- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ProdyG #12257 üzenetére
"A bluetooth amúgy analóg jelet közvetít vagy digitálisat?"
Érdemes lenne pár Google keresést indítanod, hogy az alapfogalmak menjenek.
Amúgy digitális.Azt kell alapul venni hogy minden AD átalakítás veszteséges! Az analóg jelet bármilyen magas mintavételi gyakorisággal digitalizálod, mindig veszik el információ.
Így ha egy jelet analóg módon közvetítesz (audio kábelen) majd digitálissá alakítasz (digitalis jelfeldolgozó és erősítő) és onnan újra analóggá (hangszóró membrán mozgása) biztos hogy kevésbé lesz részletes, mintha közvetlenül a már digitális jelet küldöd a DA átalakító számára.
Jobb nem lesz a jel minősége, maximum nem veszel észre különbséget, mert vagy a füled minősége vagy a hangképző eszköz minősége marad el a teljes spektrum átadásához. -
Jarod1
veterán
válasz
ProdyG #11925 üzenetére
Nos, a családban a teljes flip széria megvan, én az 1 -es el kezdtem, bár annak még nem microusb-s volt a tápja, még mindig szól ,bár az akksija már nem a régi.
Nekem sokáig a flip3 volt, jól szólt és könnyen hordozható volt, nem foglalt nagy helyet,
aztán cégtől kaptunk Karácsonyra Flip4 et..ez kicsivel nagyobb lett és jól szól,
A laptop hangszóróknak is ez használom.
rendeltem hozzá kemény tokot amibe kábel és akár töltő is belefér
Flip5 az megint nagyobb lett 1 kicsivel, de vezeték nélkül a 4 es el már nem tudod összekötni.
Charge okat nagynak találom a hordozgatásra.
a JBl alkalmazással a Firmware-t tudod frissíteni ha megjelenik vmi új de ez szinte az összes új JBL es cuccra vonatkozikZenéket is ezen hallgatom, Vízálló
-
válasz
ProdyG #11927 üzenetére
Nekem volt,húgomnak még mindig megvan.
Teljesen jól szól.
Viszont többeknek is volt vele olyan gondja,hogy a hangszóró elkezd torzítani egy idő után.
Sajnos elb@szott egy tervezés,a membrán nagyon kileng (ezért tud nagy mélyeket előállítani) ha nagyobb hangerőn van használva,de pont emiatt a rossz helyre tervezett bevezetőszálat (kábel ami megy a membránra) hajlamos egy idő után megsérteni a hangszórókosár.
Recseghet,torzíthat az egyik (vagy akár mind2) hangszóró.
Konstrukciós hiba.Húgom nem sokat használja,nem is hajtja nagy hangerőn,így neki 2 éve hibátlanul működik.
Az enyém a 2. tulajnál lett rossz,unokabátyámé 3/4 év után kezdett torzítani és másoknál is olvastam már hogy előjött ez a hiba. -
válasz
ProdyG #11925 üzenetére
Charge még közepes hangerőn is dinamikusabban szól mint a Flip5.Nem véletlenül van úgy a sorrend a JBL-nél,hogy
Go-Clip-Flip-Charge-Xtreme-Boombox.
Az Essentialt még nem hallottam szólni,de az egy “rebootolt” Charge 3 nagyjából.
Menj el egy Mediamarktba/Euronicsba/Auchanba,vagy más olyan boltba ahol ki vannak állítva és próbáld ki őket az a legbiztosabb egy hangszórónál,a Te fülednek kell döntenie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest