- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Peaceliker #19339 üzenetére
Inkább arról, hogy a kézbesítése milyen stílusban fog lezajlani.
-
Acélfarkas
őstag
-
Acélfarkas
őstag
válasz
oliwwer #19241 üzenetére
Emagon óvatosan a vásárlással ha nem az emag a forgalmazó, különben esélyes hogy hamisítványt kapsz kézhez, és utána futhatsz a pénzed után.
Magyar viszonylatban nem tudom mik a lehetőségek, külföldi rendelés esetén: UBoom X német Amazonon UBOOMXXX kuponnal 110 EUR, ami alig több mint 40K. -
Acélfarkas
őstag
Earfunnál most akcióznak /hangszórók és fülesek/.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
BLUE TORNADO #18635 üzenetére
Ha alapértelmezetten van, az lesz a probléma. Nézd meg milyen kodekeket ajánl fel, miután csatlakoztál a hangszórohoz. És próbáld ki azokkal.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
BLUE TORNADO #18630 üzenetére
Les rá a telefonban a BT kódek beállításra.
-
Acélfarkas
őstag
Kibontottam pár perce az UBoomX-et, szinte teljesen le volt merülve. Az eddig kapott BT cuccok mind min. 50%-on álltak, amikor kézhez kaptam őket. Nem erre számítottam. A firmware verzióra rálestem, 0.33-assal jött.
Szerencsére az UPS-es mizéria engem elkerült. -
Acélfarkas
őstag
Ma megérkezett a Nov. 26.-ai kiszállításra írt UBoom X. Ez is majdnem 2x akkora dobozban jött mint Zirowe forumtársnak, szintén lötyögösre véve a figurát. Készüljön mindenki, hogy esetleg a héten is megkaphatja hasonlóan csomagolva.
Egyelőre még nem bontottam ki, majd a hétvégén járatom be. -
Acélfarkas
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18037 üzenetére
Pincében szerintem mindegy, ott az lesz mérvadó, hogy mennyire lesz árnyékolva a bejövő rádió jeltől.
-
Acélfarkas
őstag
Oluv listájára én is feliratkoztam, 8.-án jött a kód az e-mailre, meg is rendeltem még aznap 112 dolláros áron global oldalról.
Várakozó álláspont van itt is.
-
Acélfarkas
őstag
+zsolesz7503:
Nem mindegy mit töltesz USB-ről, hacsak nem külön erre dedikált az adott USB port, de azt általában az alaplapok kézikönyve tartalmazza. Nekem pl eszembe se jutna BT hangfalat tölteni róla, hacsak nem valami zsebbe rakható nagyságú.francz'70: Persze lehet tölteni sok mindent USB-ről, csak kérdés hogy mennyi ideig tart, és hosszútávon a nagyobb teljesítményű aksik töltése mennyire károsíthatja az USB elektronikáját.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
zsolesz7503 #16319 üzenetére
Felejtsd el azt, hogy a PC USB portjáról töltöd/sose halottam még ilyet
/, szedj elő egy nem túl régi telefontöltőt a fiókból, és azzal töltsd föl. Ha nincs, megteszi a mostani töltőd is. Igaz az nem annyira kényelmes a használat szempontjából, ha éppen a telefon is rinyál némi energiáért.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Blackhole13 #16306 üzenetére
Az általad linkeltnek egész jó hangzása van, ismeretségi körömben van ilyen hangfal, az illető afféle mindenesnek használja /játék, tv, zene/. A távirányítóra viszont nem ok nélkül panaszkodnak sokan, valami kritikán aluli a minősége, mintha az Edifier ezen spórolt volna, és valami utolsó dzsunka szitázott valamit rendelt volna a hangfalakhoz.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
<Adamsky> #16297 üzenetére
'mindenképpen unibody/egy db-os kivitelű kellene.' Az általad linkeltek nem éppen ez a kategória, +ezek így dupla helyet foglalnak az 1db-os kivitelhez képest.
Xiaomi Mi Portable-t ajánlom. Árához képest korrekt hangja van, van AUX bemenete, állítva is használható. 11-13ezer között mozog az ára. -
Acélfarkas
őstag
[EarFun UBOOM® L] Most a linken kuponnal 60Euro, ha valakit érdekel.
-
Acélfarkas
őstag
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Acélfarkas #15764 üzenetére
Megkövetem magam. Én emlékeztem rosszul. Pont fordítva volt. Visszanéztem a hozzászólásokat rákeresve a JBL Boombox-ra. Bocsánat mindenkitől.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Mangosztán #15500 üzenetére
Szia. Igazából a kerettől függ, hogy mennyit szánsz rá. Az Edifier elég széles termékskálával rendelkezik. Szerimtem keress rá.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Mangosztán #15498 üzenetére
Szia, elég ritka a hordozható kisebb hangfalaknál a wifi kapcsolat lehetősége. Inkább a helyhez kötöttekre jellemző /akksi nélküliekre/. Edifiernek vannak ilyen téren korrekt ajánlatai.
-
Acélfarkas
őstag
-
Acélfarkas
őstag
Üdv. Akinek motion+-ra fáj a foga, 47Euros kupon van éppen rá a soundcore oldalán.
Még bő 4 napig él az akció. -
Acélfarkas
őstag
Motion + kapott nálam végre új firmwaret. Azt írta hibajavításokat tartalmaz. Sajnos az eq-t újra kellett állítani, mert egészen más lett a hangzásképp az eddig beállítottal. 45.49-es az új verziószáma. Nem kicsi ugrás ez.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
gtx560unlock #15217 üzenetére
Ha EU-n belül van az árú, akkor nem. Ha azon kivül, akkor játszhat a vám. Érdemes utánanézni, honnan küldik az árut.
-
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Doky1988 #14453 üzenetére
Üdv.
[Motion boom plus] A kupont is használd fel, akkor a feltüntettet árból lejön a 20 euro.
-
Acélfarkas
őstag
Az anker cuccokat nem forgalmazzák itthon. Soundcore oldaláról tudod megrendelni ezeket. Érdemes a kuponokat nézni. [EU Soundcore]
-
Acélfarkas
őstag
válasz
v.attis #14072 üzenetére
Szia, jó eq lehetőség van a Poweramp appban, be lehet állítani ott akár 32 sávos eq-t is a hang/haladó beállítások/hangszínszabályozó-ban. Ott korrigálni tudod a túl magas tartományt is. A progi fizetős, de nem drága. Van ingyenes verziója, de az nem tudom mennyire finomhangolható.
-
Acélfarkas
őstag
És azt a ronda hordfület miért tartották meg, ha már van vállszíj? Azt kicsit szűkebbre veszi az ember és hordfül lesz belőle ha mindenképp kézben akarja vinni. Szóval nem értem. Mindenesetre most hogy csipogó is van benne, hozhatja a motion+ színvonalát jobb mélyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest