszi a lámpakapcsolók jeleit, újra kell a távirányítókat párosítani, újra kell a HUB-ot párosítani a telefonos App-pal).Évente párszor hol ez, hol az.Mielött további tanácsot kérnék a hangfallal kapcsolat, nekem nincsenek, szóval személyes tapasztalatom nincs, csak tudom hogyan működik.
Párszor már én is elgondolkodtam egy dupla szetten, de eddig még nem vettem meg őket. -
válasz
fery02 #19124 üzenetére
Nekem Aliexpress-ről jött hétfőn csomagom.
Általában DPD, vagy Express One hozza.
Na most kivételesen MPL hozta, amiről nekem fogalmam sem volt.
Se egy email, se egy sms elötte, akkor hívott amikor a ház elött állt.
Nálunk sem volt senki otthon.
Berakta a teraszra az asztalra, nem is nagyon merhette dobálni (szép is lett volna ha egy “tesla style” 9,7”-os androidos fejegységet dobál), körbe van kamerázva a ház elég látható módon. -
válasz
francz'70 #18294 üzenetére
“úgy látszik elég volt egy JBL féle basszust összehozni és viszik így is mint a cukrot!”
Ez nem újdonság, főleg a fiatalabb korosztály körében.
10-15-20 éve is pont ugyanígy volt mondjuk az autóhifiknél is, vagy otthoni DIY “hifiknél”
Nincs magas,nincs közép, de dübörög mint az állat (ezt se szépen), a szomszéd faluban is hallják, szóval fasza a cucc.
A hatásvadász mély mindig ellopta a show-t a fiatalabb korosztálynál, aztán sokaknak az idő múlásával sem változott az ízlése.
Sok basszus=kiváló hang…
Több ilyen embert is ismerek.
”Hallod milyen mélye van?Leszakad a májad!Faszán szól!”
Szerintük…
Én is ilyen voltam anno, meg szerintem sokan ilyenek voltunk.Pont mint a piával.Nem finom, de nem is lényeg, csak üssön rendesen… -
válasz
carl18 #18131 üzenetére
Curren órák alapvetőn megbízhatóan üzemelnek.
2 probléma szokott csak lenni velük.
1- Az óta üveglapja rohadt könnyen karcolódik.
2-Maga a ház és a szíj tud csúnyán kopni a bevonatos óráknál.
Persze ennyi pénzért ez ajándék, de amúgy sem egy drága valami a maga ~4000ft-os teli árával.
Én a Paganikkal szemezek, munkásba az irodába pont elég lenne.
Egy Speedmaster homage panda verzióban adná. -
válasz
F.B.I. #17881 üzenetére
Hát a reflexnyílás miatt nehezen lehetne nagyon a vízállósága.
Amúgy szerintem az esőt bírnia kell, attól nem juthat be víz a belsejébe, max ha az áradás bejut a reflexnyíláson, de ahhoz árvíz kell.
Medencébe nem kell dobálni az biztos.
A kültéri kapcsolók/lámpák is IP44-ek, mégis bírják az esőt. -
válasz
Erwinke #17642 üzenetére
Cd-s rádiókra keress rá neten, nagyrészükben van BT-is, cserébe nem nagyon van beépített akkus, elemről mennek (nem túl sokáig), tehát ezekhez érdemes tölthető elemeket és töltőt venni, ez viszont plusz kiadás, vagy marad a 230V.
Viszont mivel ezek már nem annyira népszerűek mint anno, így a választék sem túl nagy.Tapasztalat ezekkel kb 0.
A BT hangszórókat azért veszi a nagytöbbség hogy a telefonról menjen rajta a zene (sokszor streaming), a többség CD-t évek óta nem használ.
Ha klasszik értelemben vett akkus könnyen hordozható BT hangszóró kell amibe megy CD is, olyat nem nagyon fogsz találni. -
Pedig anno voltak igen durva cuccaik.
Egy működő, távirányítóval is rendelkező, szép állapotú NSX-S555-re még mindig fáj a fogam, csak ritka mint a fehér holló és ha valahol felbukkan akkor gyorsan elviszik aprón.
Brutális ahogy az szól, teljesen mindegy milyen marketing PMPO szám van a matricáján.
Az akkori Kenwood/Panasonic/Sony hifik nagyrészét körberöhögte. -
válasz
Albert.Tamas #17255 üzenetére
Nem könnyíted meg senkinek a tanácsadást, felsoroltál 30e-től 140e-ig 5db részben más hangú és teljesítményű hangszórót.
Ha esetleg felsorolod az igényeidet (hordozhatóság,elsődleges használati hely, mennyi üzemidő ami kellene, mire lenne használva teljesítmény tekintetében, milyen stílusú zenék mennének rajta többségében), akkor könnyebben kapsz tanácsot.
Annyi biztos, hogy valós outdoor felhasználásra a Go Play 3 nem jó.Gyenge üzemidő, nincs vízállóság, a sub az alján nem védett.Az ilyen házkörüli benti és kinti asztalra pakolós cucc, ezt nem ajánlatos földre/fübe lepakolni, nem egy magaddal cipelős cucc.Mivel a felsorolásban árban a HK a tetején van a Motion+ meg az alján, a többi viszont hasonló sok szempontból, így szerintem azokból kell majd választani.
A Tribit szerintem nagyon ratyi külsejű hiába jó a hangja (szubjektív vélemény)
Ha nagyon kell most valami, akkor MB2P, ha ráérsz még akkor megvárhatod a Uboom X-et, erre sokan kíváncsiak vagyunk. -
válasz
migabi24 #17021 üzenetére
A 310 nekem egy nagy csalódás volt, kb 1 hónap után el is adtam.
Kb az volt vele a bajom ami neked is.
Nem vártam Bösendorfer hangfalakat megszégyenítő hangzást egy Partyboxtól, de azért na…
Én szeretem ha a mély ott van a szeren, de ez inkább csak dübörgött, de nagyon nem volt szép a mélye (ami úgy általában az összes JBL BT hangfalra jellemző), közben a felsőbb frekik sem voltak rendben.
Fárasztó volt hallgatni.
Persze lehet ez nem számít akkor amikor az ember kicsit (vagy nagyon) ittas és megy jó nagy hangerőn a kertiparty/házibuli ahova amúgy tervezték is ezeket.Ezt a Samsungot én is nézegettem, de mivel mostanában az én felhasználói szokásaimhoz felesleges egy ilyen, így nem is eröltettem a vásárlást.
-
válasz
<Adamsky> #17008 üzenetére
”Ennyit számítana a hangolás? Vajon más – még nevesebb gyártó – miért nem fektet erre nagyobb hangsúlyt?”
Mert a profit mindenek felett, meg eladja a logo a terméket, minek öljenek bele több munkát, időt és pénzt ha így is megveszik az emberek.
Lásd JBL.A kisebb, még annyira nem ismert gyártók meg bizonyítani akarnak, ezért ők képesek ilyennel foglalkozni.
-
Mondjuk engem se az LDAC, se az AptX nem érint, almás telefonról szól a zene.
Szerintem az ilyen outdoor/hátizsákban cipelős használatra tervezett nem high-end cuccoknál a felhasználók javát pont nem érdekli pl az AptX HD által nyújtott részletes és tiszta hang, le van rakva a konyhában főzésnél, bográcsozásnál, baráti piálásnál, medence/tópart mellé aztán mehet a háttérzene másodlagos fontossággal, vagy illumunált állapotban a “buli” ahol meg aztán pont le van ejte a kristálytiszta nagyfelbontású hang.
Csak hangos legyen és szóljon aránylag jól.Persze ez az én személyes véleményem, ér nem egyetérteni vele.
-
válasz
Peaceliker #16550 üzenetére
Szerintem a Boom helyére jön, az nagy eséllyel majd eltűnik a kínálatból. Aztán majd meglátjuk ha listázza az eu.soundcore webshopja.
-
válasz
<Adamsky> #16547 üzenetére
Azok a ledek kellettek mint egy falat kenyér…
Gondolom kikapcsolható lesz.
Kíváncsi leszek a tesztekre.Amúgy szerintem nem ronda, de nem is sokkal szebb mint a régi Boom, de a régit se a szépsége miatt vettük.
Ha jobb lesz a hangja mint a Boomnak (akár csak mélyekben is) és nem lesz elszállt ára, akkor lehet megfontolom a jelenlegi Boomom cseréjét.
Bár amennyit mostanában használom ezt is… -
válasz
Janika(1982) #16497 üzenetére
Jó is a Boom, 2 éve használom.
A kinézet milyensége elég szubjektív.
Számomra 2 év alatt sem lett szép, de én funkcionális eszközként tekintek rá nem pedig dizájn termékként, szóval nem izgat a külseje, de attól még nem szép (számomra). -
válasz
Kapanyél #16392 üzenetére
Én nem veszek semmit amíg a Motion+ és a Boom működik.
A tavalyi évben is keveset voltak használva.
Max a garázsban szerelésnél és kerti munkáknál szól a Boom, esetleg kerti sütögetésnél vagy sörözésnél a Boom/Motion+.
Utóbbi 2 elfoglaltság egyre ritkább, a társaság egy része az elmúlt 1 évben ghostingolt és alig lehet elérni őket (új nő és totál rózsaszínköd), nagyobb részénél meg gyerek született és minden más fontosabb most mint az hogy mondjuk 1-2 havonta 1x összeüljünk pár órára pofázni 1-2 sör mellett.
Szilveszter is ezért lett halott és itthon alvós.
A házban meg jobbára fülessel zenélek.
Annyira meg nem hobbim a bt hangfalak. -
-
válasz
skippper #16357 üzenetére
Tisztább, kiegyenlítettebb és zeneibb, cserébe kicsit kevesebb a mélye, nincs az a tipikus populáris JBL-es hangja.Persze van a Motion-nek is mélye, de nem olyan “JBL-es”.
Ja és a Motion igazi sztereo (2 mélyközép, 2 magas), a JBL ezzel szemben csak 1 nagyobb mélyközéppel rendelkezik és 1 magassal.
Ja és a Motion-nek van belső EQ-ja, AptX-et is tud ( ha van olyan telód), és ez is köthető sztereóba, de csak másik Motion+ amivel működik, pl Motion Boom-mal nem megy.
Remélem nyugodtan beszélhetek a többi Motion+ tulaj nevében is:
Nagyon jól szól a Motion+, főleg ha az árát is nézzük.Szerintem még senki sem bánta meg.Most 74€ az eu.soundcore-on (a jelenlegi akció lejár rövidesen), a Charge normálisabb helyeken ~65k, szóval egy Charge 5 árából most kapsz 2db Motiont is.
Szvsz a JBL sok terméke túlértékelt és túlhypeolt cucc, nem érnek annyit mint amennyit kérnek értük, vannak jobb alternatívái.Nem rosszak a JBL-ek, de azért annyira nem jók.Persze vannak kivételek.Mondom ezt úgy, hogy volt jópár JBL cuccom.
-
Motion+ sokunknak van,többeknek (köztük nekem is) már régóta.
Összehasonlítási alapom nincs,de a Motion+ nagyon jó hangszóró ennyi pénzért.Simán JBL Charge kategória (kiegyenlített hangzásban még jobb is,plusz AptX is van) csak sokkal jobb áron.
Szerintem eddig itt mindenki elégedett vele,engem 2 éve hibátlanul szolgál.
Az egyetlen negatívuma szerintem a burkolat anyaga/bevonata.
Az ujjlenyomatok és a por meglátszanak rajta és mivel kissé gumis így takarítani sem annyira egyszerű. -
válasz
roseben #16233 üzenetére
Olyan szinten rétegtermék (szinte láthatatlan vékony réteg) lenne egy bt nélküli akkus hangszóró,hogy nem lenne értelme legyártani,főleg nem 2023-ban amikor szinte minden a drótnélküliségről szól (lásd telefonokban sem nagyon van már jack,max alsóbb kategóriákban).
Én még ilyet nem láttam.
Vagy BT,vagy wifi,vagy mind2. -
-
válasz
machos27 #16099 üzenetére
Az 18650-es akku lesz,abból meg nem nagyon van 1,5V-os.Inkább 3,7V lesz az /cella.
A 7,4V esetén ha jól számolom 2 cella volt sorbakötve,ebből volt 4 párhuzamban.Így jön ki az a 7,4V és egy 8000mAh kapacitás.Ez utóbbi nem tudom hogyan jön ki 5000-re a Blitzwolf szerint,ez 2000mAh akkukkal valahogy nem jön ki.Vagy ők a nem a dizájn kapacitást írták rá,hanem nettót (a 10000mAh-val hirdetett akkuk sem tudnak 10000mAh-nyi másik akkut feltölteni)
Ampert nem tudok mondani,ennyire nem vagyok otthon a témában,hülyeséget meg nem akarok írni. -
válasz
machos27 #16093 üzenetére
Pedig az annyira nem is régi cucc.
Hogyan alakítanád vezetékessé?Csak simán kábelről működne úgy hogy benne a halott akku?
Csak mert ebben a formában nem hiszem hogy sokáig működne,az a hangfal nem tud Bypass működni,mindenféleképpen az akkun folyik át az áram.Ha az teljesen letérdel akkor nem fog működni sehogy sem. -
Nálam ez első pillanattól van egy kis zörgése a passzív membránnak,de mivel ez csak hátul közvetlen közelről és nagyobb hangerőn hallatszik (normál hallgatási szögből és távolságból nem) és nem romlott azóta sem,így nem nagyon zavart eddig.
Ha nálad zavaróan zörög,akkor nagy eséllyel a passzív membrán ragasztója kezd valahol elengedni,más nem tud zörögni annál. -
válasz
pècsimunkás #15578 üzenetére
Telón a bt beállításokban a Tribitnél kapcsold ki a hívásokat.
-
válasz
pècsimunkás #15525 üzenetére
Már nem emlékszem milyen eszköz is volt amivel én is szívtam,de az még megvan,hogy Xiaomi az istenért sem akarta felismerni,nem is látta.Minden más meg igen.
-
válasz
pècsimunkás #15523 üzenetére
Egy resetet próbáltál a hangszórón és utána újra megpróbálni a bt csatlakozást?
Hangerő + és - egyszerre 5 másodpercig. -
válasz
Ramoskaa #15519 üzenetére
Motion+ zeneibben szól,a magassugárzók miatt sok zene szebben,részletesebben és tisztábban szól.
Ez főleg akkor számíthat ha nem elektronikus zenét,vagy hiphop-ot hallgat valaki.Hangszeresebb zenéknél jön ki az igazi előnye.
Van rajta Jack bemenet ha kábellel kötnél rá valamit.
Boom hangosabb,több a mélye (persze a Motion-nek sem kevés,de ezé több,plusz mélyebbre megy),tovább bírja az akkuja,de kevésbé részletes a hangja,persze nem Sokol rádió ez sem.
Ezen nincs jack,cserébe van usb A csati amiről töltheted mondjuk a telefont is.Motion-t belevágod a hátizsákba ha vinni akarod valahova,a Boom-ot már nehezebb így szállítani.
Nekem van mind2,így utazós cipelésre a Motion van használva,minden másra a Boom,főleg a több mély és a nagyobb akku miatt.
-
-
válasz
ftamas0201 #15485 üzenetére
Ahogy zsiz is írta,a Soundcore appot rakd fel.
Az eq erősen ajánlott,sokat lehet javítani a hangján.
Az eq beállítását a hangszóró tárolja,szóval ha azt 1x beállítottad akkor teljesen mindegy később milyen eszközről csatlakozol rá,az úgy fog szólni ahogy azt Te korábban beállítottad. -
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Az itt sokszor ajánlott és általad is írt Ankerral nagyon nem lőhetsz mellé.
Korrekt hang (főleg ezen az áron) és arra a felhasználásra amire neked kell bőven jó vétel lenne.
Autószereléshez,kerti munkákhoz (persze nem a kert másik végéből hallgatva),bográcsozáshoz/grillezéshez használom.
1,5éve van meg,én teljesen elégedett vagyok vele.Persze JBL Boombox/Partybox hangot ne várj,azok más ligában játszanak (árban is),de jó hangja van a Motion Boomnak,az ára ehhez képest meg barátinak mondható.
Mondjuk szépségversenyen díjat nem fog nyerni,de egy BT hangfalnál szerintem nem is ez az elsődleges. -
válasz
draco31 #15365 üzenetére
Traktor fülkébe ezek a pici hangszórók elvéreznek.Még egy modernebb JD-ben is túl sok a zaj,a hang olyan szinten elvékonyodik,hogy inkább csak dinamikátlan cincogás lesz a vége.Egy MTZ-ben meg aztán totál halál.
Egy nagyobb teljesítményű hangfal kellene inkább (pl Soundcore Motion Boom),de az nem 20k.
Egyik cimborámnak JBL Boombox szól az MTZ-ben. -
válasz
Metacska #15206 üzenetére
Eléggé leszűkítetted a lehetőségeket.
Chargenál nagyobb legyen,de ne legyen nagy és max 40k.
Ez az ársáv szerintem még mindig az Anker felségterülete és a fenti kritériumok alapján azt mondom Soundcore Motion Boom.
Saját tapasztalatom (mivel van is ilyenem),hogy hangosabban és jobban szól mint a Charge,de azért még nem Xtreme,de az ára sem.Igaz szépségversenyen nem nagyon nyerne díjat.
Soundcore eu,nincs rá plusz áfa,kb 35-36e forint a 15%-os kuponnal. [link]
A nagy forintromlás előtt kicsit jobb biznisz volt,akkor nem fizettem érte 30e forintot sem,kuponnal 28861ft volt a vége.
Én kicsit több mint 1 éve elégedetten használom,Motion+ pedig olyan 1,5éve van meg. -
-
Semmilyen elektronika sem szereti a dobálást,hogy lesz-e valami baja tőle az az esés mikéntjétől függ,szerencse kérdése.Ez pont olyan mint a telefonok esése.Van aminek magasabbról sem lesz semmi baja sokadik esésre sem,van amelyik meg éppen csak 1x koppan és betörik a kijelző.
Persze azért ezek a hangszórók annyira nem érzékeny szerkezetek.
Mondjuk nekem még 1x sem esett le sehonnan egyik hangszóróm sem,így szerencsére saját tapasztalatom nincs. -
-
válasz
nobela #14977 üzenetére
Egy bt hangszóróról van szó,szóval természetesen megvannak a maga korlátai,de nem mondható dobozhangúnak egy Motion sem.Bt hangfalak között igen korrekt hangjuk van és árban sem elszálltak.
Nekem van itthon Kanto sztereó párom Klipsch subbal és Wiim Mini Streamerrel megtámogatva,természetesen meg sem közelítik hangban ezt a BT hangszórók (árban sem),de nem fáj egyik Motion hangja sem,szeretem őket hallgatni (Motion+ és Motion Boom).Motion+ zeneibb,több a középtartománya mint a Boom-nak,tisztábbak a magasai is,cserébe kevesebb a mélye (így sem annyira sovány).Boom hangosabb,több a mélye cserébe nem annyira “hifis” a hangja,leginkább elektronikus zenén és mély orientált zenéken domborít nagyobbat,akusztikusabb zenékre jobb a Motion+.
Persze nem ezzek elé ül le az ember élvezkedni,viszont arra amire valók szerintem nagyon jók.
Amúgy miért maxolnád ki az 50ezres keretet ezzel?
120€ amiből lejön a 20€ kupon.100€ perpill cirka 39k Ft.
De szokott ez olcsóbb is lenni,ez a 20€ kupon most nem valami vastag.
Eu-ból jön,nincs rá semmi plusz,max 5euro szállítás.
Legalábbis itteni beszámolók szerint,nekem tavaly ilyenkor a Boom ingyen szállítással jött. -
válasz
st6969 #14969 üzenetére
Hát tudok,én is használom,de ez nem olcsó,legalábbis az ilyen bt adapterekhez képest.
Wiim Mini [link]
BT 5.2,Airplay2,Wifi (Spotify,TuneIn,Tidal,DLNA,stb),24bit/192kHz,optikai kimenet,aux kimenet,aux bemenet,app droidra/ios-re,eq,stb.
Egyszerű,de jó kis DAC,nagyon jó hangja van.
És ennek 2Vrms a maximális kimenete. -
válasz
Majom19 #14963 üzenetére
Ennyiért ilyen hangszórót más márkákból nem kapsz és ezt a hangszórót olcsóbban sem kapod meg sehol.
Ez hangban valahol a JBL Xtreme és a Boombox között van (persze olyan brutál mélyekre nem képes mint a Boombox 2),ezek meg bőven 100k felett vannak,szóval szerintem igencsak megéri. -
válasz
st6969 #14950 üzenetére
Soundcore appban van az eq.
Amit ott beállítasz az a hangszóróban tárolódik,szóval utána teljesen mindegy milyen eszközzel csatlakozol rá,a hangszóró ugyanúgy szól ahogy beállítottad.
Spotify-ban még lehet itt-ott finomítani/füledre állítani,de ez az extra eq beállítás csak a spotify-jal fog működni.
Plusz a Soundcore eq-ja után csak finoman a Spotify eq-val,könnyen torzításba lehet húzni. -
válasz
cidalain #14943 üzenetére
Én egy Soundcore Motion Boom Plus-t ajánlanék.
Esetleg 2db sima Boom,sztereóba a kötve szól akkorát mint a Plus egymaga,viszont ha kell akkor a tulaj is tudja egymagában használni úgy,hogy közben a gyereknél is van egy.
Nem egy szépségdíjas termék egyik sem (szubjektív),viszont elég komolyan szólnak (megközelítőleg JBL Xtreme és Boombox kategória,csak emberibb áron).
Boom 85€ (darabja): [link]
Boom Plus 140€: [link]
Nincs rá áfa,meg vám,meg anyámkínja,EU-ból jön pár nap alatt.
Én jószívvel ajánlom ezt a márkát,teljes megelégedéssel használom a termékeiket (Motion+ és Boom),ahogy itt többen is.Volt pár JBL cuccom már,de inkább újra Soundcore-t vennék bármikor. -
válasz
batazs #14939 üzenetére
Szerintem akkor kapásból le is szűkítetted lehetőségeket.
Edifier D12,ez 60k alatt van bőven.
Esetleg Audio Pro T3+,vagy C3,de ezek a 60k-s kereted felett vannak.
Bár akkus BT hangszórót nem szívesen ajánlok hálózati használatra,az akkuk nem szeretik ezt,aztán ha elpusztul az akku akkor nem is működik tovább a szerkezet még kábellel sem. -
válasz
cidalain #14923 üzenetére
Ehhez hozzászólnék kicsit.
Gari: Neked kell sajátköltségen a Holland (vagy talán Belga,már nem emlékszem pontosan) szervizközpontba kijuttatni,ami nem filléres tétel,olcsóbb cuccoknál nem is éri meg.A hazai hivatalos forgalmazó (Invitone) nem foglalkozik ezekkel,csak azokkal amiket itthon vásárolt az ember boltból.Szóval van benne rizikó,de ha valaki bevállalja ezt a kockázatot a kedvezőbb árért,akkor jó áron tud sok-sok termékhez hozzájutni.Nekem volt egy csomó cuccom amíg édesanyám ott dolgozott,de ez az ajtó sajnos lassan 4éve bezárult.
Kis kiegészítés:
Nem itt csinálják ezeket a cuccokat,a dolgozói webshopból kell megrendelnie a dolgozónak (más nem fér hozzá),külföldről hozza a DHL.
Fváron autóipari cuccokat csinálnak (fejegységek,autók gyári hangrendszerei). -
válasz
Ferenczi Áko #14831 üzenetére
Elvileg jó hozzá másik mikrofon is,sima 6,35-ös jack a csatija,ez meg minden hasonló terméknél azonos.
Neten nézz szét,ha esetleg mégsem lenne jó akkor ott a 14 napos elállási jogod. -
Eu shopból: [link]
Most megint ott a 25€ kupon,tehát 85€-ba megáll,ami 400ft-os euroval számolva 34k.
Euból jön,nincs rá plusz teher,gyors a szállítás is.Csak kábel van hozzá,de biztos van otthon töltőd (gondolom nem csak 1db van a háznál),meg C kábeled is (ebből is szokott több lenni egy háznál),bármivel bárhonnan töltheted,nem kell hozzá gyorstöltős fej,egy mezei 10W-os (5V2A) kimaxolja a töltési képességeit.
-
válasz
Wiz Khalifa #14733 üzenetére
Annak a hangja nekem nem jött be.
Cimborám kertipartyján szolgáltatta a zenét,de valahogy nekem nem állt össze a hangja.
Na meg azért abból 2db ára…
Annyiból (vagy egy kis pluszt hozzátéve) már kisebb aktív hangosítási rendszereket lehet venni,igaz azok egy része tyúkbeles,na de a hangjuk…
Persze ettől még neked megfelelhet a 110,még véletlenül se vedd úgy hogy téged,az ízlésed,vagy a Partyboxot akarnám leminősíteni,csak egy szubjektív vélemény volt. -
Arra is megvan a céleszköz,a dupla Boom inkább ilyen kertipartys cucc lenne ha megvenném.
Ugye attól agyvérzést kapok,hogy a 12fős nagy kertiasztal egyik végén megsüketül az ember azért,mert a másik végén akkor hallja neki megfelelő módon.Így szépen arányosan tudna szólni a zene mind2 oldalról. -
válasz
darkmann #14725 üzenetére
Amit ráírnak a hangszórókra az az össz teljesítmény,RMS-ben!
Csatornánként (hangszórónként) 30W,ebből meg 2 van és ez is csak RMS,tehát valójában inkább 20-22W/csatorna lesz az.
Amikor egy 8 hangszórós soundbarra ráírják hogy 240W,az inkább 8x20-25W valójában.Ez olyan mint a JBL autós subládákon az 1000-1200W felirat.Jah…
Egy ezredmásodpercig elbírja,de a folyamatos terhelhetősége a töredéke csak.Marketing…
Amúgy elég hangosan tud szólni Motion Boom,még kint is,nem nevezhető halknak.
Kevésnek tűnhet 2x20W,de ne tévesszen meg,önmagában a W érték még nem jelent semmit (mélyebben nem mennék bele a hangtechnikai részbe),igencsak hangos az,persze a Papp Lászlóban nem ezzel fogsz koncertet csinálni,de házba,kertbe bőven elég.Saját tapasztalat.
Az a Blitzwolf se lehet annyira rossz,de nem nagyon olvastam errefelé tapasztalatot róla,szóval az lutri egyelőre. -
válasz
pècsimunkás #14720 üzenetére
Ennyiért van az eu shopban is.
Ennyiért szerintem ez most egy igen erős ajánlat.
~26k
Itthon ennyiért egy Lamax Sounder 2-t kap csak az ember,a Boom azért annál sokkal jobb.
A végén én is elcsábulok és veszek egy 2.-at a meglévő mellé,aztán hadd szóljon a TWS sztereó. -
válasz
rayoliviero #14715 üzenetére
Ezért írtam,hogy így karácsony előtt 1,5héttel a fene se tudja hogy mennyivel nőhet meg a szállítás.
Mondjuk 1hónapja a nagy karácsonyi vásárlási őrület előtt lehet gyorsabb lett volna. -
válasz
rayoliviero #14710 üzenetére
EU-ból jön,nincs rá semmi plusz költség.
Nekem a Boom 4 nap alatt volt itt,de ez februárban volt,így karácsony előtt bő másfél héttel nem tudom mennyivel nő meg a szállítás. -
válasz
kismedve1982 #14708 üzenetére
Azért elég szomorú,hogy a csodásan erős forintunknak köszönhetően a 40€ mínusszal is drágább most a Motion+ mint a Motion Boom-om volt a Valentin napi 25€-s kuponnal idén februárban.
Mondjuk azt nem értem hogy hogyan lett a teljes áron drágább a Motion+ mint a Boom.
Eddig a sorrend Motion+,Motion Boom,Boom Plus volt. -
-
Nem tudom ebbe belefutott-e már valaki,de szerintem sokkoló. [link] (ázsia nyelvű,de nem ez a lényeg).
Értem én hogy van egy piaci szegmens (mondjuk gamernek),érthető az is hogy minnél több pénzt akarnak csinálni Edifier-ék,de ez csalódás ettől a cégtől.Tök jó,pofás,jó ár/érték arányú hangszórókról voltak eddig híresek,néhány típus egyenesen piszok jó hangú az árához képest,de ez az izé amit belinkeltem… -
válasz
<Adamsky> #14681 üzenetére
Amíg a JBL-t ezzel a hanggal is viszik mint a cukrot,addig nincs okuk komolyabban fejleszteni.
A JBL logo már beégett a fejekbe,főleg a fiatalabb korosztálynál.JBL:drága,sokan használják,tehát biztos jó,nekem is ilyen kell,a többi biztos sokkal rosszabb.
Erre rátesz még egy lapáttal a fiatalok fülének oly’ kellemes hatásvadász JBL-es V karakter,ami azért messze van a jótól.
A JBL kicsit olyan mint az Alma (írom ezt egy iPhone-ról).A fiatalok többsége olyat akar ami “menő” (még ha nem is az),hiába vannak esetleg jobb,vagy ugyanolyan szintű de olcsóbb céleszközök.Ha sikerült ennyire beégetni a JBL logot a fejekbe és ömlik belőle a zsé,akkor nem fognak többet költeni fejlesztésekre,főleg nem másik márkán belül.
Jóval kevesebb HK bt cucc fogyna,nem biztos hogy megérne nekik a befektetett időt és pénzt.Lehet hogy a Harman Kardon szeretné,csak Samsung papa nemet mond nekik.
A JBL-től amit nem vitatok el,hogy HM hangszórókban és hangosításban eléggé ott vannak,azok brutál cuccok,de az áruk is. -
válasz
<Adamsky> #14678 üzenetére
Szerintem nem is céljuk.Szépen leosztotta a lapokat a Samsung a cégcsoporton belül.
A hordozható mindenes a JBL-nek jutott,Harmannak inkább a minőségibb multiroom/soundbar vonal jutott,bt vonalon a csak az Onyx Studio marad meg (a Go+Play-t ne vegyük ide,mert az már egy sokéves termék,cirka 6,5 éve jelent meg,azóta semmit se fejlődött,csak gyártják).
Elég mostohán bánnak ezzel a márkával,régen sokkal több soundbarjuk volt elérhetőbb árkategóriában is,most nincs semmi.Régen voltak házimozi cuccaik és füleseik is,azoknak már se híre se hamva,a fülesek piaci helyét is megkapta a JBL,ahogy az AKG is eléggé hátra szorult a Samsung fontossági listáján.
Nyilt titok,hogy a Harman cégcsoport az autóipar miatt kellett a Samsungnak,a többi mellékág csak aprópénzes “kolonc”,nem annyira fontos nekik.Talán az egyetlen amit tolnak az a JBL,azzal nagyobb tömegeket lehet megmozgatni,a többi márka már mellékes. -
válasz
Peaceliker #14640 üzenetére
13400mAh,szóval nagy.
Azt a 10W nem pumpálja gyorsan tele az tuti.
Kis matekkal az cirka 6-7óra a 0-100 tippem. -
-
válasz
Doky1988 #14634 üzenetére
Bármivel töltheted,a belső töltésvezérlője szabályozza hogy mennyit vesz fel,tehát tolhatod akár 120W-ról is 5V2A-nél (10W) többet nem fog felvenni.Nem tudsz benne kárt tenni.
Én USB-A végű kábellel töltöm mezei 10W-os töltővel (Iqos töltője).Az évek alatt lett annyiféle usb kábelem és töltőm,hogy külön fiók van ezeknek rendszeresítve.
A Boom és a Motion Plus gyári kábelei még nem is voltak használva -
válasz
Doky1988 #14632 üzenetére
A UPS-nek szokása ez a nem hívás.
Nekem a sima Boom-ot hozta,az volt a mákom hogy pont szabin és itthon voltam amikor jött,amúgy senki se lett volna itthon…
Csak azt vettem észre hogy ugat a kutya,még szerencse hogy kinéztem,mert amúgy nem szoktam, a szembeszomszédhoz (maszek kisvarroda) egynap 3x jön más-más futár és már nem ugrok a kutya ugatására vagy dudára.Max ha tudom hogy jön nekem valami. -
válasz
Mr. Erikszon #14518 üzenetére
Sajnos csak Flip-től felfele tudják a JBL-ek a PartyBoost-ot (leánykori nevén JBL Connect/Connect+),tehát nem.
Telefon oldalról talán lehet mókolni vele,már a régebbi Samsung telóknál volt olyan hogy 2 különböző bt-s cuccot is hozzá lehetett lőni egyszerre,de ezt egyfelöl nem tudja minden teló,másfelöl meg kérdéses a hangszinkron,tehát hogy a 2 hangszóró hangja nem csúszik-e el egymástól akár csak hangyafarknyit is,mert akkor bizony több mint kellemetlen a zenehallgatás. -
válasz
<Adamsky> #14408 üzenetére
Láttam,de bár ne láttam volna…
hkari:
Azért XM is megérne egy misét.Nem vagyok BMW-s,de azért 1-2 modell mindig tetszett,viszont amit mostanában csinálnak…
A kínai autók meg egyre szebbek.Lehet elcsábították már az összes értelmes formatervezőt az európai nagy gyártóktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged