- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11396 üzenetére
" ... négy darab Motion+-t rendeltem (...) és már mind a négy csomag túljutott a vámon ... "
Az mákos nagyon. Nekem is jött át - igaz régebben - ilyen vagy nagyobb értékű cucc, de az ilyen fura kerülőúton (Post NL-es tracking). Persze - állítólag - ez sem 100% garancia a sikerre. Szóval én főleg nagyobb és / vagy nehezebb dolgot nem merek így rendelni, mert az már kibukhat.
Neked milyen tracking-ed van? Majd ha megjött, fotózd már le kérlek a csomag címkét. Kíváncsi vagyok, hogy mi áll rajta (ki adta fel, honnan jön, érték ... stb.)"Nagy nehezen befogadták ugyan a reklamációm, de mégsem utaltak."
Most rövid időn belül ez a második sztori, amiből az jön le, hogy ez a Tronsmart-os egy szarrágó bagázs. Szemben mondjuk az Earfun vagy Tribit-el. Utóbbiakkal nekem van nagyon pozitív tapasztalatom. -
borbar
tag
válasz
Mauzes #11398 üzenetére
Még ebből lefaragható 8-9 USD valamilyen alis kuponnal, és már 150 alatt az egész csomag. Vagy eladod azt kábelt, vagy használod. De a kábel helyett lehet, szóba jöhet ankeres charger, füles, bármi. (Fényképek letöltésére a SendAnywheret használom, de két ankeres 10Gbps-s kábelt már beszereztem, használok.)
Az ankeres store kupon, ha igényelted (javaslom, tedd meg a shop oldalán) automatikusan beszámítódik, ill. levonódik.
Az alis kuponnal lehet, szenvedned kell majd, elképzelhető, több próbálkozás után tudod majd csak a fizetés előtt mint promo kód érvényesíteni. -
Mauzes
addikt
válasz
borbar #11396 üzenetére
Ezt írd le kérlek, hogy hogy jött ki neked ez a szám. Én számolok rosszul?
2x Motion+ = 2x 82,76$, 2 kábel = 2x 8,14$, összesen 181,8$,
ebből kapsz 15$ kedvezményt, lesz 166,8$, és kapsz még 6% kedvezményt, lesz 156,8$.
Vagy úgy számoltál, hogy a kábelt eladod?Illetve kupont hogy lehet hozzáadni a vásárláshoz majd 28-án?
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11390 üzenetére
" ... le is tiltott már a Tronsmart ... " - azt mégis, hogy
és, miért?
Mert...még nem olvastalak. De komolyan! :-)
Ha hamarabb olvaslak, és veszem észre a paypalos ingyenes visszaküldést, akkor nem kardoskodom annyit a tronsmartosokkal, hogy ha már sz.rt szállítottak le, akkor a visszafuvar költségét állják. Nagy nehezen befogadták ugyan a reklamációm, de mégsem utaltak. Erre fel már csak dafkéból is, de naponta írtam nekik. Amíg le nem tiltottak... -
borbar
tag
válasz
Richard! #11394 üzenetére
Ilyen feltételekkel, -ért érdemes várni, és lecsapni rájuk egy hét múlva.
Alis kuponnal és két Motion+, két kábel felállással (négy darab ankeres termék a 6 % diszkontért) bőven 70 USD alatti ár elérhető.
Három hete két rendelésben négy darab Motion+-t rendeltem (családtagok, barátok), és már mind a négy csomag túljutott a vámon, egy-két nap és megérkeznek.
Nem akarok senki sem rábeszélni, de nem biztos, hogy érdemes a lengyel raktárra várni. -
Mauzes
addikt
Sziasztok, nem tudom láttátok-e vagy mi az általános vélemény JBL-ekről, de a Spar-ban pontgyűjtővel elég jó áron lehet majd venni. A Charge 5 ára 43k, Xtreme 3 ára 70k, ezek kb egy huszassal vannak a bolti árak alatt.
Általánosságban én bírom a JBL-eket, hangzásban nem a legjobb, de azért még élvezetes, fun hangzásnak mondanám. Persze a legnagyobb előnyük a strapabíróság, víz és porálló, kültérre és ide-oda hurcolásra nagyon praktikus.
De azért gondoltam megkérdem, hogy tudtok-e adni jobb tippet, jobb minőséget hasonló áron. Az ár helyett inkább a hangminőség, méret és az általános termékminőség a fő szempontom, de a többszázezres termékek irányát nem preferálom. Engem a fentiek közül mindkettő érdekelne:
- Charge 5-től jobb hangszóró ~43k körül - itt kifejezetten a "fürdőszobai" Flip 3-asom cseréjére keresek valamit, amit lehet ide-oda mozgatni
- Xtreme 3-tól jobb hangszóró ~70k körül - ez pedig alapvetően egy konyhai-étkező helyiségben használt mindennapos háttérzenés hangszóró lenne, de előny, ha kültéri eseményekre is tudom használni (erre persze a Charge 5 is megfelelne, csak kicsit alacsonyabb minőségben)A Charge 5 "kategóriájában" egyébként pont itt a fórumon visszaolvasva futottam bele az Anker Soundcore Motion+-ba, ami oluv tesztoldala alapján jobb hangzásúnak tűnt és árban is kedvezőbb. Még a megbízhatóságról és akku tartósságról kicsit olvasgatok.
-
borbar
tag
válasz
betegphiu #11391 üzenetére
Már hirdeti az Anker a Brand Festjét az Alin. 82 USD a Motion+. (Lesz május végén.)
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Le szeretném cserélni a mostani bt hangszórómat. Jelenleg egy divoom onebeat 500-at használok, amivel meglehetősen elégedett vagyok. Amire cserélni szeretném az a sony srs-xb33 lenne. (A csillivilli ledek nem érdekelnek, kikapcsolt állapotban lenne...) Vagy pedig a divoom woombox pro. (Ami annyira nem tetszik külsőre) Szinte 99-ban a lakásban volna használva.
Valaki esetleg tudna ebben segíteni?
Alap felhasználó vagyok, semmi extra. Max 50% a hangerő, soptify, internetrádiózás, nagyritkán videó. Köszönöm a segítséget előre is! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11387 üzenetére
Ááá... a T6 nagyon nem az a liga, mint a Motion+. Már csak a kialakításából fakadóan sem.
" ... le is tiltott már a Tronsmart ... " - azt mégis, hogyés, miért?
#11386 DarthPeeter
Ahogy kmarci25 is írta ezek nem TV-zéshez valók. Azért is írtam, hogy lakásba nem nagyon szokás ilyet tenni. Ha jó házi-mozi a cél, akkor az már egy másik topic... -
kmarci25
veterán
válasz
DarthPeeter #11386 üzenetére
Tv hang a plafonból? Szerintem az nem lesz jó...
-
borbar
tag
válasz
Richard! #11384 üzenetére
Aki nem tud, akar várni a Motion+-ra, és hisz még a Tronsmart márkában, annak itt az upgradelt T6 Plus német raktárból 47 USD-ért. (Én már visszaküldtem egyet, reklamáltam, le is tiltott már a Tronsmart, szóval nem jó szívvel ajánlom, de ki tudja, lehet bennem volt, van a hiba.)
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11380 üzenetére
Van abban valami amit mondasz. Igazából amiatt gondolkozok ilyen megoldásban, mert szeretünk esténként filmet nézni, és gondoltam mivel eddig semmilyen hangrendszert nem használtunk, csak a tv sajátját, így nagyban dobna az élményen egy jól kiépített rendszer, és most amíg a gipszkartonozás előtt állunk könnyebb volna a mennyezetbe építeni. Mondjuk amiket tranceplanet fórumtárs linkelt nekem, nem a gagyi kategória, de azért jó lenne élőben hallani egy ilyen rendszert, még mielőtt belefeccölünk 1-200 ezret...
-
borbar
tag
válasz
betegphiu #11381 üzenetére
Ugyan most is fut még akció, de én megvárnám a hővégét. 82 USD-ért és akár további ankeres kuponokkal jó pár ezret spórolhatsz.
Én rendeltem három hete Kínából pár Motion+-t Nagyon "korrektek" az ankeresek, külön csomagolták, adták fel, így csak egy doboz érkezik. Nem garantált, de szinte biztos, hogy vámmentesen. Hogy július után mi lesz a helyzet, mikor mindent vámolni (áfázni) kell, nem tudom. De ha május 28-án rendelsz, még épp ideér a határidő előtt.
És lehet, szerencséd lesz, addigra a lengyel raktárba is kerül. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11382 üzenetére
" ... a Motion+ ... raktárfeltöltéséből Lengyelország megint kimaradt... "
Talán jön az utód. Bizakodjunk. Egyébként nekem is fura ez a helyzet picit mert eddig nagyon nem ez volt a jellemző. Ami egyébként még furább, hogy a Boom szőrén-szálán eltűnt.
Én most elvagyok a cuccaimmal, de ha érdekelve lennék, én lehet bombáznám őket az üzeneteimmel, hogy ennek mi az oka. -
Richard!
addikt
Érdekesség, hogy a Soundcore 3 lengyel raktárát és a Motion+ kínai raktárát is feltöltötték több ezer új hangszórókkal...sajna az utóbbinak a raktárfeltöltéséből Lengyelország megint kimaradt...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DarthPeeter #11378 üzenetére
" ... akkor BT-s erősítőn keresztül telóról azokat is tudnám kapcsolni?"
Neked lehet nem is BT-ben kellene gondolkodnod - ha a lakás minden pontjáról akarnád vezérelni a zenét - hanem valamilyen wifi-s multi-room megoldásban (főleg, ha nagy lakásról / házról van szó).
Egyébként én lebeszélnélek erről az egészről. Egy csomó pénzt bele kellene locsolj, és a kiépítés (még ha épp lakásfelújítás is folyik) is melós. Szerintem ennyi pénzből vehetnél egy-két-X darab "mobil" multi-room wifi-s hangszórót. Azt oda viszed / teszed, ahová akarod.
Ezeknek a mennyezeti hangszóróknak éttermekben, irodákban, stb. van értelme ... szerintem. -
Doki16
addikt
Van valakinek tapasztalata erről az LG PL7 XBOOMGo hangszóróról? Milyen ez kb. egy JBL Charge 4-hez képest. Megéri szerintetek az LG a 24k Ft-ot?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
tranceplanet #11376 üzenetére
Köszönöm mindannyiótok válaszát!
A Bose már kicsit drága lesz nekem, de a Denon meg a JBL már tetszetősebb. A kérdésem még az maradt, hogy ha a fürdőbe is szeretném, hogy szóljon valami, akkor BT-s erősítőn keresztül telóról azokat is tudnám kapcsolni? Gondolok itt arra, hogy pont a ház másik végében lenne az erősítő és így is tudja-e fogadni a jelet.
-
tranceplanet
addikt
válasz
tranceplanet #11376 üzenetére
-
tranceplanet
addikt
válasz
DarthPeeter #11373 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DarthPeeter #11373 üzenetére
Sose csináltam ilyet, de én biztos nem így fognék neki. Mármint, hogy bluetooth hangszórót keressek. Vegyél akármilyen hangszórót, kábelezd be, aztán a végére mehet egy bt.-s erősítő, oszt' csókolom.
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Álmennyezetbe szeretnék hangszórókat rakni. Teljesen kezdő vagyok ilyen témában, tudtok ajánlani konkrét típusokat? Nem vagyok kimondottan érzékeny fülű, de azért nem is a legolcsóbbakból szeretnék egy bluetooh-os rendszert a nappaliba-hálóba-fürdőbe. Aki már épített ilyen rendszert az tudna ajánlani valamit?
Köszönöm előre is! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
FoLey-v #11370 üzenetére
Oluv-nak van egy tesztoldala. Itt elég sok hangszóró fenn van. Ezen kívül Alen Ross tesztjeit ajánlom még.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Hónap végén rendelnék Tribit Maxsound Plust. Hangzásban jobb mint XSound Go-nak,megéri az árát?
Mellesleg hol lehet kapni ahol a legolcsóbb és gyorsan meg is jönne? -
borbar
tag
Az Alin már belengette az Anker a május végi Brand festjük.
A 8 USD-os kuponjuk sem rossz, de érdemes megnézni egyébként is az oldalt.
A Q30-s 70 USD alatt, a Motion+ is faragva pár dollárral. -
válasz
home.barista #11364 üzenetére
Sajnálom, iphone-os dolgokhoz nem tudok hozzászólni.
-
home.barista
csendes tag
válasz
Lami66 #11363 üzenetére
Köszönöm! Igazából Wifinél AirPlayt használok a Vifa Copenhagennél, aminek 16/44 a képessége. DLNA-val Tidalt iPhoneról lehet valahogy hajtani?
A hangszóró meg hivatalosan nem támogatja a Tidalt, viszont úgy tudom, hogy masternél az iPhone Tidal app kikódolja, ha onnan streamelem.
Tidal Hifi minőség abszolút jól hallható egy Apple Musichoz képest AirPlayen keresztül. -
válasz
home.barista #11362 üzenetére
Usb/lightning kábel digitális jelet visz, tehát a hangszóró dac fogja feldolgozni a jelet.
Ezt a wifis dolgot nem teljesen értem. Honnan van ez a 16/44 korlát? Ha a hangszórót úgy állítod be, hogy saját maga Tidalozzon (azaz ne kelljen hozzá se telefon se más külső cucc) akkor wifin kapja a netet, és mint egy önálló internet képes eszköz képes Tidalozni, ezért a teljes Tidal sávszélességet fogja tudni.
Azt fontos megjegyezni, hogy ebben a kategóriában a hallható hangminőség már nemcsak a technika képességeitől függ, hanem a hanganyag valós minőségétől (a hangforrás milyen feldolgozást használt, sőt még a hangmérnöki teljesítménytől) is. Tehát lesznek olyan zenék amikkel akármit csinálsz, nem fognak olyan jól szólni mint más zenék. -
home.barista
csendes tag
-
válasz
home.barista #11359 üzenetére
Ha a telefon hangszóróján vagy a 3,5-es jack-en hallgatod a zenét (vagy 3,5 jacken kábellel viszed tovább) akkor a telefonban levő dac adja az analóg jelet. Ha bluetooth-al küldöd a hangfalra a zenét, akkor a hangfalban történik meg a digitálisról analógra átalakítás, tehát a hangszóró dac-ját fogja használni.
-
home.barista
csendes tag
A BT vagy Wifi hangszórók belső DACját használja a lejátszáskor, ha telefonról streamelem rá a zenét vagy a telefonét?
-
home.barista
csendes tag
Beszéltem a Vifa magyarországi képvieletével, augusztustól lesz garancián túli európai javítás, így aksi csere is megoldott garancián túl.
-
tokyo2
tag
EDIFIER MP260 Bluetooth Speaker [EU] [
️]
Price: $51.99 (43.10€)
The lowest price (in this store)!
Best before: 56.99 USD
Aliexpress Direct Link
https://bit.ly/3w3jR4J
CODE
Paste "SBWAE6" in the cart + -$2 min. $49 store coupon (get it on product page)
Szerintetek??? Ez milyen lehet, van valakinek infoja?
-
home.barista
csendes tag
Köszi a segítséget! Megvettem a Vifa Copenhagen 2-ből egy kiállított darabot, így olcsóbb volt. :-) Tényleg brutálisan szól, egy 15 éves aktív (akkori 50e forintos) kábeles monitor hangfalhoz képest sokkal-sokkal jobban szól! Wifi és aptx bluetooth is igen jó minőség. Az akksi ha később problémás, akkor cseréltethető benne? Mert most olvastam, hogy vannak márkák, ahol lehetetlen. Bár írták, hogy 220 esetén megkerüli az akksit, szóval talán nem lesz akkor se kuka az egész, max a mobilitást veszítem.
-
hcol7
senior tag
1+ 8t nekem aptx et tud, ll-t nem irja, de szoktam vele bt fulessel filmet nezni, es nem zavaro egyaltalan.
vmi offbrand teclast tabletrol is, pedig az nem irja h tudna aptx et egyaltalan. pedig elegge ki vagyok hegyezve ra, ha elvam csuszva a hang.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11352 üzenetére
" ... most olvastam utána."
Na, én is utána néztem ill. kerestem. Bár hamarabb tettem volna.
Nos, nagyon úgy tűnik, hogy nincs aptX LL-es telefon. Esetleg egy jobb minőségű transzmitterrel meg lehetne próbálni, ha van valakinek ilyen.
Az aptX LL, a kép és a hangszinkron miatt lehet érdekes. Elvileg ennél az aptX verziónál a legkisebb a késleltetés. -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11350 üzenetére
Köszönöm, most olvastam utána. A Google Pixel 4-sem elvileg tud aptXHD-t. LL-t nem írják, de filmet bluetoothos fejhallgatóval nem is néznék rajta. Bármi más miatt fontos lehet az aptX LL?
Van egy Huawei tabletem, az nem tud aptX-et...és most, ugyan nem az otthoni Motion+-on, henm egy Life P2-esen teszteltem őket, az aptX jobb, nekem jobban tetszett. (A füles nem tudja a HD-t.) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11348 üzenetére
" ... de kapcsolt eszközre érkezett valami értesítés, az bezavart, megállította a lejátszást. (De lehet, én bénáztam valamiben.)"
Nem, ez így működik jól. Pl. nálam rá van kötve a gépre, szól róla a netrádió, de a telefonnal is kapcsolatban van. Ha befut egy hívás, akkor leállítja a zenét a PC-n, és átvált a telefonra.
Ha ezt ne akarod, akkor elég az egyik helyen disconnect-et nyomni, és kész.
Milyen telefonod van? AptX LL-t nem támogat?" ... az ankeres dollárokkal együtt 80 USD alá kerül a Motion+."
Nagy kár, hogy a vám majd jó eséllyel kimínuszolja ezt a kedvezményt. -
borbar
tag
A Live Day egy élő bemutatót rejt, azzal együtt jár kedvezmény kupon/kód. Ali appban tudtam követni (vagy az ismétlést).
A Super Brand Week során pár kupont érdemes kipróbálni, az ankeres dollárokkal együtt 80 USD alá kerül a Motion+. -
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #11347 üzenetére
"Bár ez lehet csak nekem új. Szóval az megvan, hogy a hangszóró tud multipoint kapcsolatot?"
Én használtam, valahol olvastam róla, azt hittem, mivel segít a gyors zene váltásban, ez plusz. De valahogy inkább mínusz, mert ha az egyik, épp nem hangzó, de kapcsolt eszközre érkezett valami értesítés, az bezavart, megállította a lejátszást. (De lehet, én bénáztam valamiben.) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ernesst #11344 üzenetére
Jól utána jártak a telexindex-esek
... kaptam egy semmilyen választ, aztán elkezdtek kombinálni. Egyébként még az sem igaz, hogy úgy "en bloc" ne lehetne rendelni magyar címre. Tegnap - csak próbaképpen - bedobta a kosárba egy Tribit hangszórót, és azzal nem volt gond.
Egyébként az amazon-on - tapasztalatom szerint - eddig is nagy kavarások voltak a "sarcot" illetően. Volt olyan termék, ami a bruttó német áron adta az eladó, de volt olyan is, amit előbb szépen nettósított - miután kiválasztottad, hogy Magyarország - majd a szállítási költséggel drágított nettó árat beszorozta 1,27-el.
A Motion+ egyébként lassan úgy néz ki, hogy nem csak egy f@**a kis hangszóró, de befektetésnek is megállja a helyét, mert szépen megy fel az ára.@mindenki
Motion+
Kédreztem már, de nem jött még rá válasz: szóval senkinek sincs olyan menő telefonja / tablet-je, ami tud aptX LL-t? Meg kellene nézni, mert úgy látom, hogy a hangszóró támogatja.
Ja, és még egy! Bár ez lehet csak nekem új. Szóval az megvan, hogy a hangszóró tud multipoint kapcsolatot? Én ma reggel szembesültem vele, mikor véletlenül egyszerre kapcsolódott a telefonom és a PC-m a hangszóróra. Ezt a fícsört a leírásában én nem találtam. Ahogy az low latency-s aptX sincs agyon reklámozva (már ha tényleg tudja). -
Zamma
őstag
Kijött a 30%-os akció a motion+-ra!
Milyen meglepő, az új ár $87.77...
Kínából rendelhető, lengyelből még mindíg nem... -
-
Ernesst
aktív tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11342 üzenetére
Nem tudom, hogy az új titánium driver-ek (a Motion+ -ban még tudtommal nem azok vannak) okán nagyon nagyot szól a Boost. Ott van a Motion+ seggében. Szerintem ha a Soundcore 3 is ezt tudja, csak kicsit "kisebben", akkor nem lőhetsz mellé.
Egyébként a Motion+ -al kapcsolatban nagy szívfájdalmam, hogy a szoftverét, az Eq-t nem fejlesztik, pedig már a fórumukra is írtam, más is kérte, de nem. Pedig nem hiszem, hogy hardveres korlátja lenne. Szóval, ha tetszik a 3-as, akkor hajrá!Hmm... másnak sem enged az amazon.de magyar címre Anker cuccot rendelni? Nem mintha akarnék, csak meg akartam nézni, hogy mennyi is az annyi, de nem jutok el odáig.
-
Richard!
addikt
válasz
<Adamsky> #11341 üzenetére
Nagyjából ebben a méretben és árban mozogva értettem a kérdést. Mivel kb. lehetetlen bárhonnan is vásárolni a soundcore 3-nál jobbat emberi áron Anker vonalon, ezért "fanyalodnék" erre a megoldásra.
Az a baj -vagy éppen nem baj-, hogy engem teljesen megvettek a youtube- os tesztekkel... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11338 üzenetére
Mi számít egy kategóriának? Méret, ár? Nekem volt Soundcore 2-m, MaxSound Plus-om és most van egy Soundcore Boost-om. Nálam a sorrend is ez. Ha nagyon fontos a méret (és árban sem nagyon akarsz feljebb menni, akkor jó választás lehet a 3-as is, mert jobbnak tűnik, mint a 2-es. Hangzásilag (YT-s review-kra alapozva) picit a MaxSound Plus alatt van (a "sub bass" régióban marad el picit). A Soundcore Boost (az upgraded verzió!) viszont a MaxSound Plus fölött van.
A sok rizsának egy a lényege: jó a cucc, de kérdés, hogy neked elég-e? Én úgy vagyok vele, hogy a Soundcore 2, MaxSound Go vonal nekem egy picit kevés. -
carl18
addikt
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást.Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni. -
Richard!
addikt
Sráczok!
A Soundcore 3 mennyire jó a kategóriájában?
-
Win-T
őstag
Meglepetésre ma megérkezett a múlt hét szerda délután rendelt Earfun Uboom. Róma-Nürnberg-Vecsés-Melóhelyem útvonal hat nap alatt elég jó, csak holnap számítottam rá. Gyorsan fel is avattam kertásás közben és azt kell mondjam minden várakozásomat felülmúlta, nagyon örülök, hogy nem a JBL Go 2-őt rendeltem meg. Nem szól hatalmasat szabad téren, de amekkorát igen azt nagyon szépen teszi bármi menjen rajta. Néha azon kaptam magam, hogy rendesen bólogatok a zenére.
Nagyon köszönöm a tippet, nem tudom már ki adta! -
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Valóban vannak olyan (alsópolcos) hangszórók aminél még egy 30 ezres mikrohifi is jobban szól. De nem ez a jellemző.
Ezek nem elsősorban a sztereó élményről szólnak, de már 30 ezer környékén is van sztereó hangszóró (nem két külön hangszóró, hanem egy dobozon belül sztereo). De vannak olyanok is amiből kettőt bluetoothon össze lehet párosítani valódi sztereónak. És még mindíg bőven 100 ezer alatt járunk, és emellett a 30 ezres mikrohifi hangzását messze felülmúlják. -
asdf74
tag
Sziasztok! Nincs semmi tapasztalatom ezekkel a hangszórókkal. Ezektől egy 30 ezres mikro-hifi is jobban szól? ( gondolom ezek nem sztereók, legalábbis 150E ft-ig) Köszi
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Ez az Evolveo majdnem úgy néz ki, mint a régi Tronsmart T6. Egy gyártásról lehet szó, vagy csak másolták a design-t?
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11328 üzenetére
Pü
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11325 üzenetére
Minden nap figyeltem, hátha még lejjebb megy az ára, de megvetted előlem...remélem jól fogsz aludni.
Neem ,amúgy gratu, közben alin drágult, 87-ről 95,30$-ra. Úgy néz ki nekem soha nem lesz ilyenem
-
válasz
home.barista #11324 üzenetére
A Copenhagen nem véletlenül kerül annyiba. Mondhatni, a hordozható hangszórók csúcsa (előzi a Denont, JBL-t, Harmann-t, Bose-t, stb). Hangminőségben mindenképp. Szerintem az 50 ezres aktív hangfal kategóriát is megeszi reggelire.
-
dave_gahan
aktív tag
-
válasz
home.barista #11321 üzenetére
A felsorolt három hangszórót így tenném sorba:
Copenhagen2: ez a legdrágább (cirka 225 ezer) és a legjobb hangzású, van benne akku, tehát cipelhető bárhova. Ha az ár nem prio tényező a választásnál, akkor szerintem ezt vedd.
Denon Home 250: kb 50 ezerrel olcsóbb mint a Copenhagen, akku nincs benne (multiroom hangszóró), szóval hordozható de konnektor legyen a közelben. Ezt volt szerencsém hallgatni. Nekem nagyon bejön a Denon hangzása, nem kell tartani attól, hogy a mélyek esetleg hiányoznak. Hozzáteszem nem is tolja túl a mélyeket.
Helsinki: alig 20 ezerrel olcsóbb a Denonnál, de a térfogata csak negyede a Denonhoz képest. Nagyon jó a hangja, de hiába Vifa, 25 négyzetméterre egy ekkorka hangszóró akkor is kevés (főleg basszus hiány) -
home.barista
csendes tag
Annyi esetleg, hogy Edirol MA-15D kábeles hangfalat (lemezjátszóhoz) és Bose Soundlink Resolve Plust használok jelenleg.
-
home.barista
csendes tag
Gondolkodok hangszóró vásárlásán. Előny lenne egy viszonylag hordozható változat, bár főleg a házon belüli cipelés miatt. Közepes helyiségek, 25 m2 lenne főleg. Apple Music, esetleg Tidal, lemezjátszó, néha filmezéshez használnám. Klasszikus, jazz, pop amit inkább hallgatok. Szeretem a Lypertec Tevim neutrális hangszínét. Gondolkodok Vifa Copenhagen 2 és Helsinki vagy Denon Home 250-ben is. Mi a tapasztalatotok? Élőben sajnos nem hallgattam meg őket, de youtube alapján a Helsinki szépen szólt, talán a mélyek időnként hiányozhatnak, de ezt előre nem tudom, csak vélelmezem.
-
orc88
őstag
Hétfőn rendeltünk egy uboom-ot, de még nincs róla tracking, ez rendben van?
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11316 üzenetére
Eddig is megvoltunk nélkülük, ezután is megleszünk, de azért idén még jó lenne egy párat behúzni...
Nekem annyira azért nem sürgős, de azért már jó lenne, ha összakapnák magukat!!! -
Richard!
addikt
válasz
Richard! #11283 üzenetére
Nos. Megérkezett az Anker válasza:
Nagyon sajnálják, hogy a kérdéses termék (Motion+) nincs raktáron és fogalmuk sincs, hogy mikor válik újra elérhetővé. Mindenesetre amint tudják, feltöltik a készleteket, figyeljem folyamatosan, hátha...
Elnézést kérnek a csalódás miatt. :(Ennyike. Akkor marad a várakozás továbbra is, vagy pedig ha nagyon akciós lesz, bevállaljuk a vám/áfával együtt...
-
Win-T
őstag
Nos ez az Aqua-s, Mac Audio-s történet nem jött be, nem tudják már ők sem beszerezni, úgyhogy rámentem inkább erre az Earfun Uboom-ra én is amit nagyon ajánlotok.
Csak jó lett volna ha már a héten tudtam volna használni valami kütyüt (a kétezer forintos aktív hangfalpár amit anyám PC-je mellől lenyúltam valahogy nem az igazi). Remélem gyorsan ideér. -
carl18
addikt
Sajnos ezt előre lehetetlen megjósolni. Hát figyeld mindig a készletet és ha látod azt árat amit kinéztél akkor rendelhetsz.
Bár így hogy folyton megveszik a hangszórókat, nincsenek rákényszerűlve az akciózásra.Arra azért kíváncsi lennék egy évben hány motion+ talál gazdára
De sajnos ilyen statisztika nincs közölve. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11306 üzenetére
Meg egy Bambi
-
carl18
addikt
válasz
FoLey-v #11304 üzenetére
Ha nem tetszik neki ,vegye meg a Rozsaszín hangszórót aminek "Shit" hangja van. Nem tudom miért te űgyintézel, miért kell így papucskodni.
Ha nem bírod rá beszélni a jobb választásra, vegye a JBL Go 3-at. ő él a hangjával együtt nem én. Csak időpazarlás az egész társalgás.Már párszor le volt írva ennyiért a legjobb Earfun Uboom.
-
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky> #11300 üzenetére
Hupsz benéztem bocsi.
Igen tapasztaltam remek egy kis hangszóró. Megpróbálom rábeszélni. Még fehérben is elfogadná. Próbálok neki segíteni,hogy ne kelljen mobilon zenét hallgatnia.
Mindig jobb ez a tribit mint a JBL Go 2-3.Esetleg amit linkeltem vagy is ezt [link] van erről véleményetek róla?
Youtube és amazon értékelés alapján jókat mondanak.tom570 De az már nem 30k árkategóriás termék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest