Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

onkelz
aktív tag
Köszönöm a tippeket, azt hiszem a Sonos lesz a befutó.
  - 

onkelz
aktív tag
Sziasztok
Páromnak szeretnék venni a kinyiffant Charge 2 helyett egy új hangszórót.A Sonos Roam és Bose Soundlink Revolve-ot nézegettem eddig.A kettö közül melyik ajánlott inkább?Köszönöm
 - 

onkelz
aktív tag
 - 

onkelz
aktív tag
Sziasztok
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Több féle kábellel próbáltam, semmi.Nagyon szeretem ezt a hangszórót, ha pár ezer forintból esetleg javítható lenne, annyit még szánnék rá.
Garancia sajnos már nincs rá, a garilapon szereplő szervíz pedig már nem foglalkozik ezzel a típussal.
Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel?
Esetleg tud valaki Budapesten olyan szervízt/szakit, aki foglalkozik ilyenek javításával?
Ha nem menthető, elgondolkodom rajta, hogy lecserélem. Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén? (JBL-t hanyagolnám a szervíz hiánya miatt)
Előre is köszi
 - 

onkelz
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyre írok, ha nem, előre is elnézést az adminoktól.
Adott egy 4 éves JBL Charge 2+ hangszóró, ami sajnos úgy néz ki megadta magát.
Az aksi már nem gyári - elsőre arra gynakodtam, de miután visszavittem a boltba, ahol vettem, rámértek és még 70%os - USB kábelt rádugva semmilyen áramforrásról nem veszi fel a töltést és nem is kapcsol be.
Szokványos hibajelenség ez ennél a típusnál, javítható? Illetve, ha tudnátok ajánlani szervízt vagy egy megbízható szakit, aki vállal ilyesmit, azt nagyon megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
 - Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

délutàn megyek megnézek egy Motion +t.

Ezeket az aksikat nem lehet ellenörizni, hogy mennyire vannak elhasznàlódva?